Hamileyim ama evli değilim çocuğumu aldırmak istemiyorum babasını çok seviyorum ne ya

Yardimci olursunuz al verirsiniz belki diye bu siteye üye oldum gerçekten zor durumdayım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Zamaninda aklın nerdeydi diyeceksiniz belki haklisiniz kesinlikle ne yapacağımı bilmiyorum bebek aldırmak bir cinayet bunu da yapmak.istemiyorum şu an ne doğru ne yanlış karar verecek durumda bile degilim

Öyle bir sey demiyorum, ama o cocuga bakamazsın. Yani sen istesen bile toplum izin vermez malesef. Her yerde dıslanırsın, sadece sen degil cocugun da dıslanır. Ayrıca atıyorum, calıstıgın/calısacagın yerde duyuldu bu, oradaki bircok adam, senin üzerinde hak iddia edecek...Düsünsene, isinde, evinde hicbir yerde rahat edemeyeceksin. Ben bu adama asıktım, ondan cocugunu dogurdum lafını kimse dinlemez yani, madem babasız cocuk dogurdun biraz da bize diye kapına sıra olur millet senin nasıl biri oldugunu önemsemez, yaftalar. Öyle bir hayata mecbur etmektense onu ve kendini, aldırmak daha mantıklı. Ya erkek arkadasına söyle, evlenin ya da aldır.

O canın vebali sadece sana degil ayrıca...Tek basına yapmadın, ortada bir hata var madem kendi basına yüklenme bu yükü.

beyazıt öztürkün yaprak dökümü taklidi vardı aynı onun gibi anatmışsınız gözümde o canlandı seviyorum hamileyim doğurucam hayırlı olsun ne diyelim bebeğin babasının haberi var mı peki?

Daha kendisine söylemedim haberi yok bilmiorum çok Kararsız im eğer bana doktora beraber gidelim her türlü destek çıkarım aldiralim derse aldiricam yada tam tersi beni ilgilendirmez ne yaparsan yap derse diyorum çık git 9 10 ay başka bir şehirde yasa doğdumu da gidiyim kapısına koyayım al bak tek başıma yapmadım bunu diyim işte aklımdan elli türlü hayat planı çiziyorum

Valla bizim bi komşu vardı yanlız yaşıyodu sevdiği adamdan hamile kaldı ve ben doğurcam dedi ve nitekim şuan oğlu 12 yaşında ve oğluyla çok mutlu taşındılar bizim ordan ama görüşürüz hala arada. Allah ona öyle iyi bir çocuk nasip ettiki o kadar efendi sevecen bence o aldıramdığı için ödüldü onun için.... Ve toplum baskısı hiçbir zaman olmadı kadın eğer kendi ayakları üzerinde duruyorsa güçlüyse karşısında kimse duramaz bence.. Sende kendine güveniyorsan doğur derim tabi sana kalmış canım....

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım bebişin babasıyla hiç evlilik planınız yok mu? neticede ortada artık bi çocuk söz konusu.

Dün akşam söyledim bu çocuğu doğurmak istiyorum çünkü benim bir daha hamilr kalabilmem bile mucize olur istemiyor bebeği dogurursan kendimi öldürür um diyor inanamiyorum bi anda nasıl böyle biri oldu aklım almıyor kızlar nolur bana yardım edin nereye giderim nasıl hamile halimle yanlız kalırım bilmiyorum

Hayır yani benimle doktora bile gelmiyor kac para lazım aldırmak için diyor allahim bu nasıl adalet ya

çok zor bir durum ama aldırmak yerine ikinizde bekarsanız evlilik için ikna edebilirsinz belki :44:

Evlenmek için ikna olmuyor ben size bakamam diyor falan filan bahaneler ama suan bir karar verdim bu çocuğu aldıramam bu cinayeti yapamam

Ikimizde bakarız ve kendisi benim 7 yıllık sevgilim o bana bunu yapıyor ya allah sorar insallah

Söyleyecek bir şey bulamıyorum Allah'ım yardım etsin

Ikimizde bakarız ve kendisi benim 7 yıllık sevgilim o bana bunu yapıyor ya allah sorar insallah

7yıl uzun bir zaman. Evlenmek istemiyor mu ki? "senin bedenin, senin kararın neticede" aldır aldırma deyip de.kimse vebal altına girecek değil. Ölç biç bir karara var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…