Hamilelikte kilo kontrolü

Selam kızlar,
Bugün tartılmadım ama 73 küsürlerdeyim.
Kahvaltı: 1 simit peynir muz zeytin 1 haşlanmış yumurta
Öğlen : rüyalarıma giren kumpir

Zaman hızla geçiyor sanki, az kaldı :) bakalım kaç kg ile bitecek gebelik...

Bu sabah uyanır uyanmaz canım kumpirci çekmişti :)
Canım toplamda kaç kilo almış oldun

Canım sıkıldı yine ya her geçen gün kilo alıyorum bugün az yememe rağmen içtiğim su kaldı sanki vücudum da resmen 78 kilo çıkıyorum
Tamamen bırakasım geliyor herşeyi

Canım sıkıldı yine ya her geçen gün kilo alıyorum bugün az yememe rağmen içtiğim su kaldı sanki vücudum da resmen 78 kilo çıkıyorum
Tamamen bırakasım geliyor herşeyi
Kızzz aksam tartılma sabah onemlı aksam degıl bende dun 71 cıkıyodum bugun sabah 72 cıktm artık vucud az az odemde topluyo ve genıslıyorz

Kızzz aksam tartılma sabah onemlı aksam degıl bende dun 71 cıkıyodum bugun sabah 72 cıktm artık vucud az az odemde topluyo ve genıslıyorz
Akşamda olsa bu kadar çıkmıyordum canım ya ben sürekli tartılıyorum gece gündüz :)
Çok hızlı aldım şu son bir ayda

Akşamda olsa bu kadar çıkmıyordum canım ya ben sürekli tartılıyorum gece gündüz :)
Çok hızlı aldım şu son bir ayda
Bende annem sayesınde aldm bır ayda 2 kılo aldm resmen.evımde olsam bu kadar olmazdı ama az kaldı ıns doguma.sonra verırız hele de sen tecrubelısn daha ıyı verırsn 24 kılo vermıs bırısın yanı

Bende annem sayesınde aldm bır ayda 2 kılo aldm resmen.evımde olsam bu kadar olmazdı ama az kaldı ıns doguma.sonra verırız hele de sen tecrubelısn daha ıyı verırsn 24 kılo vermıs bırısın yanı
Aynen bende annem sayesinde 3 kilo aldım bir ayda
Şimdi yalnızım bakalım nasıl devam edecek
Doğumdan sonra kilo çabucak gidiyor aslında bunu da biliyorum nasıl hızlı alıyorsak aynı şekilde hızlı kilo veriliyor ama yine de çok almasam iyi olur

11 kg aldım :)
Son 62 gün bakalım kaç ile kapatacağım :)
Bende 11 kilo aldım
Benimde son 6 haftam şu 4 haftayı atlatsam hayırlısıyla son iki hafta kilo alımı duruyor
İlk hamileliğimde öyle olmuştu bi anda kilo alışım durmuştu durmasaydı 100 kilo olurdum :)

Iyı bari evıne donmussun ben annemın yanındayım doguma kadar.ne olacak halım bılmem.bu arada tayınımız nevsehıre cıktı cok sukur aksam saat 10 da bellı oldu.umudum kalmamıstı acıklanmayacak dıye

Günaydın kızlar kilo 76.3
Kahvaltı saçma sapan oldu kahvaltı bile denmez öyle aç uyandım ki gözün döndü sanki:)
İlk bir elma
Sonra bisküvi:)
Yağda iki yumurta
Bir dilim çavdar ekmeği
10 adet ince yaprak sarma

Sabah ogle menü
Kilo 72
Ikı yumurta
Bıraz domates salatalk
Bıraz bal ve helva
3 dılım ekmek
2 bardak cay
Ikı tane cevız
1 bardak süt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…