- 6 Kasım 2010
- 7.034
- 7.590
- 398
- Konu Sahibi ebruliiiiiisss
-
Benim yeşil yeşil damarlar çıktı kımıldatamıyorum resmn adet günümdn önce olurdu snra hmn adet olurdm ztn şimdi hç bşy yok sadece kasık ağrısı göğüs ağrısı stres olsa bu kdr sürmez dye düşünüyorm :/aynı bendede öyle işte canım meme uçlarım da belirginlestiler
inşallah hamileyizdir canım benim karnımın alt tarafı agriyo belim ağrıyor adet olsam da rahatlasam hemen soğan içecemBenim yeşil yeşil damarlar çıktı kımıldatamıyorum resmn adet günümdn önce olurdu snra hmn adet olurdm ztn şimdi hç bşy yok sadece kasık ağrısı göğüs ağrısı stres olsa bu kdr sürmez dye düşünüyorm :/
Valla gelse bi kafam rahatlick gelmk bilmedi bi türlü ona sıkılıyo canım stres yapyrm böyle ağlayo duruyorm ztn :/inşallah hamileyizdir canım benim karnımın alt tarafı agriyo belim ağrıyor adet olsam da rahatlasam hemen soğan içecem
ben ağlamak istemiyorum eşim benden daha çok üzülüyor snra ondan umursamıyorsun gibi yapiyorumValla gelse bi kafam rahatlick gelmk bilmedi bi türlü ona sıkılıyo canım stres yapyrm böyle ağlayo duruyorm ztn :/
hala doktora gitmedim ben adetim 6. günümdeyim hala olmadım
Test yaptınmı pekihala doktora gitmedim ben adetim 6. günümdeyim hala olmadım
evde yapacak test kalmadı dün yaptım negatifti demeki yok bisey adeti bekliyorum artık oda hiç belirti nede kalmadı adet olacakmışım gibide hisediyorum bugün hiç ağrım falan yok karnımdaTest yaptınmı peki
hisetmiyorumevde yapacak test kalmadı dün yaptım negatifti demeki yok bisey adeti bekliyorum artık oda hiç belirti nede kalmadı adet olacakmışım gibide hisediyorum bugün hiç ağrım falan yok karnımda
hayirlisi olsun canim belli olmaz simdilik bence bi doktora gorun derimevde yapacak test kalmadı dün yaptım negatifti demeki yok bisey adeti bekliyorum artık oda hiç belirti nede kalmadı adet olacakmışım gibide hisediyorum bugün hiç ağrım falan yok karnımda
canim bi sonuc alabildinmi ?hisetmiyorum
adet oldun canım
aynen canım hayırlısı böyleymiş bu ay çörek otu bal tarcin deniyorum nasip de varsa olur artık napalimhayirlsi canim nasip hic kafana takma
gec dollenme olabilir mi ?arkadaşlar merhabalar.. 10 günlük gecikmeye beta hcg 70 çıktı.. düşük değilmi sizce
sanırım öyle oldu canm. bugn 285 çıktı sonucumgec dollenme olabilir mi ?
Hamilemiymissin.d çok sevindim canım hayrli olsun gelirim topigine :)Hislerin doğru mu çıkıyor bende topiğime bekleirm o vakit
Teşekkür ederim Can'ımHamilemiymissin.d çok sevindim canım hayrli olsun gelirim topigine :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?