Hamileyim ama evli değilim çocuğumu aldırmak istemiyorum babasını çok seviyorum ne ya

O kadar zor durumdayım ki ne yapacağımı bilmiyorum kızlar lütfen bi akıl verin benim düşüncem sizce yanlismi mantıklı düşünemiyor olabilirim bu bebeğe nasıl kiyayim cinayet degilmi nasıl sebep olayım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kaç yaşındaşın canım, mesleğin ne. belki bu fırsatı bir daha yakalayamayacaksın. bakarım hem maddi hem de manevi güce sahibim. ben kendime yeterim. çevremdekileri de egale ederim dersen doğur.

benim ablam böle bir durumda aldırdı. şimdi o kişiyle evli belki çoçcuğu bile olamayacak(((

Bir muhendis le beraber çalışıyorum suan maddi durumum iyi ama birikimim yokki en fazla 2 ay daha calisabilirim burada daha fazla kalamam başka bir şehir e gitmem gerek orada bir iş bir ev bulmam gerek çok zor bir başıma

Allah öyle sorsun ki ona bir allahın bir de benim adimi anarak ölmeyi nasip etsin inşallah

Ya belki bana tepkı göstericeksiniz ama aklıma ne geldi madem istemiyor karısmıyor.işyerinde veya çevrende sana ilgi duyan kimse yok mu evlensen fln ama cocuktan haberi olucak tabı.çok mu dizi izliyorum dersiniz?benimde kızım var onun için yapamıycagom sey yok.burdan yola cıkarak soyledım unarım beni yanlıs anlamazsın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

başka bir şehre taşınma ve bu bebeğe bakma gücünüz var anlaşılan ..
ne olursa olsun babası istese de istemese de bu dünyaya gelecek olan ve ALLAHın verdiği bir canı siz almayın .
Belki çok zor olacak büyütmek ama ilerde hayatınızın en doğru kararının onu doğurmak olduğunu düşüneceksiniz.
Ne olursa olsun kürtaj cinayettir

Bende öyle düşünüyorum çok fazla gücüm yok ama kürtaj olacagimi söylersem babası ne kadar para lazımsa veririm diyor

Tamam baştan sona anlatıyorum 7 yıllık bir sevgilim var ailem biliyordu daha önce beni bıraktı istemedi ben intihar ettim yanıma bile gelmedi ben i kadar çok seviyorum ki af diledi pişmanım dedi affettim ama ikimizin ailesi de bu ilişkiye karşı ve şimdi ben hamileyim bana o çocuk dogarsa kendimi öldürür um diyor ne yapacağımı bilmiyorum ve söyle bir durum da var benim çocuğum olmuyordu bunun mutlulugunu bile yasayamiyorum

Intahar ettiğimde gerçekten çok kötüydum 4 gün yogun bakımda yattım o kadar pişmanım ki canina koymaya kalkistigim için lütfen hiç kimse böyle birşey yaşamasin allahın verdiği cani siz alamazsiniz

Daha.once bulunmadım hormonlarım da problem olduğu için doktor tedavisi görüyordum olmayacağını biliyordum ve uzun bir süredir olmadı olmaz dedi herzaman umursamadi sallamadi

İyi de evlenmeden neden, nasıl bir tedavi gördün ki?
Şaşırdım senin işine..
Bence ailenle paylaş. Kendi başına halledemeyeceğin bir konu bu.

Yok kendini öldürmez onda bir emin ol da yaşın çok grnç ailenle durumu paylaşamazmısın ailene ne diyeceksin okadar zaman ortada olmayacaksın sonuçta parasını versin al kenara at 5 bine hallediolarmş de kenarda paran dursun anenle konş istersen bi

Beggyy

Ailem le paylaşmak mi babam bir daha o çocukla gorusursen evatliktan reddederim demişti bense bırak görüşmeyi hamilemiyim dicem arkadaşlar lütfen gerçekten zor durumdayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…