- 31 Temmuz 2016
- 29
- 4
- 1
- 32
- Konu Sahibi ebruliiiiiisss
-
canımm korkunun ecele faydası yok, bence test yap ve öğren. Bende yaşamıştım kasık ağrısı ve bel ağrısı birde hamileliğimi öğrenmeden bir gün önce bacağım sanki kopacak gibi ağrıyordu. testi yap rahatlarsın. olmazsa da üzülme ama rabbim zamanını biliyordurSelam kizlar cevap yazarsaniz cok sevinirim . Ben bir hafta once yazmiwdim kahverengi lekem geldi bir gun surdu diye.dun adet olmam gerekiyodu olmadi.iki uc gundur olacakmiw gibi hissediyorum ama olmuyo.bi islklik hissediyorum saniyorum adet oldum ,bakiyorum beyaz akinti.bazen kati bazende su gibi oluyo.ama cok fazla awiri da gelmiyo normal dereced geliyo.ve uc dort gundur bel , sol kasik ve bacak agrim var, bawka belirtim yok bide ara ara bawim agriyo o kadar sizce hamile olabilirmiyim.benm belirtilerimi yawayib hamile olan varmi lutfen cevap yazin .tesr yapamiyorum korkuyorum negatif cikar diye .yardim etin lutfen
Hayır kullanmadım eşim korunuyordu bugün adetimden bugüne 28.günüm daha günüm geçmedi idrar testi yaptım dün hafif bir çizgi çıktı bugunden kan testi verdim 27.35çıktı varmış galiba ama çok küçükmüşCanım eğer doğum kontrol hapı kullandıysan braz geç hamile kalabilirsin
Inwallah canim rabbim tum isteyenlere nasib etsin anne olmayi.bende hepiniz gibi cok istiyorum.adetim iki gun gecikdi.bugun akwam test yapdim negatig cikti.sizce sabahmi yapmam gerekiyo.sabah yapilan testler dogruluk payi daha mi dogru ne dersiniz kizlr
Bende ikinci bebeğimi istiyorum inşallah. .gaz durumu bende de var umarım hamileliktendir yada psikolojik bakalım hayırlısıKizlar yazilanlari okudum hemen hemen herkeste kasik agrisi ve gaz problemi oluyor benim de ilk gebeligimde cok gazim olmustu simdi bende ikinci bebegimi istiyorum ve yine cok gazim var.acaba bu belirtiler psikolojik mi yoksa bu belirtileri yasayan hepimiz hamile miyiz☺☺☺ins öylyizdir sevgiler...
Tamam canim sabah yapicam . inwallah hayirli haber veririm canim
Cnm ben yarin sabah test yapicam idrar testi aaa yeter ama artik degil mi?☺☺☺Bende ikinci bebeğimi istiyorum inşallah. .gaz durumu bende de var umarım hamileliktendir yada psikolojik bakalım hayırlısı
Ben bilemedim canim ondan cevap yazmadim.doktora gitdinmi ne diyo. Ciddi biweymi.benim bi fikrim yok o konuda canim... inwallah hakkimizda hayirlisi canim.benimde pek umudum yok gunum gecdi ama nek belirti yok
.kasik bel ve bacak agrisi diwinda.ha bide baw agrisi diwinda.pek umudum yok benimde canim((
slm kızlar benim 1 senedir çocuğum olmuyor bu ay rahim filmi çekildim herşey normal adetim 3 gün gecikti testlerde negatif çıkıyor. 13 gün önce karnıma adet ağrısı gibi bişey girdi katıldım acayip birden canım yandı o çatlama olduğunu gösteriyormuş o günden bu güne 13 gün oldu yani geç döllenme olabilir mi sizce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?