- 23 Eylül 2016
- 9.780
- 34.251
- 548
- Konu Sahibi Hayatadair77363
-
E sen zaten boşanmak istediğin ve mahkemede haksız çıkmamak için birlikte olmuyor muydun?Cinsel ilişkiden kaçınma boşanma davalarında ispat açısından son derece zordur. Bu durumun ispatı ancak eşler arasında mesajlaşma veya konuşmalar ile mümkündür. Yargıtay uzun süre eşler arasında cinsel birliktelik kurulamamasını boşanma sebebi saymaktadır.
Ay ne güzel allah mutluluğunuzu daim etsin
Ben +Ben 3 sahit olmadan pijamami bile indirmem, sen ne diyosun
Evet bana şiddet ıyguluyordu abimle ilk evlendikleri zamanlar ona da uyguladı hatta ben dedim arkadaşıma evlenme abimle sakın diye ama evlendi seviyorum diye ne yapabilirimSize şiddet gösteren abinizden kaçıp, evlilik yaptığınızı anlatırken; yengeniz adına konu açacak kadar da koca yürekli bir insanmışsınız.
Cinsel hayatın olmamasi basli basina elbette boşanma sebebidir de o apayrı bi mevzu. Senin durumunda bu sekilde degil, herif agzina tukururken seks eylemek zorundasin diye bi kanun maddesi yok, neyin suçlusu cikacaksin, o noktaya geldikten sonra her sey ortaya dökülür zaten mahkemede, bu kadin sevismemis vurun kellesini diyecek değiller. Yani normalde bi sorununuz kavga dövüşünüz olmaz, cinsel hayat da olmaz, bu sebeple bosanabilir insanlar, yeterli sebeptir ama seninki böyle bi sey değil ki. Hem zaten kurtulmak istemiyor musun?Hayır gerçekten öyle araştırın bakın internette evlilik içerisinde birlikte olmamak bir boşanma sebebidir :)
Teşekkür ederimAy ne güzel allah mutluluğunuzu daim etsin
Mesajla ve ses kaydıyla ispatlanıyor ben mesajdasürekli kanıt topluyorum mesela bana kötü davrandığına dair işte seni öldüreceğim mesajları eve kamera taktıracağım mesajları hepsini dava için topladım
Senin istedigin de bu değil mi? Bosanmamak icin mi sevişip sözümona kadinlik gorevini yerine getiriyorsunHayır gerçekten öyle araştırın bakın internette evlilik içerisinde birlikte olmamak bir boşanma sebebidir :)
Hiç bu şekilde düşünmemiştim bundan sonra öyle yapacağım ben birlikte olmamak boşanma sebebi diye biliyordumCinsel hayatın olmamasi basli basina elbette boşanma sebebidir de o apayrı bi mevzu. Senin durumunda bu sekilde degil, herif agzina tukururken seks eylemek zorundasin diye bi kanun maddesi yok, neyin suçlusu cikacaksin, o noktaya geldikten sonra her sey ortaya dökülür zaten mahkemede, bu kadin sevismemis vurun kellesini diyecek değiller. Yani normalde bi sorununuz kavga dövüşünüz olmaz, cinsel hayat da olmaz, bu sebeple bosanabilir insanlar, yeterli sebeptir ama seninki böyle bi sey değil ki. Hem zaten kurtulmak istemiyor musun?
Ben +accessdenied + birini sen ekle şahit oluruz
Merhaba bende fikrimi yazmak istedim :) işin dini boyutu konusunda yorum yapamam o kısmı sizi ilgilendirir ama ben olsaydım aldırırım. Bir kere çocuk olunca düzelir düşüncesi çok saçma çocuk olunca emin olun şuan ki hareketleri 1se 10 olur. Bence öyle bir adamla çocuk da ziyan olur yazık değil miMerhaba arkadaşlar ben eşimle evleneli 6 ay oldu ve 6 aydır çok kavga ediyoruz bana psikolojik şiddet uyguluyor şüpheci sürekli şüpheleniyor hiçbirşeye izin vermiyor biryere gitmeme arkadaşlarımla vakit geçirmeme ve çalışmama ama kendiside götürmüyor sürekli iş iş evdeyken bile doğru dürüst ilgilenmiyor kavga ettiğimizde de sürekli hakaret küfürler arayıp annesine beni kötülemeler felan maddi durumumuz da çok iyi değil artık ondan soğudum ama o kendini kaf dağında görüyor zeka beyin ondaymış manken gibi çocukmuş felan herneyse ben ayrılmayı düşünüyordum açıkçası ama şimdi 1 aylık hamile olduğumu öğrendim ama aldırmak istiyorum kendisine hamile olduğumu söylemedim ailem aldırma düzelir diyorlar ama zannetmiyorum benimle ilgilenmeyen adam çocukla mı ilgilenecek hasta olsam bişeyim olsa doktora götürmeye üşenir hiç birşeyi umursamaz beni bebeğimi de Umursamayacak ben bu evde oturup anca kendi bakacağım ve maddi olarakta yetebileceğini zannetmiyorum yetemezse ne olacak hep benim ailem destek çıkıyor yine mi benim ailem bakıcaz madem ben niye evlendim bilmiyorum vicdanen rahat değilim ama o çocuğa güzel bir gelecek vereceğimi düşünmüyorum şimdi olmasa bile ilerde ayrılacağımızı düşünüyorum siz olsanız ne yapardınız eşim duymadan halletmek istiyorum zaten öyle çok baba olmak için hevesi yok gebe kalmamı de istediğine dair bişey demedi bana hiç bu arada korunuyordum ama nasıl oldu bilmiyorum
Evet boşanmak ama bi zamanım var herşeyi oturtmak için bekliyorum sadece son 1 ay daha felan boşanma davası açtığım gün buraya mutlulukla yazacağımSenin istedigin de bu değil mi? Bosanmamak icin mi sevişip sözümona kadinlik gorevini yerine getiriyorsun
Eee tamam işte kolayca boşanırdınız öyle biliyorsanız. Ben anlamadım sizi bilginiz bile yok. Boşanmak için delil topluyorum diyorsunuz.Hiç bu şekilde düşünmemiştim bundan sonra öyle yapacağım ben birlikte olmamak boşanma sebebi diye biliyordum
Yahu zaten boşanmak istemiyor musun? Ne dediğin belli değil. Bu sebepten bosarsa kurtulursun işte.Hiç bu şekilde düşünmemiştim bundan sonra öyle yapacağım ben birlikte olmamak boşanma sebebi diye biliyordum
Bende öyle düşünüyorum yoksa aldırmak asla istemem boşan ama çocuğunu aldırma diyorlar nasıl bakacağım bu şartlarda boşansam annem hasta bakamaz çocuğa nasıl geçineceğim nasıl doyuracağım devletim bağladığı 1500 tl nafakaylamı aile evine sığabilecek miyim veya aldırmasam bu ruh hastasıyla nasıl ömür tüketeceğim bebeğimde psikolojisi bozulacak benimdeMerhaba bende fikrimi yazmak istedim :) işin dini boyutu konusunda yorum yapamam o kısmı sizi ilgilendirir ama ben olsaydım aldırırım. Bir kere çocuk olunca düzelir düşüncesi çok saçma çocuk olunca emin olun şuan ki hareketleri 1se 10 olur. Bence öyle bir adamla çocuk da ziyan olur yazık değil mi
KAfa da karisik. Allah mutlulugunu daim etsin diyo. Tesekkur ederim diyo bu da bxbxbxhxhTeşekkür ederimama mesajla ses kaydıyla kanıt yapabilir yani
Boşanmak isteyen "anneler kulübü"ne üye olur mu?Yahu zaten boşanmak istemiyor musun? Ne dediğin belli değil. Bu sebepten bosarsa kurtulursun işte.
Suçlu falan çıkmazsın, neyin suçlusu olacaksın?
Bu pis herif cinsellik istediğinde iyi davrandığı için kabul ediyorsun belki de, belki de ikinci evlilik diye ayrılmak istemiyorsun, bi şey diyemiyorum ama böyle de hayat geçer mi?
BEnce de aldir.Bende öyle düşünüyorum yoksa aldırmak asla istemem boşan ama çocuğunu aldırma diyorlar nasıl bakacağım bu şartlarda boşansam annem hasta bakamaz çocuğa nasıl geçineceğim nasıl doyuracağım devletim bağladığı 1500 tl nafakaylamı aile evine sığabilecek miyim veya aldırmasam bu ruh hastasıyla nasıl ömür tüketeceğim bebeğimde psikolojisi bozulacak benimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?