hamilemiyim acaba ? yardim edin

kizlar adetime daha 8 gun var ama benim akintim cok fazla rengi kahverengi degil ama sarida degil camasirimi mahfetmis yani bilmiyorum yardimci olun bana ?

kizlar adetime daha 8 gun var ama benim akintim cok fazla rengi kahverengi degil ama sarida degil camasirimi mahfetmis yani bilmiyorum yardimci olun bana ?

Ben 16 haftalik hamileyim ve ilk belirtim asiri derecede akintiydi umarim sende hamilesindir
ya akinti ve degisik bi akinti yani gecen ay adet olmadan yarim saat once koyu kahverengi bi akinti geldi ve adet oldum ama bu cok farkli ve belim agriyor cok uykum cok geliyor ama yatamiyorum sadece gozumde hep bi uyku ve esneme var insallah mubarek gunler sizde dua edin hamile kalirim tek istegim bu :)

Hamile olabilirsin kasık Ağrı'nda varmı yada yer hazırlıyorda olabilir sen kafana takma dua edecem senin için rabbim iyi eder inşallah

Hamile olabilirsin kasık Ağrı'nda varmı yada yer hazırlıyorda olabilir sen kafana takma dua edecem senin için rabbim iyi eder inşallah
amin canim kasik agrim degilde ara ara adet sancisi gibi bi sancim oluyor gecenlerde adetimin 14. gununde asiri sol kasigim agriyordu ama suan bi sorun yok bilmiyorum yaa insallh olur

Inwallah hamilesindir canim.ben adet oldum yani bu ayda olmadi.doktora gidicem adetim biter bitmez.kizlar sizce adet bitince hemen gitmekmi uygundur doktora yoksa daha sonrami

Tedavi olmucam canim. ilk defami gidiyorum doktora .muayine olucam sadece bi sorun varmi yokmu diye.

,4 gunu gidicem canim tamam.cok tesekkurler yardimci oldugunuz icin . cok korkuyorum salinda kotu biwey cikar diye.aslinda kotu biwey olmasa yani bu sorun olmasa wimdiye cokdan hamile olurdum dimi(( 7 aydir evliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…