hamilemiyim acaba ? yardim edin

Ayyy canım hamilesin inşaAllah lh testi o şekilde olunca yanılmıyor genelde günün de geçmiş hadi bakalım çok sevinicem pozitif çıkarsa hcg mutlaka paylaş olur mu beni etiketlersen sevinirim çünkü tatil yüzünden pek giremiyorum bu ara

Çok sağol tatlım. Paylasacam tabiki. Allahım sana ve tüm isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin inşallah

ovülasyon testinde gebelik belli oluyo mu,????

Çok sevindim canım bak gördünmü iyiki pes etmedin bu ay bırakıyordun nerdeyse sağlıkla al kucağına inşaAllah bebeğini
Sağol canım benim. İnşallah seninde o güzel haberini alacam buradan. Ben bu ay hiç ovulasyon testi kullanmadim. Hiç umursamadim. Biliyosun. İliskiyede istediğimiz zaman girdik. Çokta beklemedim ayaklarımı dikip. İnanki hiç umursamadim. Çünkü kendimi diger ay hamilelige hazırlayacaktım. Yakı takacaktim, kalan ovulasyon testlerimi kullanacaktım. Soğan suyu içecektim. Adet olayımda yapacam bunları diyordum. Bi baktım hamileyim. Hatta eşime hep bikac gundur diyorum gelirken yakı al eczaneden diye. Hepte unuttu. Almadan geldi. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…