Hamileyim ama evli değilim çocuğumu aldırmak istemiyorum babasını çok seviyorum ne ya

7 yılını heba ettiğin adamın gerçek yüzünü böylelikle görmüş oldun..
Böyle bir adamı baba yapmak nasıl bir mantık acaba?
Aileler karşı,adam kendimi öldürürüm diyor,sen cinayet işleyemem diyorsun..
Peki ne yapmayı düşünüyorsun..

Bilsem zaten burada sizinle paylaşmam kendimi öldürür um demesi Aptal lik böyle konuşuyor ama inanmıyorum evin tek oğlu ailesi huysuz ama sonucda bu bir torun ayrıca ablası suan hamile benden önce doğum yapacak ne bileyim düşünemiyorum hiç birsey

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çok zor bir durum gerçekten doğursanız ailenizin mutlaka haberi olmalı hamile olduğunuzdan öncelikle .bebeğinizi ömür boyu saklayamazsınız ailenizden .diğer taraftan bütün bu zorluklarla başa çıkabilecekmisiniz bebeği tek başına büyütmek,çevre baskısı. babası zaten bebeğine sahip çıkacak kadar adam değilmiş ona bıırakırım demişsiniz ama böyle birinin çocuğa bakacağını sanmıyorum yazık olur günahsız yavruya

Ya valla sen hayatı toz pembe mi görüyorsun babasına veririm yok saklarım fln ne?bu kadar basıt mı isyan edicem o kadar çocuk askıyla yanan kadın varken senın gibi gecici heea edip doğuranlarda var.bakabilirim diyorsan dogur yok babasına veririm diyorsan aldır uapıcagın şey cinayetten farklıdeğil çunku bir bebegın annesi kalması.zaten eğer hisslerin varsa sende birakamazsın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

anlamadığım şey adam niye intihar ediyor ki doğurucan diye çok saçma geldi bana :44::44: siz şu an ayrı mısınız
ne demek babasına veririm olmadı satarım falan çocuğu aldıramıyorsun cinayet olur bilmem ne diye kıyamıyorsun ! ama doğunca onu sokağa bırakıp satınca ! melaike mi olucaksın hayır anlayamadım çocuğa bakmıycaksan doğurmak neden :26: adam kadar sizde tuhafsınız

yok bu olmaz bunu düşünerek çocuk doğurulmaz. o da ben istemedim ki derse günah...

çocuğuna sahip çıkana Allah yarıdm eder yaa...

valla bence doğur kaç kişinin ryası bir bebek ben dahil

bak şöyle bir site var evlenmedendogurabilirsin .net diye bir site var incelemeni tavsiye ederim. Kafanı takılanları da oraya sorabilirsin. arada boşluk var boşluksuz olarak yaz gir bu siteye....incele... bunu yaşayan insanlar var...

Bir bebekten bir canlıdan bahsediliyor burada bir oyuncak mı giderim saklarım getirir babasına bırakırım yahu yaşınızın verdiği olgunluk yok kusura bakmayın da dizilerden filmlerden fırlamış gibisiniz öyle şeyler filmlerde olur ancak kolay işler değil maalesef ki uzun yıllardır birlikte olduğunuz insanın yüzünü görmüşsünüz evet bir cana kıymak katili olmak bir sebebi bahanesi olamaz ama böyle dünyaya gelirse sürekli canı yanacak ve defalarca onu öldürmüş olacaksınız

Tatlim artik senin sahte hesap oldugunu buraya milletle eglenmek icin girdigini dusunuyorum.butun yazdiklarin mantik disi konuyu kisaca ustunkoru anlatiyorsun.yok hamileyim yok cocugum olamayacak...
Allah sana akil fikir versin

Sen ne anlatiyorsun gerçekten ayip senin söylediğin neden böyle bir şey yapıp eğleneyim ki terbiyesizlesiyorsun

Sen ne anlatiyorsun gerçekten ayip senin söylediğin neden böyle bir şey yapıp eğleneyim ki terbiyesizlesiyorsun

Valla canim o zaman ya 24 yasinda degilsin ya da 24 yas zekasina sahip degilsin.her yazin mantikdizlik dolu.dogurup babasina veririrm diyorsun aldiririm diyorsun sehir degistiririm diyorsun.yazik!!!

O zaman size şunu soylim hiç birşeye sasmamak gerek başınıza neler geleceğini bilemessiniz suan seninle aynı piskoloji de degilim neler yasadigimi bilemezsin benide yargılama hakkına sahip değilsin

Kuran i kerimden bir yazı paylasiyim seninle tecavuze uğrayıp hamile kalsan iz bile bebeği doğurun bakmak istemezseniz yurda verin ama dogurun sende bu kadar cani bir insansın demekki anlayamassin bu yüzden sus lutfen

yarabbi benim gibi evlada hasret bunca kulun varken neden böyle kıymet bilmeyene verirsin.
inan çok üzüldüm canım senin gibi hayatı zevku sefayla yaşarken kuyruğu sıkışınca ne yapacağını bilmemen beni üzdü.
yazdıkların nasıl tutarsız senin.kürtaj olacağım diyorsun,zina yapıyorsun sonra kuranı kerimde bir yazı paylaşıyorsun.
kuranı kerim haşa romanmıki böyle düz itinasız yazıyorsun.allah aşkına hangi kuranı kerimde yurda verin yazıyor.
merak ettim.hangi ayetin kaçıncı suresi.
yaptığınız yaşadığınız sizi ilgiendiriyor.muhakkak cezasını rabbim verir.kuranı kerimde bu açıkça yazılı.
istersen zina yapan kadını ve erkeği neler bekliyor onu oku.
sen tecavüze uğramamışsın.defalarce kendi isteğinle birlikte olmuşsun.kalkıp benim çocuğumun olması imkansızdı diyorsun.
demek ki hiçbirşey imkansız değil.

Son düzenleme:
Ikimizde bakarız ve kendisi benim 7 yıllık sevgilim o bana bunu yapıyor ya allah sorar insallah

Allah sadece ona sormıyacak sana da soracak. Evlilik dışı ilişkiye gir sonra çocuk olsun, doğuracam de ama adam istemesin.. Kurban olduğumm Allah sizin gibilere değil ya bizlere nasip etsin o duyguyu...

Allahım size akıl fikir versin... Elinizdekinin kıymetini bilmeyi nasip etsin.. Yol göstersin inşallah.. Bize de sabır versin bu yazdıklarına katlanabilmemiz için!

Kürtaj olcam

Arkadaşım şu an mantıklı düşünemiyorsun. Burada yerden yere vuran bütün arkadaşlara ayrıca tepkiliyim. 24 yaş nedir ki ? Olmuş ve ölmüşe çare var mı ? Yani olmuş artık günahı sevabı tartışma yeri değil ki.. Arkadaş çözüm bulmaya çalışıyor yardım istiyor. Ayrıca ergenlik döneminden itibaren hormon bozukluğu nedeniyle tedavi gören genç kızlar var ve doktorlar düzelmezse açık açık çocuk sahibi olamayacağını belirtiyorlar..

Şu an paniklemişsin her çıkış kapalı gibi duruyor. Kürtaj olma sonunda pişman olursun. Bebeğin alınamayacak aya gelene kadar 4 aylık olana kadar hamileliğini ailenden gizle. Sonrasında açıkla sakın saklama. Bu aydan sonra olacaklara hazır ol.. Belki bu süreden sonra aile desteğiyle başka bir şehre gidersin. Seni bu durumda ailen bence yalnız bırakmaz diye düşünüyorum.. Ama en önemli olan şu; SEN HAZIR MISIN BU BEBEĞE SAHİP ÇIKMAYA KOLLAMAYA ? ANNELİK MÜCADELE İSTER...

şakamı bu ya

gerçekte şakasın sanırım

sen bebegi aldırmaya cinayet diyorsun satarım mı diyorsun. Ne adi bir insan sın buraya insanlar samimş duygularunu acılarını mutluluklarını yazır senin buraya yazmadaki niytetin başından belliymiş. Çocugu olmayan bir iki kişi bulur çocuktan da kurtulurum paramda olur dye düşünmüşşün.

sen bide annemi olacaksın gerçek bir ananın degil tırnadı sümügü bile olmazsın.

Adam seni mal gibi kullanmış atmış yada sen öyle diyorsun belkide tek gecelik.
Edepsizliginde övünüyosun bence

Allah ıslah etsin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…