Hamileyim ama istemiyorum

Bencede ona güzel bir hayat sunamayacağım belki de psikolojim bozulacak Allah korusun kendime veya ona ya zarar versem asla yapmam ama yapanlar var herkes anne olmamalı bence Allah isteyenlere versin ne diyim
Allah size de güzel kapılar açsın inşallah hakkınız da en hayırlısı ne ise o olsun sağlıcakla kalın

Ne diyeyim bilmiyorum, bu bebek konusu çok hassas. Bi fikrim var ama söylemek istemiyorum etkiler ve yanlış yönlendirir diye.
Aldırma diyeceksiniz belki de bilmiyorum ama ben aldırmak istemiyorum gerçekten çok isterdim ama göz göre göre ona haksızlık yapamam ben o çocuğun vebaline şimdi gireyim ileride gireceğime belki çok isteyen arayanlar vardır elbette inanırım inşallah onların olur

O zaman adam sorunlu siz biran önce o adamdan kurtulun

Bu bebeği bilerek yaptın yani. Kendi cehennemine bir bebeği alet etmen....
Söyleyecek sözüm kalmadı sana
Ben bilerek yapmadım manyak mıyım istemediğim çocuğu bilerek yapacak zaten aylardır sorunlu bir evliliğim var korunduğum halde oldu cehennemle ne alakası var sen aldırmadın diye cennete mi gideceksin veya doğurup annelik babalık yapmayanlara ne demeli doğurup psikolojisi bozulup çöp kenarına koyanlara ben en azında kalp atışları dahi oluşmadan aldırmayı düşünüyorum

Soyleyeyim madem, ben aldirirdim muhtemelen, cesaret edemezdim boyle bi evlilige cocuk getirmeye ve o herifle ömür boyu bagimin olmasina. O sorumluğu da alamazdim. Gunah olduğunu bilmem kahrederdi, orasi ayri. Ama yapamazdim sanirim.
Eski eşimle böyle rezil seyler yasamadik hic, bana kufur hakaret etmedi, siddet vs yoktu, baska kisilik sorunları ve ailesi yuzunden ayrildik, o zaman ödüm kopuyordu mesela hamilelik ihtimalinden bile, oturmamis ve gelecek göremediğim bi evlilikte çocuk işleri sadece daha da zora sokardi ve şu an hâlâ gorusmek zorunda olurdum.
Ha çocuğu olan herkesin hayatı, dünyası kararmiyor, kimisine de ilaç gibi geliyor evladi ama benim kendi adima görüşüm böyle.

En mantıklısı o zaten bende biliyorum vicdan azabı çekiyorum üzülüyorum hatta keşke doğsa bile diyorum ama yapamam gücüm yok savaşamam belki de benim imtihanım bilmiyorum karşımdaki adam olsa belki

En mantıklısı o zaten bende biliyorum vicdan azabı çekiyorum üzülüyorum hatta keşke doğsa bile diyorum ama yapamam gücüm yok savaşamam belki de benim imtihanım bilmiyorum karşımdaki adam olsa belki
Burda herkes başka bi fikir söyleyecek, herkesin yapısı dünyası ve koşulları farklı. Sen kendine göre düşünüp ver kararını.

Burda herkes başka bi fikir söyleyecek, herkesin yapısı dünyası ve koşulları farklı. Sen kendine göre düşünüp ver kararını.
evet öyle ama insan yinede danışacak birilerini arıyor hata yapmamak için
Burda herkes başka bi fikir söyleyecek, herkesin yapısı dünyası ve koşulları farklı. Sen kendine göre düşünüp ver kararını

Ben istemiyordum korunuyordum ama bi şekilde oldu ondan gizli aldırmak istiyorum sizce ne yapmalıuım
Bence Rabbim sana çocuk nasip etmiş korunduğunu halde vardır bunda da bir hayır biz çocuk istediğimiz halde olmuyor bebegine kıyma evlat farklı bir şey

Bu dünyadaki cehenneminden bahsetmiş.

Bebek aldırma konusunda herkesin düşüncesi farklıdır buna sen karar vereceksin. 3.bebek asla düşünmez istemezken korunurken hamile kaldım ama benim evliliğinde bir sorun yoktu buna rağmen istemedim başta ama dini açıdan aldirmayida düşünmedim ben. Evliliğine gelincede 6 aydır böyle olan bir adam çok yeni evlisiniz hicmi iyi gününüz olmadı diyeceğim ama iyiymisti demekki ilişki olmuş. Bukadar kötü giden bir evliliğim olsa ilişkide yaşamazsın eksik anlattığım birşeyler var. Evliliğin ilk yillaro hatta bir kaç yılı engebeli olabiliyor. Ama bukadar da kopuk bir düzende nasıl olur bilmiyorum.

Eşinle konuş hamile olduğunu ve istemediğini aldırmayı düşündüğünü söyle. Sorunlarını söyle çocuk bu ortamda büyümesin de. Vicdanen söylemeniz lazım. Eşinizde aldırmanızı ister/ düşünür bence

Bence Rabbim sana çocuk nasip etmiş korunduğunu halde vardır bunda da bir hayır biz çocuk istediğimiz halde olmuyor bebegine kıyma evlat farklı bir şey
Cocuk dogurmaya, anne olmaya, ozetle her memeli gibi uremeye cesit cesit anlam yukleyip konu sahibinin vicdan azabi cekmesine sebep olmayin allah askina. Boyle bir evlilige, boyle adama cocuk mu yapilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…