- 14 Aralık 2021
- 3.528
- 14.388
- 158
- Konu Sahibi Hayatadair77363
-
kız bu üçüncü kocan mıHayır eski konularıma bakabilirsiniz
Acındırmayın kendinizi ya. Ne münasebet kadınlık yapmakla. Böyle durumda çifter çifter yöntemlerle korunulur. Aldırın ya da aldırmayın siz bilirsiniz ama bu evliliğe devam ettiğiniz için suçlusunuz siz. Bunuda kadınlık yapmalıydım kisvesi altında saklamayın.Teşekkür ederim zaten en kısa sürede boşanacağım aslında daha geçen hafta avukatla görüşmüştüm ama işte oldu insanlar bilip bilmeden yargılıyor kanuna göre ben kadınlık yapmasam suçlu çıkıyorum ben haksız çıkmak istemiyorum davada
Hayır geçen sene hayatımda kimse yoktu konuyu lise arkadaşım için açmıştım bana ait değilGeçen yılki hamileliğiniz eski eşinizden mi? Ama 24 yaşındasınız ve eski eşten boşanalı 3 yıl oluyor. Benim kafam karıştı bir açıklama yapar mısınız
Hayır 2kız bu üçüncü kocan mı
La havle:)
Ben yasaklamiyorum, site kurallarina gore yasak diyorum.Tekrar ediyorum düşüncelerimi sizin değer yargılarınızın filtresinden geçiremem siz dini nasıl yorumluyorsunuz bilmem ama inanç dediğiniz hayata bakışınızdır. Hepimizin bir inancı var bir değer yargısı var ve hepimiz bu minvalde bakarız hayata ben inancım minvalinde bakıyorum bu da çok doğal bunu yasaklıyorsaniz bu çağda hakkaten epey geride kalmışsıniz
Ben kendimi acındırmıyorum nasıl bir ruh hastası olduğunu bilmiyorsun konuşuyorsun birlikte olmak istemediğimde neler yakıştırıyor bana eğer ki gücüm olsa şuan çeker giderim umarım yaşamasan anlamayazsın bana oro…pu diyen bir adam ne kadar baba olabilir bana beni aldatırsan seni öldürürüm diyen biris ne kadar baba olabilir ??Acındırmayın kendinizi ya. Ne münasebet kadınlık yapmakla. Böyle durumda çifter çifter yöntemlerle korunulur. Aldırın ya da aldırmayın siz bilirsiniz ama bu evliliğe devam ettiğiniz için suçlusunuz siz. Bunuda kadınlık yapmalıydım kisvesi altında saklamayın.
Peki böyle bir adamla nasıl sevişebiliyorsunuz. Size resmen o.pu demişHayır geçen sene hayatımda kimse yoktu konuyu lise arkadaşım için açmıştım bana ait değil
sevdiğine de inanmıyorum bana sürekli en ufak tartışmamızda hakaretler ediyor küfür ediyor eski eşimi başıma kakıyor düzgün biri olsaydın ayrılmazdın işte sen namussuzaun bilmem o…u sun diyor çok zoruma gidiyor hiçbirşeye izin vermiyor kıyafetime karışmazdı artık açık giydirmiyor çalışamazsın diyor bana 3 4 aydır evdeyim ruh gibi arkadaşlarımla görüştürmüyor bunları yapmasına rağmen kendisi de hiç bir şekilde beni dışarı çıkartmıyor
DAha öncede hamile kalmışsınHayır 2
Teşekkür ederim zaten en kısa sürede boşanacağım aslında daha geçen hafta avukatla görüşmüştüm ama işte oldu insanlar bilip bilmeden yargılıyor kanuna göre ben kadınlık yapmasam suçlu çıkıyorum ben haksız çıkmak istemiyorum davada
Hiç inanmadım ama neyseHayır geçen sene hayatımda kimse yoktu konuyu lise arkadaşım için açmıştım bana ait değil
Daha önce hamile hiç kalmadım arkadaşlar ben o konuyu arkadaşım için yazmıştım kendisi dış gebelik geçiriyordu danışmak için yazdık ben ilk defa gebelik yaşıyorum şu anda eğer zaten daha önce aldırsaydım buraya sormazdım gider aldırırdım direkDAha öncede hamile kalmışsın
Baba olup olmayacağını ben bilemem hiçte umrumda değil ama siz evlenmeden önce bilebilirdiniz ama şimdi ne yaşadığımı bilmiyorsunuz dersiniz. Doğsa bir dert doğmasa başka bir dert. Durumunuz zor anlıyorum ama evlenirken aklınız neredeydi?Ben kendimi acındırmıyorum nasıl bir ruh hastası olduğunu bilmiyorsun konuşuyorsun birlikte olmak istemediğimde neler yakıştırıyor bana eğer ki gücüm olsa şuan çeker giderim umarım yaşamasan anlamayazsın bana oro…pu diyen bir adam ne kadar baba olabilir bana beni aldatırsan seni öldürürüm diyen biris ne kadar baba olabilir ??
Dini yorum yapmak yasak mı? Bu nasıl bir saçmalık kim koymuş bu yasağı?
Kalsaydım söylerdim sonuçta birbirimizi tanımıyoruz ikimizde kim olduğumu bile bilmiyorsun çekinecek neyim olabilirHiç inanmadım ama neyse
Neyse ne ama bence sen doğurma kuzum yazıkDaha önce hamile hiç kalmadım arkadaşlar ben o konuyu arkadaşım için yazmıştım kendisi dış gebelik geçiriyordu danışmak için yazdık ben ilk defa gebelik yaşıyorum şu anda eğer zaten daha önce aldırsaydım buraya sormazdım gider aldırırdım direk
Ahan da buyur bxjxbjDini açı, günah, vebal diyen kim hanimefendi?
Evlenirken böyle olsaydı göz göre göre kendimi ateşe atmazdım annemde şahit aşkından ölüyordu bana hayatı toz pembe gösterdi hep ilgili hep süprizler hiç sorun yaşatmadı ne giydiğime ne gittiğime ne arkadaşımla görüşmeme ne çalışmama karışırdı ama evlendik dünya tersime döndü sen benim karımsın diye hep kurallar koydu banaBaba olup olmayacağını ben bilemem hiçte umrumda değil ama siz evlenmeden önce bilebilirdiniz ama şimdi ne yaşadığımı bilmiyorsunuz dersiniz. Doğsa bir dert doğmasa başka bir dert. Durumunuz zor anlıyorum ama evlenirken aklınız neredeydi?
Site yonetiminin takdiri bu. Onlara msj yazin isterseniz.Tekrar ediyorum düşüncelerimi sizin değer yargılarınızın filtresinden geçiremem siz dini nasıl yorumluyorsunuz bilmem ama inanç dediğiniz hayata bakışınızdır. Hepimizin bir inancı var bir değer yargısı var ve hepimiz bu minvalde bakarız hayata ben inancım minvalinde bakıyorum bu da çok doğal bunu yasaklıyorsaniz bu çağda hakkaten epey geride kalmışsıniz
Yengem için yazmıştık o konuyu geçen yıl
Hayır geçen sene hayatımda kimse yoktu konuyu lise arkadaşım için açmıştım bana ait değil
Bende öyle düşünüyorum aslında gerçekten çok isterdim mutlu bir ailede olsun büyüsün ama bunun olacağını düşünmüyorum adam ekmek almaya gitmeyecek kadar sorumsuz üşengeç birisiNeyse ne ama bence sen doğurma kuzum yazık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?