Hamiler atlaklar iin hangi rnleri kullanyorsunuz?

dilek35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2007
71
0
86
40
Manisa
15 haftalık hamileyim.sadece bebe yağı kullanıyorum.daha çatlaklarım başlamadı.ama korkuyorum.farklı ürünler kullananlar var mı?

26 haftalık ikizlere hamileyim.dr en iyisi bebek yağları dedi.johnson baby nin bebek yağını kullanıyorum.karnımda çatlak yok ama kalçamda ve bacaklarımda damar damar morluklar oluştu.acaba o morluklarda çatlak grubuna mı giriyor?

o morluklar önlem alınmazsa beyaz renge dönüşüyormş ve kalıcı oluyormuş.bende bundan korkuyorum.zaten çatlaklarım var.bu konuda bilgisi olan var mı

ben 8. aya giricem, lierac krem kullanıyorum.ilk başta bir iki hafta bebe yağı kullandım, alerji yaptı. ama şuan bu kremden çok memnunum.bayağıdır kullanıyorum.çatlağım yok.pahalı ama çok iyi.

bende bebek yagı kullanıyorum benim için erken ama dr.ne kadar erken kullanılırsa ii dedii birde aktardan tatlı badem yagı aldıkk onu kullanıyorum bebek yagını duş yaparken digerini günde 2 kere

ben hem lierac kullanıyorum hem de yağ karışımı yaptım içinde tatlı badem, kakao, tatlı elma, kayısı yağlarını eşit miktarda karıştırdım, plastik bir kolanya şişesine koydum, banyodan sonra ondan sürüyorum. Memnunum. Çatlaklar oluştu biraz ama çok fazla değil. Ne yapalım, annelik zor :)))

22+2 deyim bende lierac kullanıyorum henüz çatlamadım! doktorum muntela die bi krem önerdi ama hiç bi eczanede bulamadım. sabah bebe yağı akşam da lierac sürüyorum bakalım 5 kilo aldık şimdiden!!

Mustela kullanıyorum. Buda biraz pahalı ama iki doğum yapan arkadaşımdan çatlak oluşmadığına dair tescilli.

30 haftaya girdım suana kadar bişey yok gecen haftadan berı arada bir kakao yagı ve badem yagı sürüyorum sadece göbegıme cok sıkılıyorum hemde vakıt olmuyorrr

canım ben günde 1 kez kullanıyorum.çatlağım yok.

tmm cnım.nette var.eczanelerde fiyatı değişiyor, gez bir kaç eczaneyi öyle al.

Bu kremler 3. aydan başlayarak hergün bir defa, 6. aydan sonra günde iki defa kullanılmalı.

kısslar şu bahsettiğiniz diğer ürün muntela mı mustelamı..nette mustela olarak var krem.Yada benmi yanlış arattırdım???

Ben lierac kullanıyorum. strawberrynet.com dan alıyorum. Ben bütün kozmetik ürünlerimi burdan alıyorum. Türkiyeden daha ucuz üstelik kargo ücretsiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…