Hamileyim ama evli değilim çocuğumu aldırmak istemiyorum babasını çok seviyorum ne ya

Cocugumun olmasi bile mucize demissin. Rahatsizligin neydi tam olarak? Yoksa daha once yine cocuk mu aldirdin?

Ben de fake oldugunu dusunuyorum acikcasi. Degilse de tavsiyem, git babasindan kurtaj icin para iste, o parayla baska bir sehre git, cocugu dogurduktan sonra da ilgili bir kuruma git, evlatlik ver. Evlat diye yanan birilerine umut olur en azindan. Kim oldugunu ogrenme de, bebecik senden de, o adamdan da kurtulmus olur boylece.

Ne yapacağını bu kadar bilmeyen biriyle ilk kez karşılaşıyorum.. Bence de fake.sin..

Yahu bir can dünyaya getirirde insan bu kadar mı onu yüreğinde hissetmez anlamıyorum.. Rabbim senin ne yapacağını bilemediğin o avlat için bir kader yazmış.. Sen hala sorguluyorsun değer bilmeden..

İnanamıyorum ya gerçekten çocuk özlemi çeken insanların yüzüne kahkaha atar gibisin sen! Yazık o yavruya. Allah doğru yolu göstersin inşallah..

Sana diyecek birşey bulamadım valla nutkum tutuldu bu nasıl bir rahatlıktır ya.

Iyi o zaman aldirmalimiyim yani sizde bumu sadece bunu söyleyin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hehe sen kurandan yazıalr paylaş mıllete laf söyle öyle yapacağına evlenmeden bırlıkkte olmucaktın kimseyle oluyosanda hormonun bozukmuş bılmemneymıs demıyceksın koruncaksın bu dedıklerın doğruysa sacmalıyosun cocugu dogurcanda baabsına vercen oda satar bırıne o çocuk ya dılencı olur ya organ mafyasına düşer aklını koru ya aılene söyle yada aldır

Rabbim sen bu kuluna akıl fikir ihsan et. daha neler duyacağız Allah ıslah etsin başkada bişey demem

Bu gervek mi yaaa bu kere intikam pesinde olmayi birakip kendini bi dusun tek basina babadan duygusal destek almadan hamilelik gecer mi ayy allahim halime sukur ettim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kur'an-ı Kerim'in neresinde yurda verin,yok tecavüze uğrasanızda doğrun yazıyor sen başka bir kitaptan söz ediyorsun sanırım :) Onuda geçtim Peygamber Efendimiz (sav) zamanında yurt mu varmış :) Kur'an-ı Kerim'de fakirlikten korkupta çocuklarınızın canına kıymayın yazar.Birde ne yazar biliyor musun zina yapmayın yazar yani evlilik dışı cinsel birlikte bulunmayın yazar.En büyük günahlardan olduğu yazar.Zinayı görmezden gelipte bebek aldırmak günah diye yakınmanda ayrı bir ironi.Seninki rakı sofrasında Süphaneke okumaya benziyor.

konuyu baştan sona okudum. ne olmuş yani ne yapmış bu fake mi gerçek mi belli olmayan arkadaş, sonuç yok değil mi ?

valla bende şimdi hepsini okudum bu kız doğruysa kesin yaşı küçük 18 den büyük olamaz doğurmak hamilelik ne bilmiyor bile 3 ayda karnım çıkarmı diyen biri çocuk olmalı bence allah akıl fikir versin karşısındaki zaten hepten çocuk evlenmeyi göze almayıp intihar ediyor ne manyaklar var ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…