hamilemiyim acaba ? yardim edin

Benimde on günüm geçmişti kızlar bir dış gebeliğim var altı ay yasaktı regli on gün attı sabah test yaptım negatif neden bu kadar gecıktı anlamadım cok üzgünüm ama

Selam kizlar lutfen yardimci olun.adetime daha bir hafta var ve benim bugun kahverengi akintim bawladi.bide cok az sag kasik agrim var
acaba yerlesme kanamasi ola bilirmi diye duwunuyorum.bende hic adet kanamasi boyle olmazdi.sizce napmaliyim yardim edin ?

Canim adetine bekle diyecem sabredemiceksn belki en azindan adetinden 3-4 gun once hassas test yapabilirsin

Benimde on günüm geçmişti kızlar bir dış gebeliğim var altı ay yasaktı regli on gün attı sabah test yaptım negatif neden bu kadar gecıktı anlamadım cok üzgünüm ama
çok geçmş olsn canım. ne zamn oldu dış gebelik?? korunmaya devam ediyomuydun yani?? çok sıkıntı yaptıysan kendine o yüzden gecikmş olabilir. sıkıntı stres başa bela çok etkiliyo malesef

Bir gun surdu canim kahverengi akintim.adetime bir hafta var daha.ve benim bu ay folikulum kucuk demiwdi doktorum.sizce ola bilirmi ihtimal varmi.falikul kucuk oldugu halde gebeliye?

Bir gun surdu canim kahverengi akintim.adetime bir hafta var daha.ve benim bu ay folikulum kucuk demiwdi doktorum.sizce ola bilirmi ihtimal varmi.falikul kucuk oldugu halde gebeliye?
hiç belli olmaz canm herşey olabilir.. biçok kişiden duydum doktor kist var hamile kalman imkansız denen arkadaşım daha o ay hamile kaldı. Allahım hayırlı zamnda nasip ediyor elbet

çok geçmş olsn canım. ne zamn oldu dış gebelik?? korunmaya devam ediyomuydun yani?? çok sıkıntı yaptıysan kendine o yüzden gecikmş olabilir. sıkıntı stres başa bela çok etkiliyo malesef
Sag ol Can'ım ocakta dış gebelik oldum 2şubatta meteks vurdular daha bir ay oldu korunmayı bırakalı işte on günüm geçince cok umutlanmiştım ama malesef yokmuş bir aey

Sag ol Can'ım ocakta dış gebelik oldum 2şubatta meteks vurdular daha bir ay oldu korunmayı bırakalı işte on günüm geçince cok umutlanmiştım ama malesef yokmuş bir aey
belki idrara geçmemiştr canm kan baktır bide istersen..bu kdar çok gecikme olduğuna göre bi doktorada görünmelisn zaten bnce

Selam kizlar kahverengi akintim adetime bir hafta kala geldi.ve bir gun surdu.acaba yerlesme kanamasi ola bilirmi? once birkac damla acik kirmizi kan geldi,sonra butun gun leke weklinde kahverengi akintim geldi. ve birgun surdu. vucut isimi takib ediyorum. adetime daha bew gun var ve benim isim 37.1 di bugun. bawina gelen arkadawlar lutfen bilgisi olan benide bilgilendirsin.hamilelik ola bilirmi?

Cnm
cnm benm basma gelmedi yerlesme kanamam olmadi bilmiyorum ama umarm hakkinda hayirlisi olsun insallah mutlu haberleri alirsin

Umarim canim cok saol.cok korkuyorum acaba olmazsa diye kafam karmakariwik( Bilgisi olan varsa paylawabilirmi .?

Kizlar Merhaba eşimle 1 hafta öncesine kadar çocuk istedik ve korunmuyoruz 2 yaşında oğlum var olursa ikinci gebelik olcak regl düzensiz 1 kaç güne olurum belki bilmiyorum ? Hamilelik riskim olabilirmi ? İlk gebeliğmde göğüs hassasiyetinden regl günüm gelmeden anlamstm hamile oldugumu. Bir yerde okumuştum yumurta dollenmeye başladığı andan itibaren göğüslerde hassasiyet başlar die gebeliğin en erken belirtisi diye duymustm bilginiz varmi acaba ?

Umarim canim cok saol.cok korkuyorum acaba olmazsa diye kafam karmakariwik( Bilgisi olan varsa paylawabilirmi .?
Yerleşme kanamasını ben yaşadım ama benim beklenen adet günümde oldu. Adet oldum sandım kesilince test yaptım pozitif çıktı

Bir hafta once olunca yerlesme kanamasi sayilmiyomu canim ?ben biyerde okumuwdum bir hafta oncesindede olabikiyormuw adet gunundede .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…