hamilemiyim acaba ? yardim edin

merhaba kızlar ebruliss senin o dedigin akıntı su gibi birlikte oduktan sora eger gece hic kalkmayip uzaniyosan sperm kalintisi onlar menin %95 i kalinti sadece %5 lik ksmi sperm geriye kalanlar icerde bekleyince su gibi bir kivama gelip ara ara geri cikiyor vajinandan canm bi dusun bunami benziyor

cani
canim oyle degil iste benim anlamadigim o yani surekli gelen bi akinti bu iki gun rengi seffaf idi simdi rengi hafif sarilasti sol kasigim dun patlicak gibiydi iliski yasadik bugun icimde biseyler oluyr hissediyorum gecen ay hic ben boyle bisey yasamadim

Meraba arkadawlar yardimci olursaniz cok sevinicem.7 aydir evliyim ve bebeyim olmuyo henuz doktora gitmedim.akiwina birakmak istedim ama cok istiyorum olmasini. Adetime bir hafta kaldi pek belirti yok ara ara bel agrisi ve gogus hasaasiyeti var. Her sabah ates olcme yontemi uyguluyorum yumurtlamamdan 8 gun gecdi yumurtlama zamani 36.7 ydi. Bugunde 37'2 diir sizce hamile olma olasiligi varmi lutfen bilginiz varsa paylawin (((

selam kızlar bende beklemedeyim sat:4 haziran müthiş kasık ağrıları, şişliğim ve koku hassasiyetim var beklemedeyim bakalım neler olucak

Dun girnerdim iliskiye bugun yokladim atesimi sabah yermden kalkmadan once .adetime 6 gun var birlikde olmayim oylemi canim?

Valla ben ilişkiye girmişim hamileyken ama bilmiyordum tabi ki. sonra doktora gidince doktor yasaklamıştı kalp atışlarını duyana kadar

Ebru canim bilgin varsa paylasabilirmisin benimde lutfen cok merak etdim
canim iliskiye girince kanaman cabuk aciliyo yani adete cabuk giriyorsun cocuk cok kucuk oldugu icin tutunamiyor bebis o yuzden benim buyuklerimin bana soyledigi bu ben bunu bilmiyordum banada annem soyledi canim ona dikkat et yani biraz bekle bi hafta sonucta

Benim aslinda boyle biwey bawima geldi canim. Bir hafta gecikmem olmuwdu adetim bir hafta gecikmisdi yani.aksami birlikde oldum sabah adet oldum.o zamandan aklimda kaldiki bu kafar tesaduf olamaz. Ne yani bir hafta geciken adet birlikde oluncami olmaya bawkadi.demek gercekden oyleymiw.7 aydir evliyim iki defe bawima geldi boyle biwey .ama yinede takmadim.demek bebek tutunamiyomuw ..saol canim bilgilendirdigin icin.bu defe beklicem. Insallah hayirli haber vericem sana

insallah canim bnm icinde dua et allah buyuk rabbim nasip etsin kuzum insallah :)) azerimisin sen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…