- Konu Sahibi ebruliiiiiisss
-
,4 gunu gidicem canim tamam.cok tesekkurler yardimci oldugunuz icin . cok korkuyorum salinda kotu biwey cikar diye.aslinda kotu biwey olmasa yani bu sorun olmasa wimdiye cokdan hamile olurdum dimi(( 7 aydir evliyim
Sen yinede öğle düşünme genelde korunu yosan sen korumayı bıraktıktan sonra düzensizlesir vucud bebek aradığı için sen öğle düşünmë inş yoktur çünkü ben 8 senedir bekliorum meleğim bebegimi bu yuzdenPardon canım.cok üzüldüm umarim hərşey yoluna girer.benimde adetlerim duzensiz acaba bendede olma ihtimali varmi canm?
benm de adetim duzensizdi yani son zamanlar cok duzenislesti ama hamile kaldm fazla kafa yormayin olur ve sen daha yenisin zamanla olacaktir takarsaniu hic olmazPardon canım.cok üzüldüm umarim hərşey yoluna girer.benimde adetlerim duzensiz acaba bendede olma ihtimali varmi canm?
insallah canimm yaa sende bu ay takma kafana allah buyuk dusunme olur insallahInwallah hamilesindir canim.ben adet oldum yani bu ayda olmadi.doktora gidicem adetim biter bitmez.kizlar sizce adet bitince hemen gitmekmi uygundur doktora yoksa daha sonrami
bence engel evet benimde enfeksiyon vardi fitil kulandim ve hamile kaldim ben ona bağlıyorum yada denk geldi bilmiyorum kismeti olan gelir ben bi senedir evliyim 3.hamileyim şuan iki kez bebegimi kaybettim ne kdr zor bi surec beklemenin oldugunu biliyorum artik son aylar takmadim ve tekrar hamile.kaldim stres cok etkiliyor bi işegir calis kafani baska seylere verCanim benim annemin adeti de bazen 2 , 3 Ayda bi defa oluyomuw ama evlenince. Ilk aydan bana hAmile kalmiw yani herwey kismet canim adetle pek ilgisi yok kismet canim((Inwallah olur cunki cok istiyorum nefes alamiyorim.evet yeniyim aslinda ama her ay adetimin oluwunu gormek beni olduruyo.sanki 7 ay deyil 7 yil gibi hiss ediyorum.kizlar bide yaklawik bir aydir idrar yolu enfeksyonu var bende idrarda yanma.o da hamile kalmaya engel qaliba.
Evet canım bende biliorum engel die onu muhakkak doktoruna söyle ve ilaç versin sanabence engel evet benimde enfeksiyon vardi fitil kulandim ve hamile kaldim ben ona bağlıyorum yada denk geldi bilmiyorum kismeti olan gelir ben bi senedir evliyim 3.hamileyim şuan iki kez bebegimi kaybettim ne kdr zor bi surec beklemenin oldugunu biliyorum artik son aylar takmadim ve tekrar hamile.kaldim stres cok etkiliyor bi işegir calis kafani baska seylere ver
Can'ım ben 6yıldır evliyim daha bekliyorum,sitres yapma sen üçün cü günü git hormonlarına bakar ilaç eğer verirse üçüncü veya beşinci günü başlarlar Can'ım sonra seni yine çağırır yumurtalarına bakar daha sonrada ilişki günü söyler hadi hayırlısı olsun inşallah olur,4 gunu gidicem canim tamam.cok tesekkurler yardimci oldugunuz icin . cok korkuyorum salinda kotu biwey cikar diye.aslinda kotu biwey olmasa yani bu sorun olmasa wimdiye cokdan hamile olurdum dimi(( 7 aydir evliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?