hamilemiyim acaba ? yardim edin

Kafayi yemek uzereyim yardim edin lutfen..
Adetim 4 gun gecikti idrar testim hep silik belli belirsiz ikinci cizgi.... dun kan testi yaptirmistim negatif cikti..bugunku idrarda belli belirsiz ikinci cizgi..
Ve hala adet olmadim simdi deneyimi olan arkadaslara sesleniyorum.bu kan testinin pozitif donme ihtimali nedir kimsenin basina geldimi boyle birsey..

benim bildigim kadariyla canim dollenmenin ne zman oldugu belirlenemedigi icin bazen cikmiyor olabiliyor canim sikinti yapma insallah hamilesindir yani insallah bi iki haftaya tam belli olur insallah hakkinda hyirlisi

Evet canim azeriyim) inwallah canim rabbim herkesin dualarini kabul etsin canim bu ayda umutla bekleyen herkesin yuzu gulsun inwallah)

Hayirlisi canim.senin adet gunun ne zaman ,? Bide atew olcme yontemiyle hamile olub olmadigini biliniyormuw nasil oluyo canim o biliyosan sana zahmet aciklarmisin canim

Hayirlisi canim.senin adet gunun ne zaman ,? Bide atew olcme yontemiyle hamile olub olmadigini biliniyormuw nasil oluyo canim o biliyosan sana zahmet aciklarmisin canim
valla onu hic bilmiyorm daha iki aylik evliyim ben tazecigim bende net araciligiyla ogrendim bircok seyi :)) ama şunu biliyorum esimde farkinda kac gundur atesin var diyor yani ben farketmiyorum pek ama o farketti canim :)) bide iki gun boyunca sol kasigim patlicak gibi agriyordu dun iliski yasadik bugun agriyo ama dunki kadar siddetli degil dun patlicak gibiydi icimde biseyler oluyo sanki yaa hissediyorum rabbim bu mubarek gunler hatrina herkese nasip eder insallah canim

adet gunume daha 12 gun var canim yaa benim bakalim 28 gunde bir goruyorum kiz iken 30 gunumu tamamlayip oluyordum artik 28 gunde bir goruyorum insallah bu ay gormem bebisim yola koyulur insallah :))

Inwallah canim benim.allah isteyen herkese nasib etsin canim yeni evlisin canim ben 7 ayima girdum bugun,inwallh bu ay hepimiz seviniriz mutlu haberler veririzz canim ))

Saol canim bende orucluyum allah hepimizin orucuni kabul etsin.bende halsizim diye uzandim doktor ne diyor canim kasik agrina.?benimde ara ara oldu bugun belim ve kasigim agridi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…