- 3 Mart 2015
- 3.256
- 6.866
- 358
- 36
- Konu Sahibi Hayatadair77363
-
"Doğsun da, bir şekilde büyür yeaa". Her gün annesinin tehdit küfür işitmesi hiç önemli değil. Bu adam boşanalım çocuğuma ben bakarım demekten de anlayacak zaten. Düzelir diyen aile de arka çıkacak zaten. Bi doğsun da.. olmadı burada akıl verenler bakar bebeğe. boş boş konuşuyorlar. Ne bu neslimiz tükeniyor gibi davranışlar anlamıyorum.Cocuk dogurmaya, anne olmaya, ozetle her memeli gibi uremeye cesit cesit anlam yukleyip konu sahibinin vicdan azabi cekmesine sebep olmayin allah askina. Boyle bir evlilige, boyle adama cocuk mu yapilir
Böyle bir adama çocuk doğurulmaz zaten kesinlikle desteklemiyorum Ama hersey Allahtan geliyor korunduğu halde hamile kalmış onu demek istedim yanı olmayacak şeyi oldurmuş Allah doğum kontrol hapı kullanırken %99koruma sağlıyor çünkü doğru kullanım olduğu müddetçe vicdan azabını iki türlüde çekebilir ayrıca biz bilemeyiz aldırıp çok pişman olan vat çünküCocuk dogurmaya, anne olmaya, ozetle her memeli gibi uremeye cesit cesit anlam yukleyip konu sahibinin vicdan azabi cekmesine sebep olmayin allah askina. Boyle bir evlilige, boyle adama cocuk mu yapilir
Dogum kontrol hapi da, % 99 korumasi da tanrisal degil pozitif bilime dayali bir bulus. Bunu ve koruyuculugunu nasil ilahlastirdiniz pes diyorumBöyle bir adama çocuk doğurulmaz zaten kesinlikle desteklemiyorum Ama hersey Allahtan geliyor korunduğu halde hamile kalmış onu demek istedim yanı olmayacak şeyi oldurmuş Allah doğum kontrol hapı kullanırken %99koruma sağlıyor çünkü doğru kullanım olduğu müddetçe vicdan azabını iki türlüde çekebilir ayrıca biz bilemeyiz aldırıp çok pişman olan vat çünkü
Bence Rabbim sana çocuk nasip etmiş korunduğunu halde vardır bunda da bir hayır biz çocuk istediğimiz halde olmuyor bebegine kıyma evlat farklı bir şey
Mesela psikolojik şiddet de Allahtan olabilir mi?Böyle bir adama çocuk doğurulmaz zaten kesinlikle desteklemiyorum Ama hersey Allahtan geliyor korunduğu halde hamile kalmış onu demek istedim yanı olmayacak şeyi oldurmuş Allah doğum kontrol hapı kullanırken %99koruma sağlıyor çünkü doğru kullanım olduğu müddetçe vicdan azabını iki türlüde çekebilir ayrıca biz bilemeyiz aldırıp çok pişman olan vat çünkü
Tekrar ediyorum düşüncelerimi sizin değer yargılarınızın filtresinden geçiremem siz dini nasıl yorumluyorsunuz bilmem ama inanç dediğiniz hayata bakışınızdır. Hepimizin bir inancı var bir değer yargısı var ve hepimiz bu minvalde bakarız hayata ben inancım minvalinde bakıyorum bu da çok doğal bunu yasaklıyorsaniz bu çağda hakkaten epey geride kalmışsıniz
20 sene önce üniversitede iletişim teknikleri dersinde öğrenmiştim ben bu konuyu. Kalabalık bir ortamda sohbet ediliyorsa din-siyaset-spor(genelde futbol) üçlüsüyle ilgili konuşulmamalı. Çünkü hepsi fanatizm boyutunda algılanıyor ve tartışma hatta kavga çıkıyor.Tekrar ediyorum düşüncelerimi sizin değer yargılarınızın filtresinden geçiremem siz dini nasıl yorumluyorsunuz bilmem ama inanç dediğiniz hayata bakışınızdır. Hepimizin bir inancı var bir değer yargısı var ve hepimiz bu minvalde bakarız hayata ben inancım minvalinde bakıyorum bu da çok doğal bunu yasaklıyorsaniz bu çağda hakkaten epey geride kalmışsıniz
Ne var ki bunda ? Kaç dakikalık iş zaten.yataktan çıkmamak gerekmiyor yani? Arada yapılıyordur. Ben de bildiğiniz üzere çok mutsuz, kıskanç, stresli biriyim.yani s orunluyum.ama yatakta kaplan kesiliyorum.Bir de kocasıyla sorunluyken nasıl seviştin derler ama o da mantıksız değil.iki gencecik insanı küçücük eve kapatıyorsun.insan düşmanı olsa sevişir.benim öyle zihinsel olarak hiç sevmediğim bir sevgilim vardı, ama adamın teni çekiyordu işte.Korunmayı geçtim böylesine sorunluyken herşey nasıl seviştiniz
Cocuk da olmus galiba. En son okudugum yorumda cocugun beyin felci gecirdigi durumunun cok kritik oldugu yaziyordu.Devlet almistir diye dusjndum ben
Haberi buldum.
Ne var ki bunda ? Kaç dakikalık iş zaten.yataktan çıkmamak gerekmiyor yani? Arada yapılıyordur. Ben de bildiğiniz üzere çok mutsuz, kıskanç, stresli biriyim.yani s orunluyum.ama yatakta kaplan kesiliyorum.Bir de kocasıyla sorunluyken nasıl seviştin derler ama o da mantıksız değil.iki gencecik insanı küçücük eve kapatıyorsun.insan düşmanı olsa sevişir.benim öyle zihinsel olarak hiç sevmediğim bir sevgilim vardı, ama adamın teni çekiyordu işte.
Kısaca insan düşünen bir hayvandır diye boşuna demiyorlar.yeri geliyor kediden köpekten farkımız kalmıyor.kendimize gereksiz bir yüceltme yalıyoruz, belli ki sandığımız kadar mantıklı ve aklıselim canlılar değiliz.kastettiğim herşeyiyle midenizi bulandıran bir adam değil zaten.baştan ilişkiye başlayacak kadar hoşlandığın, sonradan düşman olduğun adamlar.elin bomboşsa olmaz tabi.
Herkes çocuğu neden yaptın demiş ama ben öyle bir adamın koynuna nasıl girdin diyeceğim
Eee sen demişsin nasıl seviştin diye, sonra da konuyu beğenmiyorsun.Ferhans senin nasıl seviştiğini okumak zorunda mıyız. alakalı alakasız her konuda bunu yazıyorsun. Bir yerde durun olsun artık
Eee sen demişsin nasıl seviştin diye, sonra da konuyu beğenmiyorsun.
Bunlar hep yokluk ve umursamazlık işte.şimdi tekrar bir adamla tanış, o seviyeye gel falan ohoo.hazır adamı gururunu çiğneme pahasına cinsel isteği için kullanmış.Herkes çocuğu neden yaptın demiş ama ben öyle bir adamın koynuna nasıl girdin diyeceğim
Bir de kimden çocuk yaptığın da önemli.manyak birinden çocuk yaparsan çocuğun manyak olma ihitimali de o kadar fazla oluyor.hiç de o kadar romantize edildiği allahın verdiği can, allahın mucizesi falan filan olmuyor.bir de neyin mucizesi bu ya. Dünyadaki kadınların yüzde 98'i korunmasız sevişince bir süre sonra hamile kalıyor.yemek, içmek ne kadar mucizeyse hamilelik de o kadar mücize ancak.neden bu kadar abartılır anlamam.Herkes bana göre öyle bana göre böyle yazmış. Cana kıyma o bir mucize Allah verdi kıyma ona yazmış. Dün bir üye şunu yazdı: 1,5 ve 3 yaşında iki bebek makarna pilav ve çorbayla besleniyor. Bırak eti balığı tavuğu; sebzeyi bile 2-3 ayda bir yiyebiliyormuş çocuklar. Bu bebeklere günah değil mi? Yeter ki doğurulsun günaha girilmesin, boşver aç sefil kalsınlar, düzgün beslenip insan gibi şartlarda yaşamasalar da olur çünkü o kısmı bizi pek ilgilendirmiyor. "Ne biliyorsun belki doğduktan sonra şartları düzelecek belki maddi durumları iyileşecek" demek de yine başkasının almak zorunda olduğu risk hakkında atıp tutmak oluyor. Ya düzelmezse, biz mi gidip o çocuğa maddi manevi destek vereceğiz?
Bu 1,5 ve 3 yaşında çocukları biz niye gidip alıp beslemiyoruz, başında anası babası var, doğurmayı bilen bakmayı da bilsin diyoruz değil mi? Allah vermemiş işte rızık bu bebeklere.
Konu sahibinin kocası sevgisiz saygısız ve psikolojik şiddet uygulayan biri, ileride fiziksel şiddet de gelecektir çünkü aynı ortamda yaşamak zorundalar. Çocuğun iyi beslenemeyeceği, huzur sevgi saygı dolu bir evde büyümeyeceği de ortada. Korundum ama hamile kaldım değil de dikkatsiz davrandım hamile kaldım denmiyor nedense. Bu konuda istediğimizi söyleyebilir istediğimiz kadar saydırabiliriz. Bu durumda ben olsam spiral hap iğne mevcut her yöntemi kullanırdım. Hatta hiç bir yöntemi kullanmazdım çünkü bu adamla beraber olmazdım ayrılırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?