hamilemiyim acaba ? yardim edin

Allah isteyen herkese nasib etsin anne olmayi .cok istiyorum hemde herweyden cok .biweyi ne kafar cok istersen o kadar olmaz(( her ay stres yapmiyim diyorum ,ama adete bir hafta kala strese bawliyo beynim .elimde deyil((

Öğle oluo insan benim ilk testim silik çıktı sonra yaptığım test tek çizgi cio ve 6 gun oldu gelmio belki sitreseden kafama çok takmıo rum aslında ama anlamadım teste çıkmayan gebelik olurmu

Sen tedavi oluyomusun canim.?cocuk yapmanin cocugun oluwmasinin boyle zor oldugunu bilmezdm .bende sorunum oldugunu da duwunmuyorum.hayatimda hic ilac kullanmayan insanim.agri kesici bile kullanmadm heyatimda.ama geldi beni buldu en boyuk sorun.allah kimseyi evlatla sinamasin.isteyen herkese nasib etsin minik melekleri,.

Kan tahlili yaptir canim onda daha dogru cikiyo.inwallah hamilesindir canim dualarim seninle.stres yapma akiwina birak kismetse olur zaten kismetse yoksada ne kadar dirensekte olmaz.dua et sadece

Senin sorunun ne canim ben pko yüm tedavi görüyorum benimde iyice piskolojimi bozuldu bu ay benden sonra evlenenlerin bile 2 çocuğu oldu bizede ne tembel çıktınız falan diolar iyice sinir olurum ve üzülüyorum işte insanın elinde değil

Ben henuz sorunum ne oldugunu bilmiyorum canim.7 aydir evliyim iki defe adetime gecikme oldu ve hamile oldugumu duwundum. bir hafta falan sonra birlikde olunca kanamam bawladi. Tutunamamiw diye oldu qaliba kanama.ve ben ayni weyi iki defe yapdim .adetlerim duzensiz canim bi ay vaktinden gec gelirken obur ay vaktinden 13 gun tez geliyo biwey anlayamiyorum canm.gidicem doktora bakalim neyniw sorunum.ama cok korkuyorum ya kotu biwey derse diye.pko ne canım ?

Benim adetim her ay 35 38 gün oluo yani yumurta catlamio onun için igne ve klomen kullandım allah kimseye vermesin çok zor her ay hamilemiyim degilmiyim die düşünmek vakti ve zamanı vardır diorum ama adet 13 gün erken gelmesi normal değil canım yani gecikmesi zaten direk bakicaktir doktor iyi sec çünkü ben 7 sene boşuna gitmiştim hastaneye eşimle hiç bir sorun yok diolardi ama benim böyle bi sorunum çıktı işte özel gittim dedim bide özel gideyim ne değişiçek die ondada bir hayır vardı işte hastalığımi ogrendim

Adətin duzensiz olması hormonlrdandir bence .sorun cikicak biliyorum və korkuyorum canım .allah hic kimsəyə boyle körkü vermesin(( cok heyecanliyim və korkuyorum bakalim nə diyicek doktor.sana da bildirirm canım burdan.p ko nə tur hastalik canım

Canım yazdım ama anlamadın tam sanırım adet düzensizliği ondan oluo zaten yani bazen 2 ayda bir adet oluyosun yurmurtan catlamio ve hamile kalamiyosun tedavisiz çok zor dio doktor

,4 gunu gidicem canim tamam.cok tesekkurler yardimci oldugunuz icin . cok korkuyorum salinda kotu biwey cikar diye.aslinda kotu biwey olmasa yani bu sorun olmasa wimdiye cokdan hamile olurdum dimi(( 7 aydir evliyim

2.veye 3. günü gitmen daha iyi olur hormon testlerinde en net sonuçlar o günler oluyomuş...lh bakıcak fhs bakıcak...

Pardon canım.cok üzüldüm umarim hərşey yoluna girer.benimde adetlerim duzensiz acaba bendede olma ihtimali varmi canm?

Pardon canım.cok üzüldüm umarim hərşey yoluna girer.benimde adetlerim duzensiz acaba bendede olma ihtimali varmi canm?
Sen yinede öğle düşünme genelde korunu yosan sen korumayı bıraktıktan sonra düzensizlesir vucud bebek aradığı için sen öğle düşünmë inş yoktur çünkü ben 8 senedir bekliorum meleğim bebegimi bu yuzden

benm de adetim duzensizdi yani son zamanlar cok duzenislesti ama hamile kaldm fazla kafa yormayin olur ve sen daha yenisin zamanla olacaktir takarsaniu hic olmaz

Canim benim annemin adeti de bazen 2 , 3 Ayda bi defa oluyomuw ama evlenince. Ilk aydan bana hAmile kalmiw yani herwey kismet canim adetle pek ilgisi yok kismet canim((Inwallah olur cunki cok istiyorum nefes alamiyorim.evet yeniyim aslinda ama her ay adetimin oluwunu gormek beni olduruyo.sanki 7 ay deyil 7 yil gibi hiss ediyorum.kizlar bide yaklawik bir aydir idrar yolu enfeksyonu var bende idrarda yanma.o da hamile kalmaya engel qaliba.

bence engel evet benimde enfeksiyon vardi fitil kulandim ve hamile kaldim ben ona bağlıyorum yada denk geldi bilmiyorum kismeti olan gelir ben bi senedir evliyim 3.hamileyim şuan iki kez bebegimi kaybettim ne kdr zor bi surec beklemenin oldugunu biliyorum artik son aylar takmadim ve tekrar hamile.kaldim stres cok etkiliyor bi işegir calis kafani baska seylere ver

Evet canım bende biliorum engel die onu muhakkak doktoruna söyle ve ilaç versin sana

Gidince soylucem bakalim bu ay nolucak kizlar inwallah bi sorun cikmaz.yani boyuk bi sorun cikmaz.enfeksyon fitille ilacla gecer inwallah.cok korkuyorum.iwe giremiyorim canim henuz yeni evliyim diye kocam daha sonra caliwirsn diyo .hemwire olarak hastanede iwe bawlicam .bian once bawlasaydm kafam dagilirdi((

,4 gunu gidicem canim tamam.cok tesekkurler yardimci oldugunuz icin . cok korkuyorum salinda kotu biwey cikar diye.aslinda kotu biwey olmasa yani bu sorun olmasa wimdiye cokdan hamile olurdum dimi(( 7 aydir evliyim
Can'ım ben 6yıldır evliyim daha bekliyorum,sitres yapma sen üçün cü günü git hormonlarına bakar ilaç eğer verirse üçüncü veya beşinci günü başlarlar Can'ım sonra seni yine çağırır yumurtalarına bakar daha sonrada ilişki günü söyler hadi hayırlısı olsun inşallah olur

Inwallah canim benim allah hepimize kismet etsin rabbim.yuzumuzu guldursn inwallah.ben cok stres yapiyorum kendimi kasiyorum herzaman.hep soyluyorum kasmicam kendimi yine olmuyo elimde deyil cok aci cekiyorum.((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…