- 29 Ocak 2016
- 236
- 199
- 18
- Konu Sahibi ebruliiiiiisss
-
Ayın yarın doluyorsa tamam ozaman canim :) ben bu testi adetten 1gun gecince yapmistim.. 30gunde bir oluyorum yani 31.ci gunde boyle cikti. Seninki normal ozaman canim. Güzel düşün,güzel olsun. Dualarim seninle, Rabbim yüzünü kara çıkartmasınpeki kac gunun gecti senin canim benim daha iki gunum geciyor ve ayim yarin doluyor
ayy insallah askimm yaa dua edin benim icin nolur rabbim hayirlisini nasip etsin insallah yaa ay cok sevindim inankiAdeeten 1gün once yani 29.cu günümde böyle cikmisti. Yani icin rahat olsun cnm:)Eki Görüntüle 1857958
Insallah kuzum. Allah gönlündekini hakkında hayırlı eylesin♥ayy insallah askimm yaa dua edin benim icin nolur rabbim hayirlisini nasip etsin insallah yaa ay cok sevindim inanki
amin canim allah razi olsun senden canim yaaInsallah kuzum. Allah gönlündekini hakkında hayırlı eylesin♥
Var bence tatlım yaiste testin fotosu bugun yaptim kizlar
bakalim kuzum yarin hersey belli olacakVar bence tatlım ya
Orda işte
Çok heycanlıbakalim kuzum yarin hersey belli olacak
yari yariya sonuc dustu kizlar cok kotuyum yazacak halim yok hepinizden allah razi olsun.Çok heycanlı
Nasil yanii?? Muayene oldunmuyari yariya sonuc dustu kizlar cok kotuyum yazacak halim yok hepinizden allah razi olsun.
42.60 olan sonuc 19.19 oldu muayene olmadim ama yani suan bisey yok saglik ocagindaki doktor belkide rahme yerlesme asamasindadir dedi ama benim umut gitti.Nasil yanii?? Muayene oldunmu
Canım umudunu kaybetme Allah daha beterinden korusun.. yinede bi muayene ol derim. Allah korusum dis gebelikse cok riskli.42.60 olan sonuc 19.19 oldu muayene olmadim ama yani suan bisey yok saglik ocagindaki doktor belkide rahme yerlesme asamasindadir dedi ama benim umut gitti.
Aynen öyle canim Allah kimseye kaldıramayacagı yükü yüklemez.. belkide çok hayirsiz bir evlat olacakti yada engelli doğacaktı. Hayirlisi buymuş demekki canim...bundan sonra ustunr dusmicem kendimi o kadar hazirladimki aglamaktan helak oldum ben keske olmasaydi ama dunde dedim yaa ne gelirse allahtan gelir demekki buda bizim sinavimiz herseyin hayirlisi oncelikle .
kafam allak bullak oldu yaa ben hissetmiyorum dis gebelikte degil biliyorum zamansiz test acaba kafamimi karistirdi benimCanım umudunu kaybetme Allah daha beterinden korusun.. yinede bi muayene ol derim. Allah korusum dis gebelikse cok riskli.
Zamansiz test ne oluyor cnmkafam allak bullak oldu yaa ben hissetmiyorum dis gebelikte degil biliyorum zamansiz test acaba kafamimi karistirdi benim
daha cok yeni bugun ayim doldu belkide ondandir canim bilmiyorum hersey nasip ben hamile oldugumu hissediyorumZamansiz test ne oluyor cnm
Inslalah oyledir canim.. dualarim seninle...daha cok yeni bugun ayim doldu belkide ondandir canim bilmiyorum hersey nasip ben hamile oldugumu hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?