- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 148
- 35
- Konu Sahibi ebruliiiiiisss
-
Canim hic sikma canini nasip isi bizimde spermde sikinti var ben pco yum ama bunlar hep bahane Rabbim.isterse verir oyuzden dua etmeye devam bende cuma test yapcam insaAllah olmamissa bizimde 2.asılama denenecek hayirlisi
olsun allah buyuk bazen olmayinca olmuyor gercekten tedavilerine devam et hersey gonlunce olsun ama benim bildigim bikac kocakari teknigi var ve bunu uygulayanlar hamile kaliyor paylassammi acaba
cnm iki corba tabagi bugdayi aksam koy suya guzelce kaynat sari suyu cikana kadar sonra ebegumeci var bi ot o otu kaynattiktan altini kapattiktan sonra ustune bi avuc koy kapagi kapat sabaha kadar beklet sonra sabah onun suyunu b8 siseye koy 40 gun boyunca gunde uc defa ac karna ic insallah sifa olur canmdenıyorz her duydugumuzu zaten tkdr allahn tabıkı bızımkıler vesıle.. sen paylas cnm benıde alıntılada palasrsan okuyum her zaman gıremıyorum cunku
Ben yunurtladığımı ağrıdan çatladıpınıda ağrının bir anda kaybolmasundan anlıyorum canım ovulasyon testi bile yapmıyorum artık öğrendim yapa yapa belirtilerikizlar dun dr a gittim ve hic bir sorunun yok yumurtalarindada rahmindede dedi yani sukurler olsun kis veya fitik falan yokmus yumurta catlama oldugundan dolayi oluyormus cok sevindim ben zaten o agri bi anda kayboldu :)) sizinle paylasmak istedim agri bi anda kaybolunca yumurta catlamis mi oluyor kizlar ? bide karnimda surekli bi gaz var sebebi ne acaba ?
peki hamilelik varmidir yani olurmu sizce ?Ben yunurtladığımı ağrıdan çatladıpınıda ağrının bir anda kaybolmasundan anlıyorum canım ovulasyon testi bile yapmıyorum artık öğrendim yapa yapa belirtilerigaz için bişi diyemiycem bende de çok oluyor sebebini bilmiyorum
Tuttuysa olur tabii tatlım ama ben şunu anladım sanırım önemli olan çatladıktan sonrası bu ay çatladıktan sonra da aynı tempoda devam edicem inşaAllahpeki hamilelik varmidir yani olurmu sizce ?
suan belim agriyor ve istahim hic yok karnimdada adet sancisi gibi bi sanci var anlamis degilim yaaTuttuysa olur tabii tatlım ama ben şunu anladım sanırım önemli olan çatladıktan sonrası bu ay çatladıktan sonra da aynı tempoda devam edicem inşaAllah
sakın vücudunu dinleme canım ben bu ay neler neler yaşadım adet oldum 2 gün sürdü yerleşme mi acaba dedim ama yok değilmiş dinleme kendini canım ummadığın anda geliyor çünkü bebişsuan belim agriyor ve istahim hic yok karnimdada adet sancisi gibi bi sanci var anlamis degilim yaa
eger kanaman olmadiysa yerlesme kanamasi olabilir cnm tabi kesin degil kan testi yaptr derimmerhaba bende sitenize yeni uye oldum.ismim eda.9 aylik evliyim.bu ay adetime bir hafta kala pembe kanamam sonrasinda da kahverengi lekeler seklinde oldu ve daha birsey olmadi.adet gunume bir iki gun kaldi ama kasik agrilarim o kadar siddetli degil. kist sebep olabilir mi?
gecen ayda benim bacagima vurmustu yeldir o canim T tostos16 ninda dedigi gibi kendimizi dinlemeyelim bakalim olucakmi :)) valla T tostos16 ben kendimi pek dinlemiyorum ama bilmiyom yaa insallah olurMeraba kizlar bacak agrisi hamilelik belirtisi ola biliyomu acaba?.bilgisi olan varsa lutfen yardim edin.adetime 4 gun kaldi ara ara belim ve sol bacagim agriyo
tesekkur ederim yorumunuz icin. henuz bir kanama olmadi.gunum gecince test yaptirayim o zaman.eger kanaman olmadiysa yerlesme kanamasi olabilir cnm tabi kesin degil kan testi yaptr derim
rica ederim ne demek bende oldu ama ben yarim saat sonra hastalandimtesekkur ederim yorumunuz icin. henuz bir kanama olmadi.gunum gecince test yaptirayim o zaman.
aa oyle mi.Allah en guzel zamanda nasip etsin insallah tum isteyenlere de size derica ederim ne demek bende oldu ama ben yarim saat sonra hastalandim
Merhaba bende aynı gün adet oldum belirtileriniz Nasıl şimdi14 haziran da adet oldum
vallahi canim yumurtalama gunum yani 14. gun iliskiye girdik ondan sonraki uc gun sol kasigim patlicak gibi agridi suanda iyiyim belim agriyor istahim hic yok cokta halsizim bilmiyorum allahin izniyle insallah olur henuz daha 10 gunum varMerhaba bende aynı gün adet oldum belirtileriniz Nasıl şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?