Hamileyim ama istemiyorum

Aldır yada aldırma kimse diyemez ki zor bir karar oturup sadece sizin karar vermeniz gerekiyor ailenize danışmanız bile hata, aileniz sizi kendi evlatlarini düşünmüyor ki karninizda ki masumu düşünsün, çok ama çok acı sadece siz boşanıp kapılarına gitmeyin diye bir ömür boyu çile çekmenize hakaret isitmenize göz yumuyorlar. 6 aylık evlilikte anlattığıniz şeyler korkunç başka aile kızını çekip alır zaten.
Benim merak ettiğim sonrasın da ne yapacağınız aldirmaniz çözüm değil ki, bu bebeği aldirdiniz diyelim evlilik devam ederse hamile kalma riskiniz hep var sürekli çocuk mu aldiracaksiniz bunu düşünmeniz gerekiyor
 
Çocuk olduğunda inanki işler çok daha kötü olacak
Kötü giden bir evliliği çocuk dahada çıkmaza sokar
Hani diyorlar ya bi çocuk yap belki düzelir
Vallahi yalan
Sorumluluk duygusu yok birdefa adamda
Onun inan farkındayım ama sırf ağzını aramak ve aldırma kararından emin olmak adına sorablr. İlerde bir durum olursa da ben sana sormstm der.
Ama şu da bir gerçek ki 6 yıldır bu eziyeti çekmişse bu çocuğu da doğurur zinciri kırmak zor değil ama...
 
Canım ne yılı aylık evliler
Ay cicim diyoruz ya
 
Çocuğu aldirirsaniz vicdanınız rahat edecek mi ? Ben büyük konusmayim aldırıp bir cana kiymazdim.Vebali büyük dikkatli korunmaliydiniz.
 
Çocuk olduğunda inanki işler çok daha kötü olacak
Kötü giden bir evliliği çocuk dahada çıkmaza sokar
Hani diyorlar ya bi çocuk yap belki düzelir
Vallahi yalan
Sorumluluk duygusu yok birdefa adamda
Evet herkes düzelir diyor ama asla düzelmez benim arkadaşlarım da evlenir evlenmez çocuk yaptı ama asla düzelmediler r
 
Birde şöyle birşey var.Cocugu aldırsa eşiyle barissa ömür boyu vicdan azabı.
 
Şiddetle geçen 6 ay 6 yıl gibi geldi gözüme demek ki ne diyeyim herkes keşke yuvasında iyi olsa bebek haberini mutlulukla verse.
Bide bu evliliğin 40 yıl sürdüğünü düşün
Zamanla alışacaklar birbirlerine normali olacak anormallikler
Ömrü boyunca tatmin olamamış mutsuz bir kadın
Bunu acısını çeken ihmal edilmiş evlatlar
 
Aynen bende anne olmayı çok istedim.Bir yuvam olmadi mesela.30 yaşındayım hep kuzenlerim arkadaşlarımın cocuklarini seviyorum.
 
Bu yasa niye var bir düşünün.

Tüm hekimler bunu yalnızca para için mi yapıyor bunu da bir düşünün bakalim.

Kadının bedeni kadının kararıdır.

İstemedigi bir gebeliği 9 ay vücudunda taşımak istemiyorsa taşımaz.

Ömür billah bir insanla adeta bir organı gibi kendiyle bütün halde üstelik devasa sorumluluklarla yaşamaya devam etmek istemiyorsa etmez.
 
26 Eylül 2004 tarihinde kabul edilen Türk Ceza Kanunu'nda gebeliğin sonlandırılmasında eş izni zorunlu değildir.

Yalnız gebeliğinizi sonlandırıp hemen boşanma davası açmanız lazim. Kendinizi değersiz hissettiğiniz, size sevgi ve saygısı olmayan bir adamla evli kalmak kendinize yaptığınız zulümdür. Böyle bir babası olması o çocuğa en büyük vebaldir, günahtır. Asıl önemli olan çocuğu sadece doğurmak değil ona mutlu, hak ettiği sevgiyi, saygıyı, özveriyi göreceği bir yuva vermektir. Böyle bir babası olacak olması çocuğun vebalini almaktır. Asıl çocuğun günahına girecek olan böyle bir babası olacak olmasıdır.
 
6 ay ateşle barut yanyana durur mu ? O onların özeli.
hakaret ediyorsa aşağılıyorsa hem de ilk aylardan başlamışsa ateşle barut olmamalılardı. Özelse burda konuyu açmasının bir anlamı yok.
Neyse inş en güzel kararı verir. Ben çocuk aldırılmasına karşıyım çünkü fatura hep en masuma kesilmiş oluyor
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…