- 28 Haziran 2016
- 241
- 99
- 18
- 34
- Konu Sahibi ebruliiiiiisss
-
henuz iki ayim yeni bitti 8 mayista dunya evine girmis bulundumNe demek bitanem, hastanede gereken bilgileri verirler zaten sana :) hamileliğin sadece ilk ayları degil, ilk günleri hatta ilk dakilaları bile cok önemli. O yuzden hic bişeyi kafana takma ve sadece bebegine odaklan :) yasın kac bu arada:) ne kadarlik evlisin
Benim abla demem lazım sanırım :)) ben 1senedir evliyim 20 yaşindayim:) ilk bebegim daha canim.. ne güzel bak Rabbim aratmamış hemen vermiş bebegini.. ben 1sene boyunca bekledim yolunu :)henuz iki ayim yeni bitti 8 mayista dunya evine girmis bulundumyasim 24 sen kac yasindasin canim senin ilk bebek mi ablami desem simdi bilemedim ;-)
oyy kiyamam canim yaa sana tabikide allah ne zamn nasp ederse o zamn olur canim cok istedik cok sukur oldu canim yaa allah kimseye aratmasin canim insallahBenim abla demem lazım sanırım :)) ben 1senedir evliyim 20 yaşindayim:) ilk bebegim daha canim.. ne güzel bak Rabbim aratmamış hemen vermiş bebegini.. ben 1sene boyunca bekledim yolunu :)
Canîm total hcg beta hcg ayni şey zaten degişen bisey yok :) idrar testinide emin olmak icin almislardir sanirim :)oyy kiyamam canim yaa sana tabikide allah ne zamn nasp ederse o zamn olur canim cok istedik cok sukur oldu canim yaa allah kimseye aratmasin canim insallahyaa simdi bu total hcg noluyo kiz hem idrar hem kan aldilar benden sen iyi biliyosun dimi bu isleri kiz
ama kiminin binlerde cikiyo ya cok farkli sonuclar okudum ben ama yaa 42.60 boyle bisey gormedim ya ben ondan sasirdim bide mlU mL 0-5 cikti ben hicbisey anlamadim valla canCanîm total hcg beta hcg ayni şey zaten degişen bisey yok :) idrar testinide emin olmak icin almislardir sanirim :)
Kuzum benim o 0-5 dedigi sınır yani. 5ten yukarısı gebelik oluyo.. benimde 98küsürlerde çikmişti. Bebegin döllenmesiyle alakalı. Yani sen bebegini çok erken ögrenmişsin veya bebegin geç döllenmiş ki geç hcg salgılamıs :) önemli olan düsük veya yüksek rakam cikmasi degil, önemli olan o sayının düzenli yükselmesi.ama kiminin binlerde cikiyo ya cok farkli sonuclar okudum ben ama yaa 42.60 boyle bisey gormedim ya ben ondan sasirdim bide mlU mL 0-5 cikti ben hicbisey anlamadim valla can
ay bakalim canimm yaa inslaah hayirlisi bitanemmKuzum benim o 0-5 dedigi sınır yani. 5ten yukarısı gebelik oluyo.. benimde 98küsürlerde çikmişti. Bebegin döllenmesiyle alakalı. Yani sen bebegini çok erken ögrenmişsin veya bebegin geç döllenmiş ki geç hcg salgılamıs :) önemli olan düsük veya yüksek rakam cikmasi degil, önemli olan o sayının düzenli yükselmesi.
Degerim düsük cıktı deyip telaşlanipta bebegini riske sokma, rahat rahat hamileliginin keyfini cikar, bulantilar,bas dönmeleri başlamadan :)))
bi kan testi yaptr canim ben yaptim hemen cikti :)Kizlar 10gün geciktim pembemsi kanamam oldu biraz ustunden iki gun gecti idrar testi negatif hamilemiyim acaba
canim yaa bugun hastaneye gittim ultrasyona girdim sivi goruldu rahmin disinda bi yerde doktorda ya kis patlamis odur dedi yada dis gebelik olabilir dedi acayip kafam karisti kan degerin suan gebelik baslangici dedi ama iki gunde bir ikiye katlanmasi gerek dedi ama kafam cok karisti şu sividan dolayi kotu bisey yoktur dimi yaaaKuzum benim o 0-5 dedigi sınır yani. 5ten yukarısı gebelik oluyo.. benimde 98küsürlerde çikmişti. Bebegin döllenmesiyle alakalı. Yani sen bebegini çok erken ögrenmişsin veya bebegin geç döllenmiş ki geç hcg salgılamıs :) önemli olan düsük veya yüksek rakam cikmasi degil, önemli olan o sayının düzenli yükselmesi.
Degerim düsük cıktı deyip telaşlanipta bebegini riske sokma, rahat rahat hamileliginin keyfini cikar, bulantilar,bas dönmeleri başlamadan :)))
Topiği takip ederken yazını gördüm canım inşallah bise yoktur. Bende bu ayın 7 sinde r ahatsizlandim acile gittim orda beta 2.8 çıktı daha adete 11 gun vardı gittiğimde değer yükselip gebelik olustumu bilmiyorum ama ultrason sonucunda Bende de rahim çevresinde bir yerde sıvı görüldü acilde kadın doğuma yönlendir diler ordaki doktor bu sıvı ile ilgili hic birşey söylemedi özellikle sordum bise yok dedi. Kafam karıştı biraz tekrar başka doktora gitsem mi bilemedimcanim yaa bugun hastaneye gittim ultrasyona girdim sivi goruldu rahmin disinda bi yerde doktorda ya kis patlamis odur dedi yada dis gebelik olabilir dedi acayip kafam karisti kan degerin suan gebelik baslangici dedi ama iki gunde bir ikiye katlanmasi gerek dedi ama kafam cok karisti şu sividan dolayi kotu bisey yoktur dimi yaaa
Canım inşallah dış gebelik değildir. Çünkü dış gebelik bebek büyür ama rahimde büyümüyo tüplerde büyüyo. ALLAH korusun.. idrarda kanda normal gebelik gibi gözüküyo ama eger değerin 2katına yükselmezse dıs gebelik olur. Insallah deger yükselir canim.. peki kese gözükmedimi ultrasonda?canim yaa bugun hastaneye gittim ultrasyona girdim sivi goruldu rahmin disinda bi yerde doktorda ya kis patlamis odur dedi yada dis gebelik olabilir dedi acayip kafam karisti kan degerin suan gebelik baslangici dedi ama iki gunde bir ikiye katlanmasi gerek dedi ama kafam cok karisti şu sividan dolayi kotu bisey yoktur dimi yaaa
canim bilmiyorum bence herseyi oluruna birakmak gerek eger kanda gebelik cikktiysa allahin izniyle zaten hamileyizdir hicbiseyde olmaz insallah ben sadece iki gunde bir kan degerlerime bakacagim 25 ine kadar ondan sonra insallah hersey yolunda olur nasipse insallahTopiği takip ederken yazını gördüm canım inşallah bise yoktur. Bende bu ayın 7 sinde r ahatsizlandim acile gittim orda beta 2.8 çıktı daha adete 11 gun vardı gittiğimde değer yükselip gebelik olustumu bilmiyorum ama ultrason sonucunda Bende de rahim çevresinde bir yerde sıvı görüldü acilde kadın doğuma yönlendir diler ordaki doktor bu sıvı ile ilgili hic birşey söylemedi özellikle sordum bise yok dedi. Kafam karıştı biraz tekrar başka doktora gitsem mi bilemedim
henuz daha cok yeni canim o yuzden kese gorulmedi daha doktor normaldir dedi 5 hafta ve ustu gorulur kese dedi 25 ine kadar kan degerlerini takip et dedi kistde patlamis olabilir dedi yani dis gebelik olarak bana en kotu ihtimal bu dedi sadece bi ihtimali gosterdi insallah hersey yolundadir canim bakalim allahim neyi istediyse o olacakCanım inşallah dış gebelik değildir. Çünkü dış gebelik bebek büyür ama rahimde büyümüyo tüplerde büyüyo. ALLAH korusun.. idrarda kanda normal gebelik gibi gözüküyo ama eger değerin 2katına yükselmezse dıs gebelik olur. Insallah deger yükselir canim.. peki kese gözükmedimi ultrasonda?
Insallah degerlerin guzelce yukselir canim...henuz daha cok yeni canim o yuzden kese gorulmedi daha doktor normaldir dedi 5 hafta ve ustu gorulur kese dedi 25 ine kadar kan degerlerini takip et dedi kistde patlamis olabilir dedi yani dis gebelik olarak bana en kotu ihtimal bu dedi sadece bi ihtimali gosterdi insallah hersey yolundadir canim bakalim allahim neyi istediyse o olacak
amin canim insallah rabbim ne istediyse o olur allah buyuktur bakalim zamn neyi gosterecek :)Insallah degerlerin guzelce yukselir canim...
Ne yaptın canım ?amin canim insallah rabbim ne istediyse o olur allah buyuktur bakalim zamn neyi gosterecek :)
kan verdim tekrar bugun 4 te alicam sonucu karsilastiricaz eger yukselme varsa allahin izniyle bi sorun yoktur insallah rabbim ne nasip ettiyse onu yasayacagiz hersey nasip canimNe yaptın canım ?
Merak ettim bendekan verdim tekrar bugun 4 te alicam sonucu karsilastiricaz eger yukselme varsa allahin izniyle bi sorun yoktur insallah rabbim ne nasip ettiyse onu yasayacagiz hersey nasip canim
sonuc bugun cikmadi yarin sabah cikicakmis ama ben yine gittim test aldim ve ikinci cizgi yine pembemsi silik cikti brn inaniyorum bebegim var kizlar iyi dusuncem iyi olsun ne gelirse allahtan aksi taktirde basim ustuneMerak ettim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?