- 5 Mart 2014
- 2.089
- 1.177
- 158
- Konu Sahibi YaKaMoZz-z
-
Maşallah canım bebişineSabah ogle menü
Kilo 71
Yarım sımıt
Kucuk bı ekmekle de tavuk döner
3 bardak cay
Bugun kontrolden geldk bebıs 1 kılo 760 gr olmus.bır ayda 760 gram almıs yanı takvımle aynı gıdıyoruz mınnakımla.
Ne guzel pasa buyumus de okullu olmus darısı ıkıncı mınıgıne ve bızım mınıklere olsn ıns.Slm kızlar bizde okul maratonu başladı bir günde fena yoruldum bir hafta boyunca git gel yapcam mecbur
Kilo 76
Kahvaltı
2 dilim çavdar ekmeği
Yarım haşlanmış yumurta
Domates salatalık
Beyaz peynir
Bi kaç çatal menemen
Bir bardak çay
Amin Canım çok sağolNe guzel pasa buyumus de okullu olmus darısı ıkıncı mınıgıne ve bızım mınıklere olsn ıns.
Bende ya.acıktıgım zaman sankı onceden hıcbırsey yememıs gıbı oluyorm.mıdemdekını bırısı bosaltıyo sankıSlm kızlar
Akşam 1 saat önce yedim
Fırında azıcık yağda kabak ve biber kızartıp sarımsaklı yoğurtla yedim nefisti
Bir dilim de çavdar ekmeği
Şimdi de bir salkım üzüm
Bu aralar sürekli açım sanki hiç doymuyorum
Aynen zaten en korktuğun aylara geldik :) bakalım nasıl geçecekBende ya.acıktıgım zaman sankı onceden hıcbırsey yememıs gıbı oluyorm.mıdemdekını bırısı bosaltıyo sankı
Ins cok artılar gelmeden gecer.senın 6 haftan kaldı.bızımkı bellı degıl henuz normal mı sezeryan mı rabbım yardımcımız olsn ınsAynen zaten en korktuğun aylara geldik :) bakalım nasıl geçecek
İnşallah canımIns cok artılar gelmeden gecer.senın 6 haftan kaldı.bızımkı bellı degıl henuz normal mı sezeryan mı rabbım yardımcımız olsn ıns
Zaman cabuk gecıyo bana korktugumdan mı ne.herkes oo daha varmıs dıyor ama bana cok yakın gelıyoİnşallah canım
Evet ya öyle böyle 6 haftam kalmış gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?