hamilemiyim acaba ? yardim edin

Oyle yapicam canim.bew gun kaldi adetime.eyer adet olamazsam yapicam test.umarim hayirlisi neyse o olur

Mrb arkadaşlar ben yeni hamileyim size belirtilerimi belki fikir olur. Ben geçen ay adet gunumde kalsın adet olacağım şeyleri yaşadım 4 geçti gram bulantim olmadı gogsum agrimsi sadece 4. Gün dışarı çıktım inanılmaz halsizdim ve migdem acayıl agriyordu bulanmiyor du sadece agriyordu yürüyecek takadim yoktu yanımdaki arkadaşım sen hamilesin dedi oysa adet belirtilerinden baska bir belirtim yoktu ben ki 4 yıllık evliyim iki tüp bebek sorun eşimde sperm düşüklüğü ve bir ton acı çekmiş biriydim ihtimal dahi vermiyordum amq adetimde hayatımda hiç 4 gun gecikmedi çok düzenli adet olurum çünkü bu migde agrisi da normal değildi test aldım akşam yaptım çift çizgi inanmadım sabah bi daha yaptım çift çizgi inanmadım 2 gün sonra bi daha çift çizgi ve doktorda kan testi verdim hamileyim suan 6 haftalik hamileyim hiç migdem bulamadı sadece çok akitim var ve birazda gogsum agriyor başka da bir belirtim yok kafanıza takmayın belirtiler hemen çıkmıyor Allahım hepinizi evlat sahibi etsin banada dua edin sevgiler

Hayırlı olsun inş.Akıntı yeni mi basladı acaba?

Kizlar belki bende size yardımcı olurum. Benim adetten önce çok fazla göğüslerim sızladi Adetime 1 hafta kala da sık idrara çıkma isteği vardı adet olucakmisim gibi karın kasık ağrısı çektim hissetmistm akintimda artti adetim geçmeden kan testi yaptım sağlık ocaginda pozitifti 3haftalikti

Idrara nasil cikiyodun canim yani azmi oluyodu cokmu
.wuan ben oyleyim sık sık cikiyorum ama az geliyo idrar.sendede oylemi.

Acaba adet olucakmiyim cok heyecanliyim ve stresliyim( ama idrara cok sik cikiyorum yarim saatde bir belki daha cabuk

Canm enfeksiyonda olabilir. Stres yapma bnde oyleydim ilk cocugumda şimdi ikinci cocugumu düşünüyorum aynı heycan stres basladi

Evet canim onun icin cok stres yapiyorum.evet yanmam azcik var.kahverengi akintida enfeksyondan olabilirmi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…