- 29 Ocak 2016
- 236
- 199
- 18
- Konu Sahibi ebruliiiiiisss
-
Canim benim farkettimde hep Allahtan hayirlisini diliyosun.. ne güzel :) Allah kendine karsi bu itaatin karşisinda seni mahcup etmeyecek emin ol:))sonuc bugun cikmadi yarin sabah cikicakmis ama ben yine gittim test aldim ve ikinci cizgi yine pembemsi silik cikti brn inaniyorum bebegim var kizlar iyi dusuncem iyi olsun ne gelirse allahtan aksi taktirde basim ustune
Bence de varsonuc bugun cikmadi yarin sabah cikicakmis ama ben yine gittim test aldim ve ikinci cizgi yine pembemsi silik cikti brn inaniyorum bebegim var kizlar iyi dusuncem iyi olsun ne gelirse allahtan aksi taktirde basim ustune
insallah kuzum yaa rabbim kimsenin duasini karsiliksiz birakmasin insallah :)) allaha bin sukur kanama yok belirti cunki cok erken basliyormus o malum seyde ama cok sukur benim sadece akintim var iki gun ara ara adet sancim oldu ama suan bel agrisi ve akinti disinda hicbirseyim yok ben hamileyim normal hamile allahin izniylr yarin ki sonuc insallah normal cikacak ve ben ultrasona gidip oyle bisey olmadigini ogrencem insallah :))Canim benim farkettimde hep Allahtan hayirlisini diliyosun.. ne güzel :) Allah kendine karsi bu itaatin karşisinda seni mahcup etmeyecek emin ol:))
sizde dua edin insallah yok canim allahin izniyle :)Bence de var
İnşallah canımm adet ağrına takılma inan benim hala ara ara adet ağrilarım oluyor.. doktorum leke gelmediği sürece korkma dedi :) bebegimde çok sağlıklıymış hamd olsuninsallah kuzum yaa rabbim kimsenin duasini karsiliksiz birakmasin insallah :)) allaha bin sukur kanama yok belirti cunki cok erken basliyormus o malum seyde ama cok sukur benim sadece akintim var iki gun ara ara adet sancim oldu ama suan bel agrisi ve akinti disinda hicbirseyim yok ben hamileyim normal hamile allahin izniylr yarin ki sonuc insallah normal cikacak ve ben ultrasona gidip oyle bisey olmadigini ogrencem insallah :))
canim foto aticam testin fotosunu nasil aticamCanim benim farkettimde hep Allahtan hayirlisini diliyosun.. ne güzel :) Allah kendine karsi bu itaatin karşisinda seni mahcup etmeyecek emin ol:))
allaha cok sukur darisi basima insallah canim sende hamilesin dua et insallah problemsiz atlatirim şu gunleriİnşallah canımm adet ağrına takılma inan benim hala ara ara adet ağrilarım oluyor.. doktorum leke gelmediği sürece korkma dedi :) bebegimde çok sağlıklıymış hamd olsun
Canim ilk yaptigin testin fotografi varmi?iste testin fotosu bugun yaptim kizlar
evet var canim odaCanim ilk yaptigin testin fotografi varmi?
Onu da koyabilirmisin canimevet var canim oda
onu dun flasla cektigim icin belirgin cikmadi amaOnu da koyabilirmisin canim
Canim bugun yaptiğin test çok silik geldi bana ya.. yani hcg yükselmis olmasi lazim ve cizgi daha belirgin olmasi lazim sanki.. benimki 2gün sonra daha da belirginleşmiştionu dun flasla cektigim icin belirgin cikmadi ama
ama inanki bugunki test ilk yaptigim teste gore cok koyu bende onu farkettim aslinda gerckten ilk yaptigim flasla cektim ikinciyi flassiz cektim canim ama bugunki basbaya belli yani ilk yaptigim yaklasinca belli oluyordu uzaktan belli olmuyorduCanim bugun yaptiğin test çok silik geldi bana ya.. yani hcg yükselmis olmasi lazim ve cizgi daha belirgin olmasi lazim sanki.. benimki 2gün sonra daha da belirginleşmişti
ve bak kuzum benim ayim yarin doluyor ben gecen ay ayin 14 unde adet oldum 27 28 gunde bir daha cok yeni 4 haftalik bile degil zaten bugunki doktorda oyle dedi yani doktor bugun dediki 28 gunde adet gorsen bile ayinin dolmasi gerkiyor dedi yani bilmiyorum diyorum ya hersey nasip be gelirse allahtanCanim bugun yaptiğin test çok silik geldi bana ya.. yani hcg yükselmis olmasi lazim ve cizgi daha belirgin olmasi lazim sanki.. benimki 2gün sonra daha da belirginleşmişti
peki kac gunun gecti senin canim benim daha iki gunum geciyor ve ayim yarin doluyorBak canim benim 2gun sonra böyle olmuştuEki Görüntüle 1857957
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?