hamilemiyim acaba ? yardim edin

Canim sen daha once hamile kaldin.sana sorayim dedim.adete bir hafta kala acik kirmiziyla . Bawlayan kahverengiye cevrilen lekem oldu.Bazen adetim ireli olabiliyor vaktinden cabuk.adetim duzesiz oluyo diye yumurtlama takibi yapamiyorum. Sandimki adet oluyorum ama kahverengiye cevrildi.agrimda olmadi hic.wimdide beyaz akintim var .bawim cok kariwik.acaba adet olucakmiyim. dort gun var sabirsizim biraz

Inwallah canim dediyin gibi olur.allah herkese nasib etsin.bu beyaz akinti olmasi.adet olucakmiwm gibi hiss etdiriyo.sende adetine birkac gun kala beyaz akinti olmuwmuydu hamile kalinca

Genellikle beyaz akinti adet olacaginin habercisidir canim.ama tabiki kadindan kadina deyiwir belirtilerde

Sen ikinciye hamilesin canim? Canim atew olcme yontemini biliyomusun.bazi kadinlar ates olcme yontemiyle gebe olduklarini anliyolar.ben her sabah olcuyorum ısimi bu sabah 37.1 di adetime dort gun var.adet olacaksam ısınin duwmesi ne zaman olur acaba

İkinciyi istiyoruz canım nasip olursa. Adet de vücut isisi 36 nin altında olur diye biliyorum cnm ya insallah hamilesindir

Inwallah canim benim.bende onu oyrenmek istiyorum ki adete kac gun kala isi duwuw yapar. Benim dort gun kaldi.

Inwallah canim benim.bende onu oyrenmek istiyorum ki adete kac gun kala isi duwuw yapar. Benim dort gun kaldi.
Hiç bilmiyorum canım içini rahat tut ben ilk gebeliğmde aşırı takintiliydim bu ay olmaz dedim zman hamile kaldım kafani çok takma cnm herşey Allahtan ne zman nasip olursa o zman 4 gun bekle bakalım

Inwallah canim benim .rabbim hayirlisini nasib etsin.bu ay bawima hic yawamadigim wey geldi.bende umutlandim.adetime bir hafta kala .bikac damla kirmiziyla bawlayan kahverengiyle biten lekelenmem oldu.bir gun surdu.hic boyle biwey gelmemiwdi bawima canim.bende umutlandim.henuz adetime dort gun var
.rabbim hayirlisini versin canim.sanada cok uzuldum. Inwallah kisa zamanda rabbim nasib eder canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…