- 28 Haziran 2016
- 241
- 99
- 18
- 34
- Konu Sahibi ebruliiiiiisss
-
insallah canim amin beni mutlaka haberdar et cnm allah buyukCok sag
Cok sagol cnm nasip kısmet diyelim bi kac gün daha bekliym o zmn insaalhh ikimizede nasip olur isteyen herkeze nasip olur amin aminnn
hayırlı olsn canm ne güzel seni uğraştrmadan olmş Allah bizede nasip eder inşallahMerhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ... Bir kaç saat evvel hamile oldugumu ögrendim .. Darısı tüm isteyenlerin başına. 11 temmuzda düğünüm oldu 21 temmuz şüpheli ilişkim , yumurtlama günüme denk gelmiş olmalı ki bugün test yaptım evde ve pozitif çıktı :) 1 haftadır şüpheleniyordum zaten Nuray'ı takip ediyordum yazmak istedim
Bugunde bekliyecem ogrenir ogrenmz haber veririm cnm ...insallah canim amin beni mutlaka haberdar et cnm allah buyuk
Kac gun adetinden gecti ?Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ... Bir kaç saat evvel hamile oldugumu ögrendim .. Darısı tüm isteyenlerin başına. 11 temmuzda düğünüm oldu 21 temmuz şüpheli ilişkim , yumurtlama günüme denk gelmiş olmalı ki bugün test yaptım evde ve pozitif çıktı :) 1 haftadır şüpheleniyordum zaten Nuray'ı takip ediyordum yazmak istedim
Aldigin test'in markasi ne ?Buraya test çubuğunu koyuyorum
Hislerin doğru mu çıkıyor bende topiğime bekleirm o vakitHissettiğim şeyler önceden doğru çıkardı. Suanda da çıkıyor tabj umarım hamilesindir içimden öyle geçiyor çünkü söylediiklerin aynı benim belirtiler. Kusma falan çok oldu bende özellik sabah. Ben bir gün geçti gittim test aldım pozitif çıktı. Dedim bir hafta bekliycem öyle gitcem hastahaneye eşim heyecandan dayanamadı o gün aldık gittik kanda da pozitif çıktı ama bebek kesesi görülmedi . 10:-gün sonra tekrar gittim o zaman oluşmuştu kalp atışı ni falan duyduk :) yani olaylar böyle gelişti ebnde :)
Canım eğer doğum kontrol hapı kullandıysan braz geç hamile kalabilirsinMerhaba bn ikinci bir bebek düşünüyorum iki aydır yapıyoruz olmadı ve çok üzüldüm acaba bu ay hamilemiyim?27yedi günlükken bebek idrar testinde çıkarmı?bana yardım edermisiniz???
nasıl geliyor peki adetin?? halen kahverengimi yoksa kırmızıya döndümü..bide yoğunluğu fazlaysa hamiş değilsndir canımKızlar regl gecikmemin 7. Gününde dün kahverengi akıntı geldi bugün regl oldum yengemler üstüne görmüş olabilirsin gebelik belirtileri var diyolar böyle bişey yasanabiliyomu yoksa kesin hamile değilmiyim
Bende seninle ayniyım canım ikinci bebek istiyorum daha 2 ay olmuş acele etme ilki gibi stres yapmayalm. Idrar testi 27 gün ıcn erken diye düşünüyorum ama için rahat edicekse yapMerhaba bn ikinci bir bebek düşünüyorum iki aydır yapıyoruz olmadı ve çok üzüldüm acaba bu ay hamilemiyim?27yedi günlükken bebek idrar testinde çıkarmı?bana yardım edermisiniz???
eğer normale göre daha kısa sürerse ve her zamnkinden farklıysa üstüne görme olabilir.test yaparsan anlaşılır şimdideHayır yogun gelmiyo normalde cok agır gecerdi suan biraz geliyo duruyo sonra yine geliyo ama kırmızı dgl koyu renk gibi ve sol kasıgımın sadece agrısı var dünden beri kızlar regl kesilirse test yapmamın manası varmı yokmu blmyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?