hamilemiyim acaba ? yardim edin

Muayeneye gittiğinde doktor isteyecektir yada sen emin olmak istiyorsan kendinde yaptırabilirsin

Hmm benim reglim yarin test yaprim bu sabah cok silik de olsa cikardi diyorum
Idrar testi icin adetin bikac gun gecikmesini beklemelisin bence.. Benim aile hekimim ilac yazacakti adet gunumdu olmadi dedim kan testi icin bile 3 gun bekletti oyle yapti.

Idrar testi icin adetin bikac gun gecikmesini beklemelisin bence.. Benim aile hekimim ilac yazacakti adet gunumdu olmadi dedim kan testi icin bile 3 gun bekletti oyle yapti.
Dogru diyorsun cnm zaten cikmadi hicbirsey birkac gun daha beklemeliyim sanirim

Kızlar benim adete 11gun var, 5 gün önce de ilk defa çatlama iğnesi vuruldum, bu sabah test yaptım pozitif çıkti, çatlama iğnesinin etkisiyle yalancı pozitif olduğunu bile bile gidip gidip teste bakıyorum:)

Hayırlısı olsun canım çok sevindm snn adına dikkat et kndine yükselsin bol bol değerlerin :) bnmde bugun 6. Günüm hala gelmedi idrarda belli belirsz bşy çıkıyo iz gbi ama 2. Gün kanda baktrdm bşy çıkmadı ilk defa böyle gecikiyorum nedenini de bulamadılar :/

Benimde adetim 4 gün gecikti benimki testlerde de çıkmıyor rahim filmi çekilmiştir acaba omu geciktiriyor diye düşünüyorum artık.

Benimde adetim 4 gün gecikti benimki testlerde de çıkmıyor rahim filmi çekilmiştir acaba omu geciktiriyor diye düşünüyorum artık.
Aaa bnde çektirdm iki hafta önce ağrım var dye bnde onu düşündm gçn gün o mu etkiledi acaba dye hala adet olucakmış gbym bi türlü gelmiyo evde bi test vardı ucuzlardan beyaz çıkıyo ikinci çizgi hassaslarda karanlık bşy çıkıyo kanda yok bekleyelm ddi doktor haftaya kdr bklm nolck

sende adetten 10 gün falan önce karnında bi ağrı falan oldumu birden giren

sende adetten 10 gün falan önce karnında bi ağrı falan oldumu birden giren
Aynn işte ovulasyondn snra başladı sancı korktum bşy var dye gttm kist fln yok dedi herşey tertemiz hatta akıntın var dyp fitil verdi sakın şimdi kullanma geçsin sonra kullan gecikirsen gel dedi gittim bu sefer alttn muayene istemedm kanda bşy çıkmaynca cnm skıldı hala da var hafif hafif sancım hp adet olck gbym

aynı bendede öyle işte canım meme uçlarım da belirginlestiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…