hamilemiyim acaba ? yardim edin

Olabilir canim bence pazartesi gidip kanda baktir kesin sonuc o verir ama stressdende gecikme olabilir
galiba stresten olmuyo cnku kendimi bu ay hamile olucak kesin diye sarılalım heralde ondan olmuyor kan versem eve gelir adet olurum hep öyle oluyo bekleyim az daha dedim pazartesi bir test daha yapacam hayırlısı ama çok canım sıkılıyor ya belim kasiklarimda agriyo şişkinlik var ama testler negatif

Insallah vardir bebis canm :) bende o hatayi yapiyorum kendimi sartlandiriyorum. Istersen acile gidipde bakdirabilirsin yanlis degilsem 20tl istiyorlar ben bikereligine gitmisdim kan phtilasmam vsr diye ücretsiz yapmislardi bana. nekadardir istiyorsun bebek?

1 senedir istiyorum olmuyor trkiyede değilim ki pazartesinin bekliyorum bakalım karnımın alt kısmında ağrı var adet olcakmisin gibi şişkinlik de var ama kendisi yok

Evet canim biz cok takiyoruz kafamiza
.hep ondan oluyo.stres herweyin bawinda canim.caliw kafaya takma.biliyorum olmuyo kafaya takmasan.kendimden biliyorum.ama mecburuz.inwallah herwey iyi olucak uzulme .uzuldukce. Vucudumuza kotu hormonlar yayiliyo.gebeliyi etkiliyo.bende yarin test yapcam ama hic umudum yok canm.oylesine aklimda kalmasin diye yapiyorum

inşallah hakkında hayilirlisi olsun canım sonu istediğin gibi olur insallah

naptin canim bi sonuc alabildinmi

Kızlar ikinci çizgi çok dağınık değilmi siZcede kafam çok karıştı bi el atın lütfen

Eklentiler

• image.webp
    15 KB · Görüntüleme: 56
  • image.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 57
Canim ben hormonlar en son idrara yansir diye biliyorum. Yine kan testi yaptir tabi ama ben ikinci cizgi hic olmadigi halde "kizlaaar hamileyim" diyip israrla o cizgiyi gordugunu iddaa edenleri gordum burda :) seninki bence cok net

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…