- 28 Haziran 2016
- 241
- 99
- 18
- 34
- Konu Sahibi ebruliiiiiisss
-
bilmiyorumm yaaa pembe gibi boyle anlamis degilim belimde cok agriyor ve kirpiklerim cok kasiniyoİltihapmı var acaba
Ben 16 haftalik hamileyim ve ilk belirtim asiri derecede akintiydi umarim sende hamilesindirbilmiyorumm yaaa pembe gibi boyle anlamis degilim belimde cok agriyor ve kirpiklerim cok kasiniyo
ya akinti ve degisik bi akinti yani gecen ay adet olmadan yarim saat once koyu kahverengi bi akinti geldi ve adet oldum ama bu cok farkli ve belim agriyor cok uykum cok geliyor ama yatamiyorum sadece gozumde hep bi uyku ve esneme var insallah mubarek gunler sizde dua edin hamile kalirim tek istegim bu :)Ben 16 haftalik hamileyim ve ilk belirtim asiri derecede akintiydi umarim sende hamilesindir
Hamile olabilirsin kasık Ağrı'nda varmı yada yer hazırlıyorda olabilir sen kafana takma dua edecem senin için rabbim iyi eder inşallahya akinti ve degisik bi akinti yani gecen ay adet olmadan yarim saat once koyu kahverengi bi akinti geldi ve adet oldum ama bu cok farkli ve belim agriyor cok uykum cok geliyor ama yatamiyorum sadece gozumde hep bi uyku ve esneme var insallah mubarek gunler sizde dua edin hamile kalirim tek istegim bu :)
amin canim kasik agrim degilde ara ara adet sancisi gibi bi sancim oluyor gecenlerde adetimin 14. gununde asiri sol kasigim agriyordu ama suan bi sorun yok bilmiyorum yaa insallh olurHamile olabilirsin kasık Ağrı'nda varmı yada yer hazırlıyorda olabilir sen kafana takma dua edecem senin için rabbim iyi eder inşallah
sen 3. şa da 4. gün get hormn testi yapar canm değerlerine bakar ona göre tedavi baslar muayene edersede snra çağırır zatenTedavi olmucam canim. ilk defami gidiyorum doktora .muayine olucam sadece bi sorun varmi yokmu diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?