- 25 Ağustos 2014
- 21.060
- 50.331
- 798
- Konu Sahibi Hayatadair77363
-
Nahif, gariban denebilecek bi uyeydi, cok yalnizdi, insan gerçekten acıyordu.Organlarını bağışlamış ölmeden önce. Kalbim sızladı.
Hanimefendi, dini yorum yasak. Neyi uzatiyorsunuz?Kimse dini yorum yasak diye bişe demedi ha dini yorum şu şekilde olsa belki hani savunulan dine karşı olsa tamam da ortada öyle bişe yok
Çok ilginç biri dini yorum yapma der biri böyle hadsizleşir. Herkes gibi yorum yapıyorum sizi ilgilendirmez
Ve herkes kendi kaderini yaşar önemli olan kendi doğrularımızı yaşamamız mümkün olduğunca / herkesin kendi seçimi Rabb'im her ne yaparsa yardımcısı olsun arkadaşımızın inşallah
Ben de aldiririm. Son kararimBen olsam aldirirdim. Bu benim tercihim tabi ki. Bu karari sadece siz verebilirsiniz. Baskalarina sorarak cevap aramayin.
Dine karşı olduğumuzdan değil, ben de inançlı bi insanim çok sukur ama burda dini yorum yapılınca mutlaka polemik çıkıyor ve din adina da kotu sozler sarfediliyor, hiç hoş olmuyor.Çok ilginç biri dini yorum yapma der biri böyle hadsizleşir. Herkes gibi yorum yapıyorum sizi ilgilendirmez
Ve herkes kendi kaderini yaşar önemli olan kendi doğrularımızı yaşamamız mümkün olduğunca / herkesin kendi seçimi Rabb'im her ne yaparsa yardımcısı olsun arkadaşımızın inşallah
Uzatmıyoruz da Allahı anmak da mı yasak yaniHanimefendi, dini yorum yasak. Neyi uzatiyorsunuz?
Girin okuyun site kurallarını.
Konuyu saptirmayin, Allah'ı anmak yasak değil, dinî minvalden bakarak açıklama ve yorum yapmak, konu açmak yasak, çünkü polemik çıkıyor, her inançtan insan var burda, hiç inanmayan da var, gereksiz muhabbetler dönüyor, o yüzden de en baştan yasak.Uzatmıyoruz da Allahı anmak da mı yasak yani
Bizim değil site kurallarının. Kimse size sınırsız özgürlük vaad etmiyor.Düşüncelerimi ifade ediyorum sizin değer yargılarınızın filtresinden mi geçireceğim?
Bende onu söylüyorum başkasının savunduğu dine dair bişe söylense haklısınız ama şuan burda öyle bişe olmamış ki konu sahibi de dini açıdan günah veya vebali olan bişi olduğunu gayet iyi biliyordur.Konuyu saptirmayin, Allah'ı anmak yasak değil, dinî minvalden bakarak açıklama ve yorum yapmak, konu açmak yasak, çünkü polemik çıkıyor, her inançtan insan var burda, hiç inanmayan da var, gereksiz muhabbetler dönüyor, o yüzden de en baştan yasak.
Yoo mesela Allah akıl fikir versin demek yasak değil. Ya da Allah sabır versin.Arkadaşlar dini yorumu bilmiyolar neyse yasak değildir demedik de ne desek başka bişi derler
Aynı şeyi savunuyoruz da farklı şekildeYoo mesela Allah akıl fikir versin demek yasak değil. Ya da Allah sabır versin.
Konu sahibinin inancini bilmiyorsunuz, kimse Allahi anmayin demiyor ama konulari dini boyutlariyla yorumlamaniz yasak diyorBende onu söylüyorum başkasının savunduğu dine dair bişe söylense haklısınız ama şuan burda öyle bişe olmamış ki konu sahibi de dini açıdan günah veya vebali olan bişi olduğunu gayet iyi biliyordur.
Konu sahibi hangi dine mensup belirtti mi?Bende onu söylüyorum başkasının savunduğu dine dair bişe söylense haklısınız ama şuan burda öyle bişe olmamış ki konu sahibi de dini açıdan günah veya vebali olan bişi olduğunu gayet iyi biliyordur.
Tamam da nerden biliyorsunuz konu sahibinin dinini, hassasiyetini? Şu an bile uzadi mesela mevzu, polemik bu gayet.Bende onu söylüyorum başkasının savunduğu dine dair bişe söylense haklısınız ama şuan burda öyle bişe olmamış ki konu sahibi de dini açıdan günah veya vebali olan bişi olduğunu gayet iyi biliyordur.
Haberde yaşı 35 yaşında görünüyordu. Biri ölünce hep öldüğü yaşta kalıyor. Adına tıklayınca yaşının 42 oldugunu gördüm. Yaşasa o yasta olacaktı. Ne acı, yok yere bir ölüm, sahipsiz engelli çocuk.Nahif, gariban denebilecek bi uyeydi, cok yalnizdi, insan gerçekten acıyordu.
Bebegi umarim iyidir şimdi.
Konu sahibi Müslümanım dedi mi hanimefendi?Bende onu söylüyorum başkasının savunduğu dine dair bişe söylense haklısınız ama şuan burda öyle bişe olmamış ki konu sahibi de dini açıdan günah veya vebali olan bişi olduğunu gayet iyi biliyordur.
O pis herif napiyor acaba, cocuguna sahip çıktı mı meselaHaberde yaşı 35 yaşında görünüyordu. Biri ölünce hep öldüğü yaşta kalıyor. Adına tıklayınca yaşının 42 oldugunu gördüm. Yaşasa o yasta olacaktı. Ne acı, yok yere bir ölüm, sahipsiz engelli çocuk.
Konu sahibi Müslümanım dedi mi hanimefendi?
Ay icim katildi be gece geceHaberde yaşı 35 yaşında görünüyordu. Biri ölünce hep öldüğü yaşta kalıyor. Adına tıklayınca yaşının 42 oldugunu gördüm. Yaşasa o yasta olacaktı. Ne acı, yok yere bir ölüm, sahipsiz engelli çocuk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?