- 21 Haziran 2016
- 338
- 318
- 18
- Konu Sahibi ebruliiiiiisss
-
hadi yaa canm tühh.. belirtiler yanıltıyo işte malesef anlayamıyo insan. stres yapma canm hiç o da gecikmeye sebep oluo. rahat ol çok düşünmemeye çalşmalesef kizlar hamile degilim 10 gun daha olmazsan gel ilac vereyim dedi doktor
Canim adetine bekle diyecem sabredemiceksn belki en azindan adetinden 3-4 gun once hassas test yapabilirsinSelam kizlar lutfen yardimci olun.adetime daha bir hafta var ve benim bugun kahverengi akintim bawladi.bide cok az sag kasik agrim var
acaba yerlesme kanamasi ola bilirmi diye duwunuyorum.bende hic adet kanamasi boyle olmazdi.sizce napmaliyim yardim edin ?
çok geçmş olsn canım. ne zamn oldu dış gebelik?? korunmaya devam ediyomuydun yani?? çok sıkıntı yaptıysan kendine o yüzden gecikmş olabilir. sıkıntı stres başa bela çok etkiliyo malesefBenimde on günüm geçmişti kızlar bir dış gebeliğim var altı ay yasaktı regli on gün attı sabah test yaptım negatif neden bu kadar gecıktı anlamadım cok üzgünüm ama
hiç belli olmaz canm herşey olabilir.. biçok kişiden duydum doktor kist var hamile kalman imkansız denen arkadaşım daha o ay hamile kaldı. Allahım hayırlı zamnda nasip ediyor elbetBir gun surdu canim kahverengi akintim.adetime bir hafta var daha.ve benim bu ay folikulum kucuk demiwdi doktorum.sizce ola bilirmi ihtimal varmi.falikul kucuk oldugu halde gebeliye?
Sag ol Can'ım ocakta dış gebelik oldum 2şubatta meteks vurdular daha bir ay oldu korunmayı bırakalı işte on günüm geçince cok umutlanmiştım ama malesef yokmuş bir aeyçok geçmş olsn canım. ne zamn oldu dış gebelik?? korunmaya devam ediyomuydun yani?? çok sıkıntı yaptıysan kendine o yüzden gecikmş olabilir. sıkıntı stres başa bela çok etkiliyo malesef
belki idrara geçmemiştr canm kan baktır bide istersen..bu kdar çok gecikme olduğuna göre bi doktorada görünmelisn zaten bnceSag ol Can'ım ocakta dış gebelik oldum 2şubatta meteks vurdular daha bir ay oldu korunmayı bırakalı işte on günüm geçince cok umutlanmiştım ama malesef yokmuş bir aey
Yarın gidiyorum zaten Can'ım randevu aldım ama sanki olmak üzereyimbelki idrara geçmemiştr canm kan baktır bide istersen..bu kdar çok gecikme olduğuna göre bi doktorada görünmelisn zaten bnce
cnm benm basma gelmedi yerlesme kanamam olmadi bilmiyorum ama umarm hakkinda hayirlisi olsun insallah mutlu haberleri alirsinSelam kizlar kahverengi akintim adetime bir hafta kala geldi.ve bir gun surdu.acaba yerlesme kanamasi ola bilirmi? once birkac damla acik kirmizi kan geldi,sonra butun gun leke weklinde kahverengi akintim geldi. ve birgun surdu. vucut isimi takib ediyorum. adetime daha bew gun var ve benim isim 37.1 di bugun. bawina gelen arkadawlar lutfen bilgisi olan benide bilgilendirsin.hamilelik ola bilirmi?
Yerleşme kanamasını ben yaşadım ama benim beklenen adet günümde oldu. Adet oldum sandım kesilince test yaptım pozitif çıktıUmarim canim cok saol.cok korkuyorum acaba olmazsa diye kafam karmakariwik( Bilgisi olan varsa paylawabilirmi .?
İlk kırmızı geldi sonra kesildi sonra 3/4 lekelenme şeklinde kahverengi geldi. Toplasan 1 ped kirlenmeyecek şekilde az olduNasil oldu sende kahverengiydimi?kac gun surdu
Bendede oyle oldu.ilk acik kirmiziydi.bikac damla.sonra butun gun az az kahverengiydi.[/QUOT
Biraz geçsin test yap aklında soru işareti kalmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?