hamilemiyim acaba ? yardim edin

Selam kizlar cevap yazarsaniz cok sevinirim . Ben bir hafta once yazmiwdim kahverengi lekem geldi bir gun surdu diye.dun adet olmam gerekiyodu olmadi.iki uc gundur olacakmiw gibi hissediyorum ama olmuyo.bi islklik hissediyorum saniyorum adet oldum ,bakiyorum beyaz akinti.bazen kati bazende su gibi oluyo.ama cok fazla awiri da gelmiyo normal dereced geliyo.ve uc dort gundur bel , sol kasik ve bacak agrim var, bawka belirtim yok bide ara ara bawim agriyo o kadar sizce hamile olabilirmiyim.benm belirtilerimi yawayib hamile olan varmi lutfen cevap yazin .tesr yapamiyorum korkuyorum negatif cikar diye .yardim etin lutfen

canımm korkunun ecele faydası yok, bence test yap ve öğren. Bende yaşamıştım kasık ağrısı ve bel ağrısı birde hamileliğimi öğrenmeden bir gün önce bacağım sanki kopacak gibi ağrıyordu. testi yap rahatlarsın. olmazsa da üzülme ama rabbim zamanını biliyordur

Merhaba kizlar
Ben 2 düsük gecirdim nedeni ise kan phtilasmasiymis son düsügümü 1 yil önce yasadim simdi martan beri hamile kalmayi deniyoruz tutmiyor doktora gittim gögüsümden süt geliyormus dostinex diye bi ilac verdi 3 haftadir kulaniyorum son adetimde 10 temmuzdaydi 4 gün sürdü normaldede 6 gün falan sürer simdi iste halsizlik var birden sicak basma bas agrisi ve hafif bel agrisi istahsizlik bugünde mide bulantisi var agzimda hep eksi tat var 1 hatfadir acaba hamile kalmis olabilirmiyim derler ya süt korur? Sizce tutmus olabilrmi? Ayni ilaci kulanan varmi aranizda?

Bu arada bat 10 austos

Meraba arkadaslar benim adetimden iki gun gecdi bugun test yaptim negativ cikti.ama testi sabah yapmadim ogle oluyodu neredeyse yani ac karnina yapmadim.onun bi onemi varmi.sabah mi yapilmali test. sonuc deyiwebilirmi sizce lutfen yardmci olun kafam col kariwik

Meraba arkadaslar benim adetimden iki gun gecdi bugun test yaptim negativ cikti.ama testi sabah yapmadim ogle oluyodu neredeyse yani ac karnina yapmadim.onun bi onemi varmi.sabah mi yapilmali test. sonuc deyiwebilirmi sizce lutfen yardmci olun kafam col kariwik

Kizlar yazilanlari okudum hemen hemen herkeste kasik agrisi ve gaz problemi oluyor benim de ilk gebeligimde cok gazim olmustu simdi bende ikinci bebegimi istiyorum ve yine cok gazim var.acaba bu belirtiler psikolojik mi yoksa bu belirtileri yasayan hepimiz hamile miyiz☺☺☺ins öylyizdir sevgiler...

Inwallah canim rabbim tum isteyenlere nasib etsin anne olmayi.bende hepiniz gibi cok istiyorum.adetim iki gun gecikdi.bugun akwam test yapdim negatig cikti.sizce sabahmi yapmam gerekiyo.sabah yapilan testler dogruluk payi daha mi dogru ne dersiniz kizlr

Evet canim sabah ilk idrarinla yapinca daha saglikli bi cevap alirsin ins hamilesindir

Bende ikinci bebeğimi istiyorum inşallah. .gaz durumu bende de var umarım hamileliktendir yada psikolojik bakalım hayırlısı

Ben bilemedim canim ondan cevap yazmadim.doktora gitdinmi ne diyo. Ciddi biweymi.benim bi fikrim yok o konuda canim... inwallah hakkimizda hayirlisi canim.benimde pek umudum yok gunum gecdi ama nek belirti yok
.kasik bel ve bacak agrisi diwinda.ha bide baw agrisi diwinda.pek umudum yok benimde canim((

slm kızlar benim 1 senedir çocuğum olmuyor bu ay rahim filmi çekildim herşey normal adetim 3 gün gecikti testlerde negatif çıkıyor. 13 gün önce karnıma adet ağrısı gibi bişey girdi katıldım acayip birden canım yandı o çatlama olduğunu gösteriyormuş o günden bu güne 13 gün oldu yani geç döllenme olabilir mi sizce ?

Ben zaten fark etmemisdim sütün geldigini dra gittim iste son zamanlarda adetim baya gec geliyordu ve 5 aydir tutmiyor diye orda tehsis konuldu bi ilac verdi iste 3 haftadir kulaniyorum. Valla canm ben 2 gebelik gecirdim her ikiside ilk seferde tutmusdu bende aklina gelen her belirti vardi cünkp bekliyorsun o haberi pskolojik cok takma kafana gecen ayda adetim gecikti diye hepsini yasadim. Hic kafana takma zaten takdikca olmiyor bu ay zaten süt geliyor diye tutmaz düsüncesiyle gidiyorumda yinede belirti yasiyorum acaba yine benmi uyduriyorm yoksa gercekmi bende cikaramadim :) bizim isimiz zor vallahi

Olabilir canim bence pazartesi gidip kanda baktir kesin sonuc o verir ama stressdende gecikme olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…