- 9 Nisan 2013
- 1.257
- 1.037
- 83
- 36
- Konu Sahibi ebruliiiiiisss
-
Sağol canım. Amin inşallah..allah bagslasn cnm bzlerede nasp etsn rabbım
demekki içine doğmuş taa ne zamandan hadi hayırlı olsun :)kizlar hamileymisim ben allahim isteyen herkese nasip etsin yaa ama neden kimse yazmiyo bu sevincimi paylasayim braz :)
Idrar testiylemi öğrendin cnm:)kizlar hamileymisim ben allahim isteyen herkese nasip etsin yaa ama neden kimse yazmiyo bu sevincimi paylasayim braz :)
saol canimm benim evet cidden icime dogmustu biliyodum :)demekki içine doğmuş taa ne zamandan hadi hayırlı olsun :)
saol allah razi olsun canimmCanım allah analı babalı büyütsun inşallah
iki testide yaptim cnm oglen test cubugunda ikinci cizgi silik cikti bnde acile gittim gebesin dediler test sonucunda :)Idrar testiylemi öğrendin cnm:)
Hayırlı uğurlu olsun canımm, Rabbim hayırlı evlat eylesin sağsağlim kucağina alirsin insallah:)iki testide yaptim cnm oglen test cubugunda ikinci cizgi silik cikti bnde acile gittim gebesin dediler test sonucunda :)
saol canim rabbim seninkinide sag salim kucagina almayi nasip etsin herkesinde insallah canim :)Hayırlı uğurlu olsun canımm, Rabbim hayırlı evlat eylesin sağsağlim kucağina alirsin insallah:)
canim yaa degerim nasil sen bilirsin simdi ayy cok farkli farkli kafam karisti :)Hayırlı uğurlu olsun canımm, Rabbim hayırlı evlat eylesin sağsağlim kucağina alirsin insallah:)
4veya 5 haftalık canım daha cok yeni :)kizlar total hcg 42.60 kac haftalik oluyor bilen varmi hic bana bisey demedi doktor yaa
Çok iyi canım.. önemli olan değerin 2günde bir ikiye katlanması.. 2gün sonra tekrar baktır hcgyecanim yaa degerim nasil sen bilirsin simdi ayy cok farkli farkli kafam karisti :)
yani deger normal dimi canim beta hcg var total hcg var bunlarin arasindaki farki bilmedigim icin ben zamanla iste yani netten bakinca kafam allak bullak oldu4veya 5 haftalık canım daha cok yeni :)
ayy yarin zaten hastaneye gidicem kuzum ben saol yaa bilgilendirdigin icin valla kafam karistiÇok iyi canım.. önemli olan değerin 2günde bir ikiye katlanması.. 2gün sonra tekrar baktır hcgye
Ne demek bitanem, hastanede gereken bilgileri verirler zaten sana :) hamileliğin sadece ilk ayları degil, ilk günleri hatta ilk dakilaları bile cok önemli. O yuzden hic bişeyi kafana takma ve sadece bebegine odaklan :) yasın kac bu arada:) ne kadarlik evlisinayy yarin zaten hastaneye gidicem kuzum ben saol yaa bilgilendirdigin icin valla kafam karisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?