Hamileyim ama evli değilim çocuğumu aldırmak istemiyorum babasını çok seviyorum ne ya

Ben 1 yıl gitme işini hallettim sayılır gitmek problem değil önemli olan bu durumda yanlız olmam

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kusura bakma ama canım boyundan büyük işlere girmişsin.
Bizim yapacak bişeyimiz ne olabilir.. Allah yardımcın olsun

Bunu bende biliyorum hepimiz bayan degilmiyiz sadece duygularınızi ifade etmenizi istiyorum six olsaydınız ne yapardınız bunu bilmek istiyorim

Sen kaç yaşındasın?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bunu bende biliyorum hepimiz bayan degilmiyiz sadece duygularınızi ifade etmenizi istiyorum six olsaydınız ne yapardınız bunu bilmek istiyorim

sen ailene ne deyip baska sehre gidiceksin ki şimdi bebek 2 aylık olsa 6 ay daha görüşmiceksin anlmaına gelir hiç mi anlamıcaklar ?????

olan olmuş artık bunu ailenden saklayamazsın. tabiki hoş bu durum değil karşı çıkacaklar ,kırıcı şeyler yaşanacak ama yine ailen senin yanında olacaktır.tek başına içinden çıkabileceğin bir durum değil bu.
7yıllık sevgilim diyorsun seviyorum diyorsun kusura bakma ama sevdiğin insan demek ki seni senin onu sevdiğin gibi sevmemiş bu açıkca ortada.

Anlamamalari için elimden gelen herseyi yaparım ne yapayım söyleyemem bu çok zor bir durum her zaman dislanirim anlayın nolur

Hayır 24 yaşındayım dogumum ocakta olacak ve 25 yaşında olcam benim doğum günümde ocak ta

hadi karnını sakladın. bebeği nasıl saklayacaksın.

Hamileyim ama bakarım

ya hadi ailenden sakladın uzak bir yere gittin bebeği doğurdun hiç bir sıkıntın olmadı diyelim ki..
peki elinde bebekle ne yapıcaksın????
aylarca yalan söylediğin ailenin evine geri mi geliceksin ya da el kadar sabiyi sokağa mı atıcaksın..
sana şu anda çok saçma görünüyor ama içinde bulunduğun durumu ailene anlatmalısın..
seni evlatlıktan falan reddederlerse bile en azından yalan söylememiş ve içinde bulunduğun durumdan onları haberdar etmiş olursun...
belliki o adamdan sana fayda yok artık..
aklını başına topla aldırıcaksan bile ailenle konuş bilgileri olsun..
böyle şeyler saklanmaz...
benim düşüncem böyle..

Son düzenleme:
canım çok zor bir durum Allah yardımcın olsun.
ben ve benim gibi pek cok insan bebek istediği halde olmuyor.Rabbim size nasip etmis şartlar ne olursa olsun Allahın ona sunmus oldugu hayatı alamazsın almamalısın.kendi ailene bu konuyu acmayı dene veya babanın ailesine soyle.en azından cocugu nufusuna gecirmesini saglamıs olursun.

Bebeği doğurup kendisine vercem düşüncem böyle bilmiyorum bende düşünüyorum bazen söylemeyi ama bebek bende kalmayacağı için idare ederim satarim diye düşünüyorum

Bu kadar psikolojiniz bozuksa aldırın o çocuğu? İstemem intihar ederim diyen babasına verip olmazsa satacakmışsın. En azından böyle psikopatlarla yaşayacağına hayatı kurtulur sabinin.

Merhaba ,

Kimden neyi saklamayı düşünüyorsunuz ? 7 yıllık ilişkim var diyorsunuz , ilişki sorumluluğunu taşıyan birinin biraz daha olgun düşünmesini beklerdim açıkçası. Bahsettiğiniz kendi kanınız canınızdan bir can , bir biblodan bahsetmiyorsunuz.

Sevgiliniz bebeği istemediğini söylemiş. Siz doğurup kendisine vereceğinizi söylüyorsunuz. Aldırmak için ne kadar para lazım diyen kişi babalık yapacak mıdır sizce ? Sonrası ne olacak ? Sosyal hizmetler mi ? Sokaklar mı ?

Konu ve duruma dair şüphe uyandırsanız da kürtaj yaptırıp o cana kıyamam diyen bir kadının bunları yazmış olması çelişki değil midir ? Yazık , gerçekten yazık.

Bunu bende biliyorum hepimiz bayan degilmiyiz sadece duygularınızi ifade etmenizi istiyorum six olsaydınız ne yapardınız bunu bilmek istiyorim

Birincisi asla ve asla evlilşk olmadan beraberlik yaşamazdım..
Hadi böyle bir yanlışın içine girmşşsin,doğurmam gider aldırırdım,24 yaşında böyle bir sorumluluk altına girmezdim..
Ailene söylesen nasıl bir tepki verirler tahmin edebiliyorum..

Satarim demek istemedim saklarim dicektim yanlış anlaşılmasın

Eşyamı saklıyorsun sen yoksa,bahsettiğin canlı masum bir bebek!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…