Hamileyim ama istemiyorum

Zaten dini bir yorum yapmadım ki dinine hassasiyetine laf etmiş olayım sadece ben olsam aldırmazdm dedim
Biz o yoruma takılmadık zaten, "dini yorum yapmadik ki, dini yorum niye yasak, size mi sorucam" diye siz ve diğer bi üye uzatınca mevzu buralara geldi.
Esas diger uyeye söyleniyordu hatta, siz araya girdiniz, size yuklenilmis oldu

Son düzenleme:
Kimse dini yorum yasak diye bişe demedi ha dini yorum şu şekilde olsa belki hani savunulan dine karşı olsa tamam da ortada öyle bişe yok
9 gün önce üye olmuşsunuz. Senelerdir üyeyiz, bir bildiğimiz var herhalde. Siteye üye olurken kuralları okuyup kabul edip üye oluyorsunuz. Herhangi bir konuyu, dine bağlayıp dini yorum yapmak yasak. Konu din ise dualarımız sizinle topigi var orada konuşulur.

Ay icim katildi be gece gece
Hiç sorma kahrimdan öleceğim. Kürtaj icin bile sevgilinden para iste diyen ekonomideki bir aile özel gereksinimli çocuğa ne kadar bakabilmiştir diye düşünüp duruyorum.

Aynı şeyi savunuyoruz da farklı şekilde
Anladım siz diyorsunuz ki yorumda günah aldırma cennet cehennem falan dememiş. Dua niteliğinde yazmış Allahın izniyle bakarsın Allah büyüktür gibi. Ok o yorumu sonradan okudum ve katılıyorum size. O yorumda polemik çıkacak Bi mesaj yok. Gerçi yine çıkmış ama.

Aynen sonunda anlaşıldım

Böyle leş gibi davranan biriyle sevişmek neden mesela? Kavga dövüş bitmiyor, paylaşım yok, sevgi romantizm vs yok ama bi yandan seks de devam ediyor, şaka gibi ilişkiler, hayatlar.
Bazen mecbur kalıyorsun Allah kimseye yaşatmasın nefret ede ede göz yuma yuma kabul ediyorsun

O pis herif napiyor acaba, cocuguna sahip çıktı mı mesela
Çıkmamıştır. Haberi okuyana kadar olay 20'lerin başındaki insanlar tarafindan yaşanmış diye düşünüyordum. Kadin 35'te ise adam da bir o kadar vardi. Rezil herif. Vicdan azabı çekiyor mudur onu bile sanmıyorum. Çoktan evlenmiş çocuklanmıştır.

Tekrar ediyorum düşüncelerimi sizin değer yargılarınızın filtresinden geçiremem siz dini nasıl yorumluyorsunuz bilmem ama inanç dediğiniz hayata bakışınızdır. Hepimizin bir inancı var bir değer yargısı var ve hepimiz bu minvalde bakarız hayata ben inancım minvalinde bakıyorum bu da çok doğal bunu yasaklıyorsaniz bu çağda hakkaten epey geride kalmışsıniz

Teşekkür ederim zaten en kısa sürede boşanacağım aslında daha geçen hafta avukatla görüşmüştüm ama işte oldu insanlar bilip bilmeden yargılıyor kanuna göre ben kadınlık yapmasam suçlu çıkıyorum ben haksız çıkmak istemiyorum davada

Bu duygusallık ve diger seyler o cocugun bakimi icin yeterli degil. Bu karakterdeki bi adam o cocuga bakma konusunda yardimci olmaz, tamam hadi kabul edelim. Yarin bosanmak istediginizde 1000tl nafakanin kavgasini sizinle yapacak. Is yok, guc yok, para yok, buradakilerde karninizi doyurmayacak.
Egitim ve meslek durumunuzu bilmiyorum. Oturun dusunun. Bu hayatta yalniz kaldiginizda bu cocugun masraflarini karsilayabilir misiniz? Cevabiniz evet ise duygusal karar verebilirsiniz. Cevabini hayir ise gereken neyse onu yapin ancak bu adamdanda bosanin. Evliliginiz devam ettigi surece bu adam degismez, yine gebe kalirsiniz, yine en basa donersiniz.

Geçen yılki hamileliğiniz eski eşinizden mi? Ama 24 yaşındasınız ve eski eşten boşanalı 3 yıl oluyor. Benim kafam karıştı bir açıklama yapar mısınız

Kesinlikle öyle asla izin vermez ki olsa belki bi ihtimal sevinir bile oda ben eve iyice bağlı olacağım çocuk olacak nede olsa boşanamaz diye daha çok üstüme gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…