- 5 Mayıs 2016
- 531
- 417
- 33
- 39
- Konu Sahibi ebruliiiiiisss
-
merhaba kızlar ebruliss senin o dedigin akıntı su gibi birlikte oduktan sora eger gece hic kalkmayip uzaniyosan sperm kalintisi onlar menin %95 i kalinti sadece %5 lik ksmi sperm geriye kalanlar icerde bekleyince su gibi bir kivama gelip ara ara geri cikiyor vajinandan canm bi dusun bunami benziyorzor donemlerden gecmissin umarim rabbim nasip etmistir sanada canim ya benim adetime daha 14 gun var benimde akintim var ama su gibi yumurta aki kivaminda degil ayiptr soylemesi ve kasiklarim heleki sol kasigim acayip agriyor kafam allak bullak yaa insallah bende bu ay hamile kalirim sende hepimizde insallah :)
Ya hemen belli olmuo diolarya bilmiom oyüzden yapipda çıkmazsa die korkuomayy o zmn hamissindir canimm hemen bi test al yap bakalim ne olacak cok merak ettim simdi
ya bu ay cok tuhaf seyler hissediyorum dun yumurtalama gunum idi . dunden onceki gun su gibi bi akintim var halada ddevam ediyor kasiklarim agriyor icim kipir kipir kalbim cok hizli carpiyor kendimi inandirmak istemiyorum ama cidden deliricem
canim oyle degil iste benim anlamadigim o yani surekli gelen bi akinti bu iki gun rengi seffaf idi simdi rengi hafif sarilasti sol kasigim dun patlicak gibiydi iliski yasadik bugun icimde biseyler oluyr hissediyorum gecen ay hic ben boyle bisey yasamadimmerhaba kızlar ebruliss senin o dedigin akıntı su gibi birlikte oduktan sora eger gece hic kalkmayip uzaniyosan sperm kalintisi onlar menin %95 i kalinti sadece %5 lik ksmi sperm geriye kalanlar icerde bekleyince su gibi bir kivama gelip ara ara geri cikiyor vajinandan canm bi dusun bunami benziyor
canim ama gunun baya gecmis bence yap senin yerinde olsam catlardim meraktan :) daha 13 gunum var simdi yapmayi bilr dusundum :)))Ya hemen belli olmuo diolarya bilmiom oyüzden yapipda çıkmazsa die korkuom
kesinlikle iliskiye girme bi bekle bakalim ne olacak canim iliskiye girme ama sakinBilgisi olan cevap yazsn lutfen(
Ya bnde merak ediom da işte ay bitti bugün hiç olmadı sim diye kadarda bilmiom bi ara çok umutlu yoktu oyüzden korkuom Şimdide ole olursa die ☺canim ama gunun baya gecmis bence yap senin yerinde olsam catlardim meraktan :) daha 13 gunum var simdi yapmayi bilr dusundum :)))
canim iliskiye girince kanaman cabuk aciliyo yani adete cabuk giriyorsun cocuk cok kucuk oldugu icin tutunamiyor bebis o yuzden benim buyuklerimin bana soyledigi bu ben bunu bilmiyordum banada annem soyledi canim ona dikkat et yani biraz bekle bi hafta sonuctaEbru canim bilgin varsa paylasabilirmisin benimde lutfen cok merak etdim
olur allahin izniyle canim dua et eminim hamilesindir insallah canim insallah bu mubarek gunler hatrina rabbim isteyen herkese nasip etsinYa bnde merak ediom da işte ay bitti bugün hiç olmadı sim diye kadarda bilmiom bi ara çok umutlu yoktu oyüzden korkuom Şimdide ole olursa die ☺
Amin inşallah cnm ya bnde hamile yim diyorum ama bilmiomkiolur allahin izniyle canim dua et eminim hamilesindir insallah canim insallah bu mubarek gunler hatrina rabbim isteyen herkese nasip etsin
olur olur esine de bakim bi tane sana test alsin evde yapiver bakim ne cikiyo canim eger varsa silikte olsa cikar cok stres yapma allah buyuk hadi bakalim :)Amin inşallah cnm ya bnde hamile yim diyorum ama bilmiomki
insallah canim bnm icinde dua et allah buyuk rabbim nasip etsin kuzum insallah :)) azerimisin sen :)Benim aslinda boyle biwey bawima geldi canim. Bir hafta gecikmem olmuwdu adetim bir hafta gecikmisdi yani.aksami birlikde oldum sabah adet oldum.o zamandan aklimda kaldiki bu kafar tesaduf olamaz. Ne yani bir hafta geciken adet birlikde oluncami olmaya bawkadi.demek gercekden oyleymiw.7 aydir evliyim iki defe bawima geldi boyle biwey .ama yinede takmadim.demek bebek tutunamiyomuw ..saol canim bilgilendirdigin icin.bu defe beklicem. Insallah hayirli haber vericem sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?