Hamileyim ama istemiyorum

Acındırmayın kendinizi ya. Ne münasebet kadınlık yapmakla. Böyle durumda çifter çifter yöntemlerle korunulur. Aldırın ya da aldırmayın siz bilirsiniz ama bu evliliğe devam ettiğiniz için suçlusunuz siz. Bunuda kadınlık yapmalıydım kisvesi altında saklamayın.

Ben yasaklamiyorum, site kurallarina gore yasak diyorum.

Ben hayata inanclar minvalinde bakmadigim, sekuler bir insan oldugum icin sizi anlamam da pek mumkun gorunmuyor; anlamak istiyor muyum o da tartisilir gerci. Benim karar verme mekanizmam, dusunme prensibim vs dinden bagimsiz calisiyor yani

Sadece kurallari soyledim, siz dunyaya istediginiz perspektiften bakmaya devam edin tabi ki

Ben kendimi acındırmıyorum nasıl bir ruh hastası olduğunu bilmiyorsun konuşuyorsun birlikte olmak istemediğimde neler yakıştırıyor bana eğer ki gücüm olsa şuan çeker giderim umarım yaşamasan anlamayazsın bana oro…pu diyen bir adam ne kadar baba olabilir bana beni aldatırsan seni öldürürüm diyen biris ne kadar baba olabilir ??

Hayır geçen sene hayatımda kimse yoktu konuyu lise arkadaşım için açmıştım bana ait değil
Peki böyle bir adamla nasıl sevişebiliyorsunuz. Size resmen o.pu demiş

Kadınlık yapmasan suçlu falan çıkmazsın, ne münasebet, sana iğrenç davranıyor diye sevişmemek suç olmaz merak etme, hakimler de insan, anlarlar durumu anlatınca.
Ben boşanırken de evi terketme, tüm haklarini kaybedersin suçlu olursun falan diyolardi, yav he he, hiç de öyle bi şey olmadı. Ne alaka, geçinemiyorum mutlu degilim, bosanma kararı almışım, evde oturup bekleyecek miyim?
Avukatlar da bunun için var zaten, kendinizi gerekçelerle ifade ediyorsunuz mahkemeye.

DAha öncede hamile kalmışsın
Daha önce hamile hiç kalmadım arkadaşlar ben o konuyu arkadaşım için yazmıştım kendisi dış gebelik geçiriyordu danışmak için yazdık ben ilk defa gebelik yaşıyorum şu anda eğer zaten daha önce aldırsaydım buraya sormazdım gider aldırırdım direk

Baba olup olmayacağını ben bilemem hiçte umrumda değil ama siz evlenmeden önce bilebilirdiniz ama şimdi ne yaşadığımı bilmiyorsunuz dersiniz. Doğsa bir dert doğmasa başka bir dert. Durumunuz zor anlıyorum ama evlenirken aklınız neredeydi?

Neyse ne ama bence sen doğurma kuzum yazık

Evlenirken böyle olsaydı göz göre göre kendimi ateşe atmazdım annemde şahit aşkından ölüyordu bana hayatı toz pembe gösterdi hep ilgili hep süprizler hiç sorun yaşatmadı ne giydiğime ne gittiğime ne arkadaşımla görüşmeme ne çalışmama karışırdı ama evlendik dünya tersime döndü sen benim karımsın diye hep kurallar koydu bana

Site yonetiminin takdiri bu. Onlara msj yazin isterseniz. Mune

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…