- 17 Mart 2016
- 5.762
- 9.236
- 248
- Konu Sahibi ebruliiiiiisss
-
insallah canim dua edin benim icin insallah katlanir tekrar cok saolun destekleriniz icinÜzülme tatlım öyle olup tekrar katlayan çok.. Rabbim yüzünü güldürsün inşaallah
Sende sağol tatlımmm❣insallah canim dua edin benim icin insallah katlanir tekrar cok saolun destekleriniz icin
canim gun gectikce kan degerim dustu son kez baktirdim 42 iken 11 e dustu iki gun sonrada adet oldum dusuk oldu sanirim bebek tutunamamis cok uzgunum rabbim herkese nasip etsin ama sende uzulme hersey nasip canim allah istemeden hicbisey olmaz dua etOlanlari okudum canim gercekden cok uzuldum inwallah allah gonlunce verir .yeni bi haber varmi? bende cokdandir giremiyorum.doktora gitdim bu. Ay falikulun kucuk dedi doktor bende cok kotuyum gercekden .oyle olunca hamile kalma sansi azmis qaliba cok korkuyorum.bilgisi olan paylasa bilirmi lutfen((
canım folikül demek istedin sanırım aynı sorun bende de var canım yumurtalarım kendiliğinden büyümüyor yumurtalık tembelliğim var ama doktorlar bunu sorun olarak görmediklerini söylüyorlar destekleyici ilaçlarla büyütüyorlar korkmaMerhaba kizlar ben doktora gitdim falikulum kucuk cikdi.onun icin hamile kalamiyomusum .cok korkuyorum sizce boyuk sorunmu falikul kucuk olmasi .?.lutfen bilgisi olan yardimci olsun +
benimde yok canım çocuğum henüz bir yıldır deniyorum henüz bu ay ilaç kullanmaya başladım evet ilacın faydası oluyor büyütüyor yumurtalarıHamileliye engel qaliba.ilac icince buyuyomu folikul .senin cocugun varmi canim
dediklern hem regl hemde hamilelik belirtisi olablr canımmm. malesef ikisi çok karıştırılıyo.test yap bi an öncekizlar bugun adet gunum geceli 3.günüm dun esime test al dedim unutmus almayi pazar gununden beri kasiklarimda adet olacakmisim gibi agriyor ve sari akintim var pazar gununden beri belimde agriyor sari akinti hamileligin ilk zamanlarinda normalmi sizce
bu sabah test yaptim negatif cikti ama halen hicbir adet belirtisi yok simdi doktordan randevu aldim nede adet olmuyorum ona baktiricamdediklern hem regl hemde hamilelik belirtisi olablr canımmm. malesef ikisi çok karıştırılıyo.test yap bi an önce
belki geç döllenmede olabilr canm öyle olrsa idrarda çıkmıyo çünkü hemn. kandada baktr bakalım. hakkında hayrlısı olsnbu sabah test yaptim negatif cikti ama halen hicbir adet belirtisi yok simdi doktordan randevu aldim nede adet olmuyorum ona baktiricam
malesef kizlar hamile degilim 10 gun daha olmazsan gel ilac vereyim dedi doktorbelki geç döllenmede olabilr canm öyle olrsa idrarda çıkmıyo çünkü hemn. kandada baktr bakalım. hakkında hayrlısı olsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?