hamilemiyim acaba ? yardim edin

Olanlari okudum canim gercekden cok uzuldum inwallah allah gonlunce verir .yeni bi haber varmi? bende cokdandir giremiyorum.doktora gitdim bu. Ay falikulun kucuk dedi doktor bende cok kotuyum gercekden .oyle olunca hamile kalma sansi azmis qaliba cok korkuyorum.bilgisi olan paylasa bilirmi lutfen((

canim gun gectikce kan degerim dustu son kez baktirdim 42 iken 11 e dustu iki gun sonrada adet oldum dusuk oldu sanirim bebek tutunamamis cok uzgunum rabbim herkese nasip etsin ama sende uzulme hersey nasip canim allah istemeden hicbisey olmaz dua et

Cok uzuldm canim.ama hayirlisi buymus allah bizim icin hayirlisi ni nasib eder .biz sabirsizca davraniyoruz ama o zamani gelince hepimize o mutlulugu vericek canim uzulme.bende cok uzuldm doktara gidince falikuluma bakdirdim kucukmus falikul buymuw olmasi lazimdi ama buyumemiw allahdan hayirlisi canim

kizlar gordugum adet beni baya bulandirdi yani anlayamiyorum ilk basta parca parca kan geldi sonra cok ufak lekelenmeler sadece bigun cok kanamam oldu sonra hep siyahimsi bisey anlayamiyorum benim durumum ne yani dusuk mu kimyasal gebelik mi nedir bu ??

Öncelikle merhaba herkese ben yumurtlama zamanında bir birliktelik yasadim ve daha sonra her zamankindrn biraz az bi adetim oldu ve şuan 16 güne yakin hasta olamiyorum hastaneye gittim gebelik cikmadi sizce gebelik olma ihtimali var mi ? Simdediden teşekürler

Merhaba kizlar ben doktora gitdim falikulum kucuk cikdi.onun icin hamile kalamiyomusum .cok korkuyorum sizce boyuk sorunmu falikul kucuk olmasi .?.lutfen bilgisi olan yardimci olsun +

Merhaba kizlar ben doktora gitdim falikulum kucuk cikdi.onun icin hamile kalamiyomusum .cok korkuyorum sizce boyuk sorunmu falikul kucuk olmasi .?.lutfen bilgisi olan yardimci olsun +
canım folikül demek istedin sanırım aynı sorun bende de var canım yumurtalarım kendiliğinden büyümüyor yumurtalık tembelliğim var ama doktorlar bunu sorun olarak görmediklerini söylüyorlar destekleyici ilaçlarla büyütüyorlar korkma

Hamileliye engel qaliba.ilac icince buyuyomu folikul .senin cocugun varmi canim
benimde yok canım çocuğum henüz bir yıldır deniyorum henüz bu ay ilaç kullanmaya başladım evet ilacın faydası oluyor büyütüyor yumurtaları

kizlar bugun adet gunum geceli 3.günüm dun esime test al dedim unutmus almayi pazar gununden beri kasiklarimda adet olacakmisim gibi agriyor ve sari akintim var pazar gununden beri belimde agriyor sari akinti hamileligin ilk zamanlarinda normalmi sizce

Sen bir aydir mi ilac kullaniyosun .bir yilda ilk defami doktora gitdin canim .doktor ne diyo.ne zaman olucak olma ihtimali var diyo

dediklern hem regl hemde hamilelik belirtisi olablr canımmm. malesef ikisi çok karıştırılıyo.test yap bi an önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…