Hamileyim ama istemiyorum

Teşekkür ederim ama mesajla ses kaydıyla kanıt yapabilir yani
Ya hu kanıt yapsa ne olacak sana boşanma davası açar ve boşar en fazla. E zaten sen de boşanmak istiyorsun. Daha ne? Kocanla sevişmedin diye sana tazminat yazacak halleri yok. Ayrıca whatsapta sana benle birlikte olmadın diye yazıp delil toplamaya çalışırsa sen de ona Yo oluyoruz ya kocacım yazarsın madem bu kadar biliyorsun her şeyi, koz vermezsin. Ayhh ferhan gibi de ki sancıyor kaşınıyor yanıyor valla öpüp başıma koyacam.

Boşanmak isteyen "anneler kulübü"ne üye olur mu?
Bence ikinci evlilik olduğu ve ailesi destek olmadığı için çekiniyor, çaresizlikten açtı konuyu da, kafası bi dünya zaten belli, ben üzüldüm Zorba herif cinsellik sırasında iyi davranıyor diye kabul ediyor muhtemelen, sonucu da bu bebek mevzusu olmuş, işler hepten karışmış.

Eee tamam işte kolayca boşanırdınız öyle biliyorsanız. Ben anlamadım sizi bilginiz bile yok. Boşanmak için delil topluyorum diyorsunuz.
Aslında öyle 2. Evliliğim diye susuyorum herkesin gözünde ben hatalı çıkacağım aa bak yine anlaşamadı çıkacağım aileme karşı mahcup hissediyorum ama ben böyle olsun istemezdim asla olmuyor işte mutlu değilim asla bayram geliyor o bile umrunda değil beni 6 7 aydır hiç bir yere götürmedi hiç çok özeniyorum eşiyle bişeyler yapanlara ama benim aklım fikrim dışardaymış öyle diyor bundan sonra evli kadınmışım işim yokmuş

Bosan bi sure evlenme sen.

Bi mesleğin var mı veya çalışma geçmişin?

Evet öyle 2. Evliliğim olduğu için kimse arkamda durmuyor böyle olacağını bilebilir miydim ben nişanlılık döneminde sevgililik döneminde bile beni dünyanın en mutlu kadını gibi hissettirmişti şimdi kendimi berbat hissediyorum çok kötü bir adamla evlenmişim annesini arayıp ne diyor biliyor musunuz bu bana bakire gelmedi zaten konuşmaya hakkı yok diyor ya herşeyi biliyordu evlenirken benim geçmişimi herşeyi ama evlenince hep başıma kaktı

Dediğiniz gibi boşanıp aldırmasanız nasıl bakacaksınız dışarıdan söylemesi kolay geliyor. Çocuğunuzu büyütmeniz için imkanlarınızın uygun olması gerekli. Ve sanırım boşansanız da çocuk evli olduğunuz kişinin üzerine kayıt olur galiba o konu da tam bir bilgim yok ama. Bu tarz bir adam cocuk olduktan sonra da çocuk üzerinden sizi rahatsız eder büyük ihtimalle. Annesiz babasız çocuk büyütmek o kadar kolay değil bence ailevi yönden desteğiniz de olmalı hem. Çocuk hem maddi hem manevi yönden sarsıldıktan sonra ne anlamı var ki ve tabi bu süreç de sizde psikolojik olarak çok sarsılacaksınız.

Bi mesleğin var mı veya çalışma geçmişin?
Lise mezunuyum daha sonea estetisyenlik belgesi alıp 5 yıldır doktor yada güzellik merkezlerinde çalıştım heryerde iş bulabilirim hala çağırıyorlar gidemiyorum eşim yüzünden aslında biraz birikimimde var çok değil 50 bin kadar eşyalarım da var kendime ayrı hayat kurabilirim sadece cesaretim yok tek başıma yapabilir miyim diye

Muhtemelen bebeğin adamı düzelteceğini düşünüyor ve bu bebeğ doğuracak. Sonrasında yaşadıkları çok daha ağır olacak malesef

Zaten sizin ikinci evliliğinizi biliyo sizi hiç sevmiyo boşanin biran önce

Bencede ona güzel bir hayat sunamayacağım belki de psikolojim bozulacak Allah korusun kendime veya ona ya zarar versem asla yapmam ama yapanlar var herkes anne olmamalı bence Allah isteyenlere versin ne diyim

Niye yapamayasın? Zor evet ama imkansız değil. Boyle bi ruh hastasıyla evli kalıp akıl sağlığından olmak istemiyosan harekete geçmelisin. Her şeyi iğrenç, nerden tutsan elinde kalıyor, ne umuyosun ne bekliyosun bilmiyorum ama elalem hiç yanında değil bu acıları çekerken.

Öyle yaz o zaman, ortada net Bi boşanma kararı yok ama bebeği istemiyorsun anladığım kadarıyla. Ben aldır aldırma diyemem ama bu adamdan çocuk yapmak sıkıntı. Bi gün eninde sonunda boşanacaksın ve aranızda hep Bi bağ olacak mecburen.

Zaten sizin ikinci evliliğinizi biliyo sizi hiç sevmiyo boşanin biran önce
Ben ayrılmak istediğimi söylediğimde de ben seni çok seviyorum sensiz yaşayamam diyor ben bu adamı çözemedim gerçekten ama etmediği eziyet etmediği hakaret küfür bırakmıyor ya pavyonda çalışan kadınlara bile iyi gözle bakıyor ama bana oros… puymuşum gibi muamele yapıyor

Öncelikle şu çocuk işini halletmeliyim daha sonra adım atacağım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…