Hamiler atlaklar iin hangi rnleri kullanyorsunuz?

Ayrı ayrı yazdım ama sonradan aklıma geliyor...

MUSTELA MATERNITY 9 MONTHS- ULTIMATE HYDRATION 200 ML
MUSTELA MATERNITY 9 MONTHS- STRECH MARKS DOUBLE ACTION 200 ML

Benim kullandığım ikinci sırada yazan

Son düzenleme:
nivea baby oil kullanıyorum badem ve buğday özlü banyodan çıkınca ıslakken uyguluyorum çok rahatlatıyor 31 haftalık hamileyim memnun kaldım lieracta aldım ama sanki cildimi hep çok gerdi o kayganlığı esnekliği hissettirmedi bana.. sıkılaşmış hissi verdi bende öle bi kenarda bıraktım ve bebe yağına geçtim tavsiyede ederim .. ayrıca lierac gibi kötü kokmuyor nivea ...

ben mustela ve bebek yağı kullanıyorum bütün gün nemli tutuyor.. mustela sürüp üzerine de biraz bebek yağı sürüyorum.. zaten mustelanın fiyatı bayağı var.. sırf onu sürsem yanarım.. :)

doktorum bana pahalı kremlere boşa para verme bebe yağı da işini görür demişti.ben yinede eczaneden 30liraya pregnacare diye bi krem aldım,onu ve bebe yağı kullanıyorum.kremi günde birkaç kez kullanıyorum,çantamda taşıyorum,gittiğim yerde bile çıkarıp sürüyorum,bebe yağını da sabah kalkar kalkmaz,akşam uyumadan önce ve aralarda aklıma geldikçe günde 3,4kez sürüyorum.31.haftamdayım,çatlak oluşumuna çok müsait bi yapım var,üstelik 12kilo aldım ve kilomun çoğu karnımda.gören 9aylık olduğumu sanıyor ama henüz çatlak olmadı.hiç üşenmeyin bol bol yağ sürün derim.önemli olan cildi nemli ve esnek tutmak.kremlere çok para vermeye gerek yok.

ben de kayısı çekirdeği yağı ve kakao yağı kullanıyorum memnunum.

bebek yagı ve aktardan aldıgım catlak kremini suruyorum
gunde 1 bazende 2
musteladan cok memnun kalanlar var yakınlarımda.. bunun icin birde onu siparis ettim 6. ayımdan itibaren onuda kullanacagım benimde vucudum musait.. bakalım sonuc nasıl olacak

kızlar kesınlıkle mustela dıyorum 37. haftadayım goguslerıme ve popoma supermek hıc aklıma gelmemıstı sadece karın bolgeme surmustum karnımda cok sukur sıfır catlak ama goguslerım ve popom harıta mısalı oldu ozellıkle doble effect olanı var bıraz pahalı ama cok etkılı surdukten sonra 2 gun karnınız nemlı kalıyor bana eczacı demıstı ınanmamıstım ama denemek ıcın aldım cok memnunum tavsıye ederım

Benim annem iki dogum yapti, tek bir catlagi bile yok arkadaslar...
bana dogum yaptiginda badem yagi kullanmis, kardesime hamileykende badem yagi kullandi,vücudu hic catlaksiz dogum yapmamis gibi ayni...benim cocugum simdilik yok o yüzden kendimde yasadigim tecrübeyi degilde annemin tecrübesini aktarabilirim size arkadaslar,
benm yengemde her iki cocugunda badem yagi kullanmis, ondada hemen hemen hic catlak yok.
bence ihmal etmeyelim bu yagi kullanmayi cünki bidefa catladigi zaman bidaha düzelmiyor...

Lierac, bebek ve badem yağı kulanıyorum, çatlak oldu cok az, gobeğimde iki kucuk çizgi, bir kac gun surmedim cunku ama memnunum.

benım dr umda aynen soyle dedı : annenızde catlak varsa yuksek ıhtımal sızdede olur yoksa da olmaz..malıyetlı kremlrer hıc gerek yok bebe yagını cıldın nemlıyken kullan yeterlıdır dedı..bende oyle yapıyorum cok erken ama olsun:)

arkadaşlar ben de bebe yağı kullanmaya başladım ama vıcık vıcık oluyor yaaaa. hergün nasıl sürüyorsunuz siz. şu lierac da mı vıcık vıcık oluyor ? kullananlar varsa yazsın lütfen . eğer hemen emiyorsa ona geçiş yapıcam. 9 ay bebe yağı kullanamıycam valla.

lieracı sürer sürmez emio cilt. bunun içinde sürdüğün miktar yeterlimi değilmi anlamıosun. sürdükçe süresin gelio pregnecare de kullandım catlak oluşturmuo ama çok kötü kokuo

bende doktorumun tavsiyesi üzerine badem yağı ve kakao yağı kullanıyorum karnım bayağı büyüdü çatlak yok çok şükür göğüslerime ve kalçama kullanmıyordum biraz çatladı artık oralara da sürüyorum...

ben 37 haftalık hamileyim başlarda bebeyağı sürdüm hep arada da bodyshoptan kakao yağı almıştım krem şeklinde ondan kullandım ama son 4 aydır aklıma gelirse sürüyorum gebeliğimde sorunlar olduğu için unutmuştum açıkçası hala çatlağım yok ki 19 kilo almış biri olarak bende şaşkınım bu konuda sanırım çok çok su içmem ve de bünyesel bir durum olduğundan olabilir kızlar olacaksa çatlak ne sürersen sür oluyor galiba 6 gün kaldı meleğimi kucağıma almaya son 6 günde çatlarmıyım bilemem tabi

Ben bebeyağı, badem yağı ve en önemlisi 4. aydan itibaren Clarins'in huile tonic'ini kullandım biraz pahalı ama çok uzun süre kullanılıyor son aya kadar 1 şişe yetti. İnternetten ucuza bulabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…