- Konu Sahibi Eylulduygum
-
Dün akşam söyledim bu çocuğu doğurmak istiyorum çünkü benim bir daha hamilr kalabilmem bile mucize olur istemiyor bebeği dogurursan kendimi öldürür um diyor inanamiyorum bi anda nasıl böyle biri oldu aklım almıyor kızlar nolur bana yardım edin nereye giderim nasıl hamile halimle yanlız kalırım bilmiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bir muhendis le beraber çalışıyorum suan maddi durumum iyi ama birikimim yokki en fazla 2 ay daha calisabilirim burada daha fazla kalamam başka bir şehir e gitmem gerek orada bir iş bir ev bulmam gerek çok zor bir başıma
Tamam baştan sona anlatıyorum 7 yıllık bir sevgilim var ailem biliyordu daha önce beni bıraktı istemedi ben intihar ettim yanıma bile gelmedi ben i kadar çok seviyorum ki af diledi pişmanım dedi affettim ama ikimizin ailesi de bu ilişkiye karşı ve şimdi ben hamileyim bana o çocuk dogarsa kendimi öldürür um diyor ne yapacağımı bilmiyorum ve söyle bir durum da var benim çocuğum olmuyordu bunun mutlulugunu bile yasayamiyorum
Bebeği doğurup kendisine vercem düşüncem böyle bilmiyorum bende düşünüyorum bazen söylemeyi ama bebek bende kalmayacağı için idare ederim satarim diye düşünüyorum
Bilsem zaten burada sizinle paylaşmam kendimi öldürür um demesi Aptal lik böyle konuşuyor ama inanmıyorum evin tek oğlu ailesi huysuz ama sonucda bu bir torun ayrıca ablası suan hamile benden önce doğum yapacak ne bileyim düşünemiyorum hiç birsey
Daha kendisine söylemedim haberi yok bilmiorum çok Kararsız im eğer bana doktora beraber gidelim her türlü destek çıkarım aldiralim derse aldiricam yada tam tersi beni ilgilendirmez ne yaparsan yap derse diyorum çık git 9 10 ay başka bir şehirde yasa doğdumu da gidiyim kapısına koyayım al bak tek başıma yapmadım bunu diyim işte aklımdan elli türlü hayat planı çiziyorum
Valla bizim bi komşu vardı yanlız yaşıyodu sevdiği adamdan hamile kaldı ve ben doğurcam dedi ve nitekim şuan oğlu 12 yaşında ve oğluyla çok mutlu taşındılar bizim ordan ama görüşürüz hala arada. Allah ona öyle iyi bir çocuk nasip ettiki o kadar efendi sevecen bence o aldıramdığı için ödüldü onun için.... Ve toplum baskısı hiçbir zaman olmadı kadın eğer kendi ayakları üzerinde duruyorsa güçlüyse karşısında kimse duramaz bence.. Sende kendine güveniyorsan doğur derim tabi sana kalmış canım....
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Dün akşam söyledim bu çocuğu doğurmak istiyorum çünkü benim bir daha hamilr kalabilmem bile mucize olur istemiyor bebeği dogurursan kendimi öldürür um diyor inanamiyorum bi anda nasıl böyle biri oldu aklım almıyor kızlar nolur bana yardım edin nereye giderim nasıl hamile halimle yanlız kalırım bilmiyorum
O kadar zor durumdayım ki ne yapacağımı bilmiyorum kızlar lütfen bi akıl verin benim düşüncem sizce yanlismi mantıklı düşünemiyor olabilirim bu bebeğe nasıl kiyayim cinayet degilmi nasıl sebep olayım
Bir muhendis le beraber çalışıyorum suan maddi durumum iyi ama birikimim yokki en fazla 2 ay daha calisabilirim burada daha fazla kalamam başka bir şehir e gitmem gerek orada bir iş bir ev bulmam gerek çok zor bir başıma
Kürtaj olcam
Tamam baştan sona anlatıyorum 7 yıllık bir sevgilim var ailem biliyordu daha önce beni bıraktı istemedi ben intihar ettim yanıma bile gelmedi ben i kadar çok seviyorum ki af diledi pişmanım dedi affettim ama ikimizin ailesi de bu ilişkiye karşı ve şimdi ben hamileyim bana o çocuk dogarsa kendimi öldürür um diyor ne yapacağımı bilmiyorum ve söyle bir durum da var benim çocuğum olmuyordu bunun mutlulugunu bile yasayamiyorum
Valla canim o zaman ya 24 yasinda degilsin ya da 24 yas zekasina sahip degilsin.her yazin mantikdizlik dolu.dogurup babasina veririrm diyorsun aldiririm diyorsun sehir degistiririm diyorsun.yazik!!!Sen ne anlatiyorsun gerçekten ayip senin söylediğin neden böyle bir şey yapıp eğleneyim ki terbiyesizlesiyorsun
Kuran i kerimden bir yazı paylasiyim seninle tecavuze uğrayıp hamile kalsan iz bile bebeği doğurun bakmak istemezseniz yurda verin ama dogurun sende bu kadar cani bir insansın demekki anlayamassin bu yüzden sus lutfen
Allah sadece ona sormıyacak sana da soracak. Evlilik dışı ilişkiye gir sonra çocuk olsun, doğuracam de ama adam istemesin.. Kurban olduğumm Allah sizin gibilere değil ya bizlere nasip etsin o duyguyu...Ikimizde bakarız ve kendisi benim 7 yıllık sevgilim o bana bunu yapıyor ya allah sorar insallah
Kuran i kerimden bir yazı paylasiyim seninle tecavuze uğrayıp hamile kalsan iz bile bebeği doğurun bakmak istemezseniz yurda verin ama dogurun sende bu kadar cani bir insansın demekki anlayamassin bu yüzden sus lutfen
Kürtaj olcam
O zaman size şunu soylim hiç birşeye sasmamak gerek başınıza neler geleceğini bilemessiniz suan seninle aynı piskoloji de degilim neler yasadigimi bilemezsin benide yargılama hakkına sahip değilsin
Bebeği doğurup kendisine vercem düşüncem böyle bilmiyorum bende düşünüyorum bazen söylemeyi ama bebek bende kalmayacağı için idare ederim satarim diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?