hamilemiyim acaba ? yardim edin

Kızlar ben adetimden 3 gün önce beta yaptırdım 1.20 cıktı ama vajina muaynede karnımda bir sıvı gördüğünü söledi doktor ama test negatif testi erkenmi yaptırdım bilmiyorum doktor adetin gecikince gel demedi sıvının tam ne oldugunu konusunda netleştirmedi beni adetimde suan 3 gün gecikme var gebelik varmı yokmu diye tekrar kan testi yaptırsammı acaba bilmiyorum yardımcı olurmusunuz

Canm adetin 10 gun geciksin ultrasonda kese o sekilde gorulur. Adetin gevikti ise 5 idrar testi al 5 gun.ust uste yap ve hun gectikce o ikinci cizgi netlesecektir.

insallah kuzum bakalim nasip hersey insallah olur yani kendine cok takinti etme allah buyuk ben artik hicbisey uygulamiyorum ne iste ayaklarimi dikiyorum ne dusunuyorum rabbim nasip edrrse zaten her halukarda nasip eder sende dua et insallah hersey gonlunce olur

gebelik sansım olabilirmi yani kızlar gögüslerimde hassasiyet var sol kasıgımda agrı ve sürekli akıntım var ama camaşırımı ıslatcak sekilde inş hanileyimdir ya

Merhaba arkadaşlar. Araniza yeni katildim. Benim de günün 4 gün geçti. Dun gece peceteme pembe leke geldi ve sol kasigim çok ağrıyo bugun. Sizce hamilemiyim. 1 yildir korunmuyoruz korunmuyoruz bu arada

Adetten kaç gün sonra gitsek kesin sonuc verir acaba kızlar bugn 4.günüm 10 gün daha beklesem mi eşiminde umudu kesiliyo sürekli negatif görünce

Benim yarin regl günüm ama umarim olmam. Regl belirtilerinden farkli belirtilerim var. Kasiklarda agri ve göğüslerde büyüme var. Bu sabah dayanamayip test yaptim. Negatifti sabredip beklememiz lazim

Merhaba arkadaşlar. Araniza yeni katildim. Benim de günün 4 gün geçti. Dun gece peceteme pembe leke geldi ve sol kasigim çok ağrıyo bugun. Sizce hamilemiyim. 1 yildir korunmuyoruz korunmuyoruz bu arada

Neden.olmasin ama.sters den.kaynaklanabilir canm ondan prk umitlenmeni.istemem. adetin yaknda olabilir hayrlisi.olsn.hakknda

Arkadaslar yardım edin bebek istiyoz 10 gündr cok kötü kramplarm var karnıma agrlr giriyor gögslerm agryr lavabya cok cıkyrm bas agrm bas dönmesi var mide bulastisi 15 gndr var adetimin yarn olması gerek ikilem icindym test ne zmn yaparsm sonc verir hamilmym szce ???? Acilll güzel seyler duyarm insallh.dd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…