- Konu Sahibi ebruliiiiiisss
-
gösterir test yapsan yarin sabah yap veya git direk kan ver daha kesin olurKızlar yardım edin bu gün adet günüm adetime 5 gün kala yani cumartesi gününden buyana lekelenmem var kahverengi ve açik kırmızı bazende pembe bu gün bekledim adet günüm diye kanamam artmadı ayni leke halinde devam ediyor.yerleşme kanaması olabilirmi çünkü zerre kafar bile ağrim yok iştah artma va kabızlık halsizlik da var yarin 29. Günüm test yapsam gösterirmi
amin canim yaa insallah bilmiyorum dha adetimin 14. gununde icime bi his geldi yani bilmiyorum allahim insallah herkese bizede nasip eder canmİnşallah hamilesin cnm
insallah canimm yaa tek istegim yani rabbim bitek bana degil tum isteyenlere nasip etsinAy işallah gelir minik elleriyle hepimize evlatlarimiz
cnm iki corba tabagi bugdayi aksam koy suya guzelce kaynat sari suyu cikana kadar sonra ebegumeci var bi ot o otu kaynattiktan altini kapattiktan sonra ustune bi avuc koy kapagi kapat sabaha kadar beklet sonra sabah onun suyunu b8 siseye koy 40 gun boyunca gunde uc defa ac karna ic insallah sifa olur canm
Ben yaptım yapar yapmaz iki çizgide kopkoyu oldu. Silik olmicak ama. İkisi de koyu olacak. O şekilde doğru oluyor canim
Canım yazdım ama anlamadın tam sanırım adet düzensizliği ondan oluo zaten yani bazen 2 ayda bir adet oluyosun yurmurtan catlamio ve hamile kalamiyosun tedavisiz çok zor dio doktor
Kızlar yardım edin bu gün adet günüm adetime 5 gün kala yani cumartesi gününden buyana lekelenmem var kahverengi ve açik kırmızı bazende pembe bu gün bekledim adet günüm diye kanamam artmadı ayni leke halinde devam ediyor.yerleşme kanaması olabilirmi çünkü zerre kafar bile ağrim yok iştah artma va kabızlık halsizlik da var yarin 29. Günüm test yapsam gösterirmi
kizlar bayramdan bu yana asiri mide bulantim ve uyku istegim var bugun acile gittim artik mide bulantilarimin haddi hesabi yoktu kan tahlili yapmadi idrar yapti oda negatif cikti daha adetimede 2-3 gun var dogruluk payi varmidir sizce ?
allah razi olsun canimm bilmiym bakalim nolcakc
canm fzla heves edp uzulme. yınede adetn gecerse an verrsın ınsallag gonlune göre verr rabbım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?