- 27 Mayıs 2023
- 866
- 2.424
- 33
- Konu Sahibi Hayatadair77363
-
Aldır yada aldırma kimse diyemez ki zor bir karar oturup sadece sizin karar vermeniz gerekiyor ailenize danışmanız bile hata, aileniz sizi kendi evlatlarini düşünmüyor ki karninizda ki masumu düşünsün, çok ama çok acı sadece siz boşanıp kapılarına gitmeyin diye bir ömür boyu çile çekmenize hakaret isitmenize göz yumuyorlar. 6 aylık evlilikte anlattığıniz şeyler korkunç başka aile kızını çekip alır zaten.Eve zaten sırf evde bana uğraş olsun diye yine aldırmamı istemez bende hak ettiğini düşünmüyorum bu çocuğu çünkü bütün sorumluluk bana kalacak ve hayatımı zindan edecek teşekkürler yorumunuz için
Onun inan farkındayım ama sırf ağzını aramak ve aldırma kararından emin olmak adına sorablr. İlerde bir durum olursa da ben sana sormstm der.Çocuk olduğunda inanki işler çok daha kötü olacak
Kötü giden bir evliliği çocuk dahada çıkmaza sokar
Hani diyorlar ya bi çocuk yap belki düzelir
Vallahi yalan
Sorumluluk duygusu yok birdefa adamda
Canım ne yılı aylık evlilerOnun inan farkındayım ama sırf ağzını aramak ve aldırma kararından emin olmak adına sorablr. İlerde bir durum olursa da ben sana sormstm der.
Ama şu da bir gerçek ki 6 yıldır bu eziyeti çekmişse bu çocuğu da doğurur zinciri kırmak zor değil ama...
Çocuğu aldirirsaniz vicdanınız rahat edecek mi ? Ben büyük konusmayim aldırıp bir cana kiymazdim.Vebali büyük dikkatli korunmaliydiniz.Merhaba arkadaşlar ben eşimle evleneli 6 ay oldu ve 6 aydır çok kavga ediyoruz bana psikolojik şiddet uyguluyor şüpheci sürekli şüpheleniyor hiçbirşeye izin vermiyor biryere gitmeme arkadaşlarımla vakit geçirmeme ve çalışmama ama kendiside götürmüyor sürekli iş iş evdeyken bile doğru dürüst ilgilenmiyor kavga ettiğimizde de sürekli hakaret küfürler arayıp annesine beni kötülemeler felan maddi durumumuz da çok iyi değil artık ondan soğudum ama o kendini kaf dağında görüyor zeka beyin ondaymış manken gibi çocukmuş felan herneyse ben ayrılmayı düşünüyordum açıkçası ama şimdi 1 aylık hamile olduğumu öğrendim ama aldırmak istiyorum kendisine hamile olduğumu söylemedim ailem aldırma düzelir diyorlar ama zannetmiyorum benimle ilgilenmeyen adam çocukla mı ilgilenecek hasta olsam bişeyim olsa doktora götürmeye üşenir hiç birşeyi umursamaz beni bebeğimi de Umursamayacak ben bu evde oturup anca kendi bakacağım ve maddi olarakta yetebileceğini zannetmiyorum yetemezse ne olacak hep benim ailem destek çıkıyor yine mi benim ailem bakıcaz madem ben niye evlendim bilmiyorum vicdanen rahat değilim ama o çocuğa güzel bir gelecek vereceğimi düşünmüyorum şimdi olmasa bile ilerde ayrılacağımızı düşünüyorum siz olsanız ne yapardınız eşim duymadan halletmek istiyorum zaten öyle çok baba olmak için hevesi yok gebe kalmamı de istediğine dair bişey demedi bana hiç bu arada korunuyordum ama nasıl oldu bilmiyorum
Şu halde benim yüzümü güldürdünüz sağolunNe bu Hint dizisi mi?
Canım ne yılı aylık evliler
Ay cicim diyoruz ya
Evet herkes düzelir diyor ama asla düzelmez benim arkadaşlarım da evlenir evlenmez çocuk yaptı ama asla düzelmediler rÇocuk olduğunda inanki işler çok daha kötü olacak
Kötü giden bir evliliği çocuk dahada çıkmaza sokar
Hani diyorlar ya bi çocuk yap belki düzelir
Vallahi yalan
Sorumluluk duygusu yok birdefa adamda
Şiddetle geçen 6 ay 6 yıl gibi geldi gözüme demek kiCanım ne yılı aylık evliler
Ay cicim diyoruz ya
Keşke bende mutlulukla verseydim ama vermek dahi istemiyorum hak etmiyorŞiddetle geçen 6 ay 6 yıl gibi geldi gözüme demek kine diyeyim herkes keşke yuvasında iyi olsa bebek haberini mutlulukla verse.
Aynen o adamın da çocuğu oGizli aldirmaya hakkınız yok hanım efendi o adamı ne kadar sevmiyor istemiyor olsanız bile tek başınıza yapmadiniz yasalda değil zaten
Birde şöyle birşey var.Cocugu aldırsa eşiyle barissa ömür boyu vicdan azabı.Bence cocugu aldiracaksaniz o adamdan muhakkak ayrilin. Cocugu aldirip bu evlilige devam ederseniz bosuna aldirmis olursunuz. Vicdanen yükü sadece size kalir.
Sahsen sanirim aldirmazdim ama evliligi sürdürmezdim (egitim durumumdan dolayi ve birikimim oldugu icin bunu söylemek kolay tabi, herkesin durumu ayni degil)
Tam da bunu düşünüyordum. Bir de 6 ayda adam nasıl bu kadar özgüven kazandı? Di mi. Sarımsağı gelin etmişler 40 gün kokusu çıkmamış der annemKorunmayı geçtim böylesine sorunluyken herşey nasıl seviştiniz
Bide bu evliliğin 40 yıl sürdüğünü düşünŞiddetle geçen 6 ay 6 yıl gibi geldi gözüme demek kine diyeyim herkes keşke yuvasında iyi olsa bebek haberini mutlulukla verse.
Aynen bende anne olmayı çok istedim.Bir yuvam olmadi mesela.30 yaşındayım hep kuzenlerim arkadaşlarımın cocuklarini seviyorum.Benim 3 kaybım oldu onlarda kendiliğinden düştüler o psikolojiyi çeken biri olarak yazıyorum hatta bazen keşke böyle yapmasaydım dediğim bile oldu Benim elinde olmamasına rağmen eşin çok kötü biri ama bebeğin seninde bir parçan Bir can oda lütfen yapma
6 ay ateşle barut yanyana durur mu ? O onların özeli.Tam da bunu düşünüyordum. Bir de 6 ayda adam nasıl bu kadar özgüven kazandı? Di mi. Sarımsağı gelin etmişler 40 gün kokusu çıkmamış der annem
Bu yasa niye var bir düşünün.Bahsettiğiniz doktor ve doktorlar suç işliyor
kadını korumak vs mevzusu ayrı yasaya aykırı hareket eden kişi doktordan önce suçludur böyle kişilerin gerçekten doktor olduğuna da emin misiniz her şeyden önce
Bu ülkede biri sosyal medyalarda bile alenen doktorum diye aylarca yıllarca insanları kandırdı ona da doktor diye güvenenler vardı eminim
Kürtaj herhangi bir doktor muayenehanesinde yapılmayacak kadar ciddi bir iş tam teşekküllü bir hastane olmadığı sürece can emanet edilmez
Bu kadının bilmediğiniz bir rahatsızlığı varsa ve o an ters giden acil bir durumda o muayenehanede müdahale edilemezse o zaman kadını korumuş olmayacaksınız
Burada bir şey yazarken on kere düşünün yasal olmayan bir şeye teşvik ediyorsunuz kadını inanılır gibi değil
hakaret ediyorsa aşağılıyorsa hem de ilk aylardan başlamışsa ateşle barut olmamalılardı. Özelse burda konuyu açmasının bir anlamı yok.6 ay ateşle barut yanyana durur mu ? O onların özeli.
26 Eylül 2004 tarihinde kabul edilen Türk Ceza Kanunu'nda gebeliğin sonlandırılmasında eş izni zorunlu değildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?