- 28 Haziran 2016
- 241
- 99
- 18
- 34
- Konu Sahibi ebruliiiiiisss
-
simdi 10 gunum var insallah olur yaa acayip sislik hissi var bende bilmiyorum ama hisssediyorum sankiaa oyle mi.Allah en guzel zamanda nasip etsin insallah tum isteyenlere de size de
Ayyy canım hamilesin inşaAllah lh testi o şekilde olunca yanılmıyor genelde günün de geçmiş hadi bakalım çok sevinicem pozitif çıkarsa hcg mutlaka paylaş olur mu beni etiketlersen sevinirim çünkü tatil yüzünden pek giremiyorum bu araKızlar bugün adet olmam gerekiyordu. Olmadim henüz. Bel bacak ve eklem agrim var. Göğüslerim de ağrıyor. Yanimda gebelik testi yoktu, ovulasyon testi yaptım çift çizgi çıktı hemen. Onunlada oluyor diye okudum nette. Tabiki yarın normal test alacam yapacam ama bugün öylesine ovulasyonla denedim. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda. Sizce hamilelik varmıdır. Yardımcı olur musunuz lutfen
Çok sağol tatlım. Paylasacam tabiki. Allahım sana ve tüm isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin inşallahAyyy canım hamilesin inşaAllah lh testi o şekilde olunca yanılmıyor genelde günün de geçmiş hadi bakalım çok sevinicem pozitif çıkarsa hcg mutlaka paylaş olur mu beni etiketlersen sevinirim çünkü tatil yüzünden pek giremiyorum bu ara
Amin canım inşaAllahÇok sağol tatlım. Paylasacam tabiki. Allahım sana ve tüm isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Tatlım sonucu aldım. 1067 çıktı yani hemen hemen 4 haftalikmis. :)Amin canım inşaAllah
ovulasyon testi nasil yapiliyor nasil temin edebilirim cnmTatlım sonucu aldım. 1067 çıktı yani hemen hemen 4 haftalikmis. :)
bu arada hayrli olsun darisi basimiza insallahTatlım sonucu aldım. 1067 çıktı yani hemen hemen 4 haftalikmis. :)
Kızlar bugün adet olmam gerekiyordu. Olmadim henüz. Bel bacak ve eklem agrim var. Göğüslerim de ağrıyor. Yanimda gebelik testi yoktu, ovulasyon testi yaptım çift çizgi çıktı hemen. Onunlada oluyor diye okudum nette. Tabiki yarın normal test alacam yapacam ama bugün öylesine ovulasyonla denedim. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda. Sizce hamilelik varmıdır. Yardımcı olur musunuz lutfen
Çok sewindim cnm benim.. Rabbim sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin inş..Tatlım sonucu aldım. 1067 çıktı yani hemen hemen 4 haftalikmis. :)
Ben yaptım yapar yapmaz iki çizgide kopkoyu oldu. Silik olmicak ama. İkisi de koyu olacak. O şekilde doğru oluyor canimovülasyon testinde gebelik belli oluyo mu,????
Amin canım sağol. Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah hayırlısıylaÇok sewindim cnm benim.. Rabbim sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin inş..
Sağol canım amin inşallah tüm isteyenlerebu arada hayrli olsun darisi basimiza insallah
Tatlım internetten sipariş verdim benovulasyon testi nasil yapiliyor nasil temin edebilirim cnm
Çok sevindim canım bak gördünmü iyiki pes etmedin bu ay bırakıyordun nerdeyseTatlım sonucu aldım. 1067 çıktı yani hemen hemen 4 haftalikmis. :)
Sağol canım benim. İnşallah seninde o güzel haberini alacam buradan. Ben bu ay hiç ovulasyon testi kullanmadim. Hiç umursamadim. Biliyosun. İliskiyede istediğimiz zaman girdik. Çokta beklemedim ayaklarımı dikip. İnanki hiç umursamadim. Çünkü kendimi diger ay hamilelige hazırlayacaktım. Yakı takacaktim, kalan ovulasyon testlerimi kullanacaktım. Soğan suyu içecektim. Adet olayımda yapacam bunları diyordum. Bi baktım hamileyim. Hatta eşime hep bikac gundur diyorum gelirken yakı al eczaneden diye. Hepte unuttu. Almadan geldi. :)Çok sevindim canım bak gördünmü iyiki pes etmedin bu ay bırakıyordun nerdeysesağlıkla al kucağına inşaAllah bebeğini
Yok canım ben 8 aydır korunmuyordum ama kalamıyordum. Bu ay kaldım. Yani bu ayda olmasaydı doktora gidecektim. Buarada dualarim tabiki sizinle :)Hayırlı olsun Can'ım darısı bize vizede dua et çatlatma iğnesiyle kaldın değilmi
Ben yaptım yapar yapmaz iki çizgide kopkoyu oldu. Silik olmicak ama. İkisi de koyu olacak. O şekilde doğru oluyor canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?