hamilemiyim acaba ? yardim edin

Kızlar cok aşırı başım dönüyo reglm 4 gün gecti bu kadar belirti olurmu sol kasıgımda garip bir agrı var bu kdr etken baş dönmesi yaparmı mide bulantılarım yok henüz

Günün yarinsa yarın yap testi belirtilerin varmış baya cikar

Kizlar baw agrisi gebelik belirtisimi
hayir canim bas donmesi gebelik olabilir bak kzuum farkettimde sen kendini cok dinliyosun herseyi gebelige baglama bak sonu hep husran oluyor gercekten bak ben bu ay pek bisey yapmiyorum nasip ederse rabbim kim ne derse desin olur yani sen takmamaya calis cidden bak daha cok yeni evlisin allahim nasip eder sana ve cumlemize insallah kuzum benm.

canim insallah hamilesindir umarim hersey gonlumzce olur cumle alem tum bebis isteyen herkes ama kendimizi cok dinlememek tavsiyemdir gecen ay ben dusuk yaptim bebegim bana tutunamadi ogrendikten bi hafta sonra kanamam oldu . yani hersey nasip bilemessin oncelikle herseyden cok allahim hayirli saglikli eli ayagi duzgun bir evlat nasip edrr insallah cumlemize lutfen haberdar et test yapinca merak ettm

Cok cok gecmis olsun aynen hersey hakkinda hayrlsı sabır diyelim dün adet olmam gerekiyodu test yaptm negatf cktı hala adet olmdm sarı akntm var bide belim cok agryr adet belrtsmi bunlr

Cok cok gecmis olsun aynen hersey hakkinda hayrlsı sabır diyelim dün adet olmam gerekiyodu test yaptm negatf cktı hala adet olmdm sarı akntm var bide belim cok agryr adet belrtsmi bunlr
kuzum adet belirtileri ile hamilelik belirtileri hemen hemen ayni yogun bi akintin var ise insallah hamilesndir zaten suan cikmaz cubuk testte ne kadarlik evlisin

Bizim aile gec hamile kaldigindan ben hic kornmak istemedm annem 3 yıl sonra beni dogurdu o yuzden endiselenyrm
sende benim gibi tazecik evlisin benimde uc ayim bitecek bu ayin sekizinde yani canim kendine cok stres etme allah buyuk biraz daha gunun gecsin az dur daha cok aceleye getirme eger bebegin varsa zaten biraz buyusun gidip hemen kesesini gorebilesin

Cok sag
annelerle alakali bisey degil kuzum yani onu kafana takmaaa herkesin bunyesi bir degil benim kayinvalidemde bi sene sonra cocuk yapmis ama gorumcem ilk ayda hamile kaldi bunyeye bagli cnm hic stres ettme
Cok sagol cnm nasip kısmet diyelim bi kac gün daha bekliym o zmn insaalhh ikimizede nasip olur isteyen herkeze nasip olur amin aminnn

Cok sag
annelerle alakali bisey degil kuzum yani onu kafana takmaaa herkesin bunyesi bir degil benim kayinvalidemde bi sene sonra cocuk yapmis ama gorumcem ilk ayda hamile kaldi bunyeye bagli cnm hic stres ettme
Cok sagol cnm nasip kısmet diyelim bi kac gün daha bekliym o zmn insaalhh ikimizede nasip olur isteyen herkeze nasip olur amin aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…