- 31 Temmuz 2016
- 29
- 4
- 1
- 32
- Konu Sahibi ebruliiiiiisss
-
Kızlar ben adetimden 3 gün önce beta yaptırdım 1.20 cıktı ama vajina muaynede karnımda bir sıvı gördüğünü söledi doktor ama test negatif testi erkenmi yaptırdım bilmiyorum doktor adetin gecikince gel demedi sıvının tam ne oldugunu konusunda netleştirmedi beni adetimde suan 3 gün gecikme var gebelik varmı yokmu diye tekrar kan testi yaptırsammı acaba bilmiyorum yardımcı olurmusunuz
insallah kuzum bakalim nasip hersey insallah olur yani kendine cok takinti etme allah buyuk ben artik hicbisey uygulamiyorum ne iste ayaklarimi dikiyorum ne dusunuyorum rabbim nasip edrrse zaten her halukarda nasip eder sende dua et insallah hersey gonlunce olurInwallah canim benim .rabbim hayirlisini nasib etsin.bu ay bawima hic yawamadigim wey geldi.bende umutlandim.adetime bir hafta kala .bikac damla kirmiziyla bawlayan kahverengiyle biten lekelenmem oldu.bir gun surdu.hic boyle biwey gelmemiwdi bawima canim.bende umutlandim.henuz adetime dort gun var
.rabbim hayirlisini versin canim.sanada cok uzuldum. Inwallah kisa zamanda rabbim nasib eder canim
İNŞALLAH CANIM İNŞALLAH HAMİLEYİZDİRgebelik sansım olabilirmi yani kızlar gögüslerimde hassasiyet var sol kasıgımda agrı ve sürekli akıntım var ama camaşırımı ıslatcak sekilde inş hanileyimdir ya
ilk defa günün geçtiyse test yap canım emin olalımMerhaba arkadaşlar. Araniza yeni katildim. Benim de günün 4 gün geçti. Dun gece peceteme pembe leke geldi ve sol kasigim çok ağrıyo bugun. Sizce hamilemiyim. 1 yildir korunmuyoruz korunmuyoruz bu arada
Canm gittnmi doktora? Nedr durum????Yarın gidiyorum zaten Can'ım randevu aldım ama sanki olmak üzereyim
Mayis ayında da 10 gün geçmişti ama o zaman böyle belirtilerim yoktu.ilk defa günün geçtiyse test yap canım emin olalım
o zaman test yap varsa çıkar zatenMayis ayında da 10 gün geçmişti ama o zaman böyle belirtilerim yoktu.
Biraz daha beklesem diyorum hayal kırıklığı olmasın diye. Allahım isteyene nasip etsin canım. Beklemek çok zoro zaman test yap varsa çıkar zaten
Kanda baktırırsan kesn çıkar artk canm. Kan en garantisi ve geç döllenme bile olmşsa artk kesn çıkarAdetten kaç gün sonra gitsek kesin sonuc verir acaba kızlar bugn 4.günüm 10 gün daha beklesem mi eşiminde umudu kesiliyo sürekli negatif görünce
canım kan testini diyorsan adeti 2 gün gecsin varsa cıkıyor beklemene gerek yokAdetten kaç gün sonra gitsek kesin sonuc verir acaba kızlar bugn 4.günüm 10 gün daha beklesem mi eşiminde umudu kesiliyo sürekli negatif görünce
2 gün bekle o zaman canımAma idrara sürekli cıkıyorum suan adet olcakmısım hissi var ya yanma batma gbi hisler var bu seferde hasta olmak istemiyorum
Merhaba arkadaşlar. Araniza yeni katildim. Benim de günün 4 gün geçti. Dun gece peceteme pembe leke geldi ve sol kasigim çok ağrıyo bugun. Sizce hamilemiyim. 1 yildir korunmuyoruz korunmuyoruz bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?