- Konu Sahibi ebruliiiiiisss
-
Hayırlı olsun inş.Akıntı yeni mi basladı acaba?Mrb arkadaşlar ben yeni hamileyim size belirtilerimi belki fikir olur. Ben geçen ay adet gunumde kalsın adet olacağım şeyleri yaşadım 4 geçti gram bulantim olmadı gogsum agrimsi sadece 4. Gün dışarı çıktım inanılmaz halsizdim ve migdem acayıl agriyordu bulanmiyor du sadece agriyordu yürüyecek takadim yoktu yanımdaki arkadaşım sen hamilesin dedi oysa adet belirtilerinden baska bir belirtim yoktu ben ki 4 yıllık evliyim iki tüp bebek sorun eşimde sperm düşüklüğü ve bir ton acı çekmiş biriydim ihtimal dahi vermiyordum amq adetimde hayatımda hiç 4 gun gecikmedi çok düzenli adet olurum çünkü bu migde agrisi da normal değildi test aldım akşam yaptım çift çizgi inanmadım sabah bi daha yaptım çift çizgi inanmadım 2 gün sonra bi daha çift çizgi ve doktorda kan testi verdim hamileyim suan 6 haftalik hamileyim hiç migdem bulamadı sadece çok akitim var ve birazda gogsum agriyor başka da bir belirtim yok kafanıza takmayın belirtiler hemen çıkmıyor Allahım hepinizi evlat sahibi etsin banada dua edin sevgiler
Akintim adet gunumde başladı sarı koyu sarı ve çok hala devam ediyor kizlarSaol canim allah hepimizin dualarini kabul etsin.akintin beyaz akintimi canim
Sagol canım bilgilendirme için. Saglıkla al inş. bebeişini kucagınaAkintim adet gunumde başladı sarı koyu sarı ve çok hala devam ediyor kizlar
Sagol canım bilgilendirme için. Saglıkla al inş. bebeişini kucagına[/QUOTE
Amin cnm çok tskler Rabbim tez zamanda tüm isteyenlere nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?