- 23 Ağustos 2019
- 737
- 473
- 53
- 27
- Konu Sahibi Hayatadair77363
-
Allah size de güzel kapılar açsın inşallah hakkınız da en hayırlısı ne ise o olsun sağlıcakla kalınBencede ona güzel bir hayat sunamayacağım belki de psikolojim bozulacak Allah korusun kendime veya ona ya zarar versem asla yapmam ama yapanlar var herkes anne olmamalı bence Allah isteyenlere versin ne diyim
Aldırma diyeceksiniz belki de bilmiyorum ama ben aldırmak istemiyorum gerçekten çok isterdim ama göz göre göre ona haksızlık yapamam ben o çocuğun vebaline şimdi gireyim ileride gireceğime belki çok isteyen arayanlar vardır elbette inanırım inşallah onların olurNe diyeyim bilmiyorum, bu bebek konusu çok hassas. Bi fikrim var ama söylemek istemiyorum etkiler ve yanlış yönlendirir diye.
O zaman adam sorunlu siz biran önce o adamdan kurtulunBen ayrılmak istediğimi söylediğimde de ben seni çok seviyorum sensiz yaşayamam diyor ben bu adamı çözemedim gerçekten ama etmediği eziyet etmediği hakaret küfür bırakmıyor ya pavyonda çalışan kadınlara bile iyi gözle bakıyor ama bana oros… puymuşum gibi muamele yapıyor
Çok teşekkür ederim umarım sizinle öyle olurAllah size de güzel kapılar açsın inşallah hakkınız da en hayırlısı ne ise o olsun sağlıcakla kalın
Bu bebeği bilerek yaptın yani. Kendi cehennemine bir bebeği alet etmen....Öyle zaten biliyorum bu sefer çöküşe geçeceğim
İnşallah en kısa sürede kurtulacağımO zaman adam sorunlu siz biran önce o adamdan kurtulun
Ben bilerek yapmadım manyak mıyım istemediğim çocuğu bilerek yapacak zaten aylardır sorunlu bir evliliğim var korunduğum halde oldu cehennemle ne alakası var sen aldırmadın diye cennete mi gideceksin veya doğurup annelik babalık yapmayanlara ne demeli doğurup psikolojisi bozulup çöp kenarına koyanlara ben en azında kalp atışları dahi oluşmadan aldırmayı düşünüyorumBu bebeği bilerek yaptın yani. Kendi cehennemine bir bebeği alet etmen....
Söyleyecek sözüm kalmadı sana
Soyleyeyim madem, ben aldirirdim muhtemelen, cesaret edemezdim boyle bi evlilige cocuk getirmeye ve o herifle ömür boyu bagimin olmasina. O sorumluğu da alamazdim. Gunah olduğunu bilmem kahrederdi, orasi ayri. Ama yapamazdim sanirim.Aldırma diyeceksiniz belki de bilmiyorum ama ben aldırmak istemiyorum gerçekten çok isterdim ama göz göre göre ona haksızlık yapamam ben o çocuğun vebaline şimdi gireyim ileride gireceğime belki çok isteyen arayanlar vardır elbette inanırım inşallah onların olur
En mantıklısı o zaten bende biliyorum vicdan azabı çekiyorum üzülüyorum hatta keşke doğsa bile diyorum ama yapamam gücüm yok savaşamam belki de benim imtihanım bilmiyorum karşımdaki adam olsa belkiBen aldirirdim muhtemelen, cesaret edemezdim boyle bi evlilige cocuk getirmeye ve o herifle ömür boyu bagimin olmasina. O sorumluğu da alamazdim. Gunah olduğunu bilmem kahrederdi, orasi ayri. Ama yapamazdim sanirim.
Eski eşimle böyle rezil seyler yasamadik hic, bana kufur hakaret etmedi, siddet vs yoktu, baska kisilik sorunları ve ailesi yuzunden ayrildik, o zaman ödüm kopuyordu mesela hamilelik ihtimalinden bile, oturmamis ve gelecek göremediğim bi evlilikte çocuk işleri sadece daha da zora sokardi ve şu an hâlâ gorusmek zorunda olurdum.
Ha çocuğu olan herkesin hayatı, dünyası kararmiyor, kimisine de ilaç gibi geliyor evladi ama benim kendi adima görüşüm böyle.
Burda herkes başka bi fikir söyleyecek, herkesin yapısı dünyası ve koşulları farklı. Sen kendine göre düşünüp ver kararını.En mantıklısı o zaten bende biliyorum vicdan azabı çekiyorum üzülüyorum hatta keşke doğsa bile diyorum ama yapamam gücüm yok savaşamam belki de benim imtihanım bilmiyorum karşımdaki adam olsa belki
evet öyle ama insan yinede danışacak birilerini arıyor hata yapmamak içinBurda herkes başka bi fikir söyleyecek, herkesin yapısı dünyası ve koşulları farklı. Sen kendine göre düşünüp ver kararını.
Burda herkes başka bi fikir söyleyecek, herkesin yapısı dünyası ve koşulları farklı. Sen kendine göre düşünüp ver kararını
Tamam işte, herkesin fikri çok kişisel olur böyle konularda, birinin en doğru düşüncesi başkası için en yanlış olabilir.evet öyle ama insan yinede danışacak birilerini arıyor hata yapmamak için
Evet öyle haklısınız çaresiz olduğum için yazdım kimi destek oldu kimi köstek bişey diyemiyorum kimseyeTamam işte, herkesin fikri çok kişisel olur böyle konularda, birinin en doğru düşüncesi başkası için en yanlış olabilir.
Bence Rabbim sana çocuk nasip etmiş korunduğunu halde vardır bunda da bir hayır biz çocuk istediğimiz halde olmuyor bebegine kıyma evlat farklı bir şeyBen istemiyordum korunuyordum ama bi şekilde oldu ondan gizli aldırmak istiyorum sizce ne yapmalıuım
Bu dünyadaki cehenneminden bahsetmiş.Ben bilerek yapmadım manyak mıyım istemediğim çocuğu bilerek yapacak zaten aylardır sorunlu bir evliliğim var korunduğum halde oldu cehennemle ne alakası var sen aldırmadın diye cennete mi gideceksin veya doğurup annelik babalık yapmayanlara ne demeli doğurup psikolojisi bozulup çöp kenarına koyanlara ben en azında kalp atışları dahi oluşmadan aldırmayı düşünüyorum
Bebek aldırma konusunda herkesin düşüncesi farklıdır buna sen karar vereceksin. 3.bebek asla düşünmez istemezken korunurken hamile kaldım ama benim evliliğinde bir sorun yoktu buna rağmen istemedim başta ama dini açıdan aldirmayida düşünmedim ben. Evliliğine gelincede 6 aydır böyle olan bir adam çok yeni evlisiniz hicmi iyi gününüz olmadı diyeceğim ama iyiymisti demekki ilişki olmuş. Bukadar kötü giden bir evliliğim olsa ilişkide yaşamazsın eksik anlattığım birşeyler var. Evliliğin ilk yillaro hatta bir kaç yılı engebeli olabiliyor. Ama bukadar da kopuk bir düzende nasıl olur bilmiyorum.Merhaba arkadaşlar ben eşimle evleneli 6 ay oldu ve 6 aydır çok kavga ediyoruz bana psikolojik şiddet uyguluyor şüpheci sürekli şüpheleniyor hiçbirşeye izin vermiyor biryere gitmeme arkadaşlarımla vakit geçirmeme ve çalışmama ama kendiside götürmüyor sürekli iş iş evdeyken bile doğru dürüst ilgilenmiyor kavga ettiğimizde de sürekli hakaret küfürler arayıp annesine beni kötülemeler felan maddi durumumuz da çok iyi değil artık ondan soğudum ama o kendini kaf dağında görüyor zeka beyin ondaymış manken gibi çocukmuş felan herneyse ben ayrılmayı düşünüyordum açıkçası ama şimdi 1 aylık hamile olduğumu öğrendim ama aldırmak istiyorum kendisine hamile olduğumu söylemedim ailem aldırma düzelir diyorlar ama zannetmiyorum benimle ilgilenmeyen adam çocukla mı ilgilenecek hasta olsam bişeyim olsa doktora götürmeye üşenir hiç birşeyi umursamaz beni bebeğimi de Umursamayacak ben bu evde oturup anca kendi bakacağım ve maddi olarakta yetebileceğini zannetmiyorum yetemezse ne olacak hep benim ailem destek çıkıyor yine mi benim ailem bakıcaz madem ben niye evlendim bilmiyorum vicdanen rahat değilim ama o çocuğa güzel bir gelecek vereceğimi düşünmüyorum şimdi olmasa bile ilerde ayrılacağımızı düşünüyorum siz olsanız ne yapardınız eşim duymadan halletmek istiyorum zaten öyle çok baba olmak için hevesi yok gebe kalmamı de istediğine dair bişey demedi bana hiç bu arada korunuyordum ama nasıl oldu bilmiyorum
Cocuk dogurmaya, anne olmaya, ozetle her memeli gibi uremeye cesit cesit anlam yukleyip konu sahibinin vicdan azabi cekmesine sebep olmayin allah askina. Boyle bir evlilige, boyle adama cocuk mu yapilirBence Rabbim sana çocuk nasip etmiş korunduğunu halde vardır bunda da bir hayır biz çocuk istediğimiz halde olmuyor bebegine kıyma evlat farklı bir şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?