- 14 Aralık 2021
- 3.528
- 14.388
- 158
- Konu Sahibi Hayatadair77363
-
Konuyu bulabilir misinGazeteye cikmis, linki burada paylasilmisti.
Ben bana yönelik yazdınız demedim sadece ben o kadına söylemiştim sorduğu için dedim ama buna demedimYo ben ne aldir ne aldirma derim. Ne haddime. Sadece ben olsam boyle yaaprdim diyebilirim ancak.
Ayrica ben size yonelik bir sey yazmadim.
İnanılmaz üzüldüm. O çocuk ne yapiyordur şimdi? Doğur doğur diyenler vebal ödediler mi acaba?Gazete haberi olarak paylasilmisti. Hatirlasam keske adini. Ben de sonradan okumustum butun yorumlari. Uzerinden zaman gecmisti. Ama hatirlayan cikar illa ki diye dusunuyorum.
Keske hatirlasam adini.Konuyu bulabilir misin
Linki paylaşmanı isterdim doğrusu
Paylaşılırsa beni de etiketler misin?Konuyu bulabilir misin
İlk cümlenize istinaden kanunlar o şekilde dediği bize de hastaneler tarafından böyle bilgi verildiği için öyle yazdım o zaman canını riske atmadan hastanede de kürtaj yapılıyordu bize söylenene göreTecavüze uğradiysa neyse ama gönüllü sevişmiş düzgün korunmamış diyen başkasıydı.
Eşine söylese eşi izin vermese kadin da razı gelse yaşanacak senaryo belli.
Eşine soylese eşi izin vermese kadin bir yolunu bulup kürtaj olsa adam kadina ne yapar saniyorsunuz?
Arkadasina bile gondermeyen bir kocadan olağanüstü anlayış bekliyorsunuz.
Üzüldüm, mekanı cennet olsun.
Buldum. Otobüsle çarptığı hamile kadının yakınlarına başsağlığı dilediKonuyu bulabilir misin
Sacmalik degil aslinda; herkes farkli dinlere mensup ya da tamamen inancsiz kisiler var. Sorulan soru dinle alakali degil (dini konu da acmak yasak) dolayisiyla cevapta da dini yoruma gerek yok. Burda akil, mantik cercevesinde cevap veriyoruz hepimiz, soru da bu yonde zaten.Dini yorum yapmak yasak mı? Bu nasıl bir saçmalık kim koymuş bu yasağı?
Organlarını bağışlamış ölmeden önce. Kalbim sızladı.
Haberi buldum.
İnancı olmayan birisi İnancı olan birisinin hassas noktalarina dokunur ve kavga çıkar. Nesini saçma buldunuz?Dini yorum yapmak yasak mı? Bu nasıl bir saçmalık kim koymuş bu yasağı?
Organlarını bağışlamış ölmeden önce. Kalbim sızladı.
Kadın hamile olduğu için kazada karnını tutmuş, başını değil ve bu yüzden beyin kanaması geçirip ölmüş. Buradaki saçma bir tavsiye ile bir insanın ölmesine ve arkasında sakat bir bebek bırakmasına sebep olmuşlar.
Haberi buldum.
Konu sahibinin inancını ve hassasiyetini bilmiyorsunuz, ayrıca dini yorum yasak. Bir de, nasıl garanti edebiliyorsunuz ki iyi olacağını? Allah elbette büyüktür, sonsuz güç sahibidir, ben de inanan bi insanım ama herkesin durumu farklıdır, herkes başka şeyle sınanır, böyle faraza pozitif tablolar çizmek ilginç. Abla örneğiniz de alakasız, orada çocuktan hariç bi sürü done vardır, mesela eşi leş değildir, gibi.Öncelikle güzel yavrunuz hayırlı olsunzor bir süreç geçiriyorsunuz anlıyorum gerçekten ihmalkar bir eş çok zorluk yaşatır. Ama tüm bunlarda o minik yavrunun hiçbir suçu yok ona iyi bir gelecek veremem demişsiniz hepimizin yarını bizi yaratanın elinde ve Ona emanetiz. O minik cana kıymayın belki büyüyüp öyle güzel bir insan olacak ki ben nasıl ona kıymayı düşündüm diyeceksiniz. Siz Allah'ın rızasını gözetin emin olun Allah işinizi yaşamınızı kolaylaştıracak içinize yaşamınıza ferahlık kolaylık verecek sizi hoşnut edecek. Benim de ablam ikinci çocuğunu aldırmak istedi eşi yurtdışında çalışıyordu kaynanası ile birlikte oturuyordu. Her bakımdan çok zorlanıyordu. Kıyma abla dedim şimdi o minik üniversitesiye hazırlanıyor aldırmadı ablam ve hemen peşinden eniştem Türkiye'ye geldi ve kaynanası ile evleri ayırdılar. Yani demem o ki güzel arkadaşım Allah kuluna yeter o ne güzel bir yardımcı ve ne güzel bir vekildir.
Ben size bu saçmalıkları kendinize saklayın desem alın size polemik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?