Hamileyim aldırmak istiyorum

Vajinismus olduğumu söylemiştim. Yanlışlıkla oldu

Kürtaj için eşin rızası gerekiyor ancak ister aldırın ister aldırmayın mutlaka psikolojik destek alın.

İnanın güle oynaya hamile kalanlarda bile duygusal çalkantılar olabiliyor, bir uzmanla paylaşırsanız rahatlarsınız.

Bir de tam olarak neden korktuğunuzu belirtmemişsiniz, vajinismus için doktor tedavisine gitmiş miydiniz? Arka planda kaygı sorunları olabilir, bu hem vajinismusu hem de çocuk isteğinizi etkiler, tedavi olursanız çok rahat edersiniz.

Korunma yöntemleri tabu mu ? Ağzım açık kaldı yazdıklarınıza.bu devirde ya bu devirde.birinin bunları es geçmesi için net zeka engelli olması gerek.akli dengesi yerinde olmamalı o derece imkansız.

Kadın eşeysiz ürese dediğiniz doğru olurdu.

kadın ne karar veriyosa omudur ? kadında madem çocuk istemiyor çocuk istemeyecek alfırmasına ses etmeyecek biriyle evlenebilirdi ve kadın ne karar veriyosa o dediğiniz konu bir hayat belki şimdi eşi tamam dese aldırıcak biticek ama belkide ilerde iyiki karşı çıkmışsın dicek bir bebek sonuçta başka bir operasyondan bahsetmiyoruz

önemli tabiki ama bence artık yaşayan bir bebeğin hayatını istemiyorum diyerek sonlandırmak kadar önemli değil bana göre henüz küçücük ama yaşıyo sonuçta ve bir insan artık
Bebeğin bilinci dahi oluşmamışken aldırılması doğup sağlıksız bir anne çocuk ilişkisine ömür boyu maruz kalmasından daha kötü yani. Böyle düşünen birine ne denir ki artık.

Eee veriliyor tabi.her yerde bas bas bağırıyorlar. Yapmayın ya normal zeka seviyesinde birinin aklına korunmak gelmeyecek mi ? Bu kadar da iyi niyet olmaz.internet diye birşey var internet kimsenin kimseye ihtiyacı yok.bir yaz arama motoruna bu kadar ya.sanki 1960 yılından bağlanıyor gibisiniz.kazık kadar kadin.orta yaşli bir de.

Her kadın anne olmak zorunda ya da annelik içgüdüsü tanışmak zorunda gibi algılanıyor ve resmen baskı haline geliyor o yüzden kuşaklar boyu bitmek bilmeyen travmalarla uğraşıyoruz ömür boyu. Kararınız ne olursa olsun profesyonel destek almanız lazım çevreniz anlamıyor ve çok yalnız kalmışsınız. Lütfen en kısa zamanda psikolojik destek alın.

ikinci paragrafınıza kesinlikle katılıyorum ama anne çocuğun sahibi değildir sahibi olması için bir eşya falan olması gerek ama o bir insan ve bir insan bir insanın sahibi olamaz

katılıyorum televizyonda bas bas bağırıyolar korunmayı anlatıyolar herşeyi anlatıyolar internette de herşey var

Kadın eşeysiz ürese dediğiniz doğru olurdu.
Doğanın kanunu bu.ve yapılan eylemin kadının işine karışacak kadar söz sahibi yapmadığını düşünüyorum.dış kapının dış mandalı resmen.o kadar önemsiz görüyorum bir çocuktaki erkeğin payini.

Bebeğin bilinci dahi oluşmamışken aldırılması doğup sağlıksız bir anne çocuk ilişkisine ömür boyu maruz kalmasından daha kötü yani. Böyle düşünen birine ne denir ki artık.
sırf bir ihtimal yüzünden çocuğun hayatına son mu verin yani

Bunu ben de cok merak ediyorum. Millet ister dogurur, ister dogurmaz, anasi degiliz, babasi degiliz, bakip buyutecek olan biz degiliz. Bu tip konularda millet neden birbirine vaaz veriyor ben cozebilmis degilim.

ikinci paragrafınıza kesinlikle katılıyorum ama anne çocuğun sahibi değildir sahibi olması için bir eşya falan olması gerek ama o bir insan ve bir insan bir insanın sahibi olamaz

kelimeye takılmayın "koruyan, kollayan" manasında sahip dedim (bkz: sahip çıkmak)

Aldırmayın lütfen bu yazımı okuyun Rica ediyorum. Ben de vajinismüstüm. Şöyle düşündük. Bir defa zorlayarak yaparsak artık arkası gelir. Evlendikten 3 hafta sonra bayağı zorlayarak yaptık. Korunmak aklımıza gelmedi. Zaten yapamıyorduk ben itiyordum aşırı korkuyordum. Kızlık zarım bozuldu. Üstelik hamile kaldım. Hiç hazır değildim çocuk için. Bir sene düşünmüyordum. Hem vajinismüs meselesi hem de evliliği biraz yaşamak adına. Yine de Rabbimin bir bildiği vardır dedim. Vajinismüsü yine yenemedim. Bir buçuk sene beraber olamadık. Sonrasında olduk çok şükür. Rahat hamilelik geçirdim. Sonrasında sezeryan, emzirme sorunları, çocuğun gaz sorunları falan yıprandık ilk 6 ay. Ama sonra bebek büyüdükçe ona o kadar bağlandım ki. Gülüşü hareketleri. Yok böyle bir şey. Tam bir mucize gibi. Hele anne demeye başladıktan sonra. Gelip arada sarıldıktan sonra ondan önce bu sevgiyi tatmadan nasıl yaşamışım dedim. Zorlukları elbette çok. Ama emin olun bütün zorluğuna rağmen iyi ki var iyi ki Allah bana vermiş çocuğumu diyor insan. Üstelik annemi kaybettim oğlum 6 aylıktı. Onun sevgisiyle ayakta kaldım. Teselli buldum. Yoksa hiç kaldıramazdım bu psikolojiyi. Yani demem o ki Allah bu çocuğu size verdiyse ne hiknetler gizlidir bilemezsiniz. Sabredin görün sonucunu. Hem aldırırsanız sürekli rüyalarınıza girer. Vicdan azabı çekersiniz ömür boyu. Bir can ın yaşam hakkını elinden alıyorsunuz. Bir kez daha düşünün

Kadinin esi muhtemelen kadinin vajinismus oldugunu bile bilmiyordu evlenirken. Belki cocuk konusuda ilerde bir zaman olur diye konusuldu. Tek karar merci kadinsa. O zaman erkek cocuga bakmak istemiyorsa kimse uhuu kötü erkek diye aglamasin. Sonucta adamin aslinda söz hakki yok evlilikte bile

H Helinsma konu sahibi eğer çocuğu aldırmazsanız bundan 3 -4 ay sonra tekrar fikrinizi almak isterim açıkçası çünkü bence hissettiğiniz anda artık aynı fikirde olmayacağınızı düşünüyorum ve hissediyorum ben burda fikrimi söyledim sadece bana göre yanlış şuanki korkularınızla duygusal halinizle hareket edip aldırısanız sizinde sonradan pişman olacağınızı düşünüyorum bu benim fikrim hanımefendiler ne kadar linçleselerde aynı şekilde düşünüyorum bence sizde iyi düşünün sadece eşinizi değil bebeğinizide düşünün öyle karar verin

Bebekleri sevmiyor musunuz? Yoksa hamile kaldıktan sonra mı başladı bu durum. Bi destek almamız tavsiye ederim burada çözebilecek bisey degil zaten günah olduğun biliyorsunuz .

katılıyorum televizyonda bas bas bağırıyolar korunmayı anlatıyolar herşeyi anlatıyolar internette de herşey var
ülke gerçeklerinden ne kadar uzaksınız.. isterseniz gidip forumun cinsellik bölümüne bir göz atın, siz tüm evliliklerde tüm cinselliğin kadının onayına ve televizyon izlemesine bağlı olduğunu düşünüyorsanız o sizin yanılgınız. çoğu evlilikte cinsel şiddet var onu geçtim, eşinin haplarını saklayan, prezervatif takmam bir şey olmaz diyen eşler var? siz türk kadınlarının evlilik hayatında elde edemediği kişisel saygıyı yatakta elde edebileceğine inanıyorsanız baya körsünüz. Vajinismus ve geçmiş cinsel hayatı olmayan bir kadından bahsediyoruz, kocasına sordunuz mu "ee sen adam korunma yöntemi ne seçtin?" diye.. türk kadınlarının büyük bir bölümü cinselliği bilmeyi bırak bir de üzerine bilseler bile yatakta bilmemeleri gerektiği üzerine baskılanan insanlardan oluşuyor.. Kaçının söz hakkı var? konu sahibi vajinusmus olduğuna göre belli ki bu konularda bir eğitimi, desteği yok aksine korkuları, belki de geçmişinde taciz öyküleri var. Bilemezsiniz ama anca gelip ahkam kesiyorsunuz.Çok ilginç ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…