Hamileyim ama istemiyorum

Böyle leş gibi davranan biriyle sevişmek neden mesela? Kavga dövüş bitmiyor, paylaşım yok, sevgi romantizm vs yok ama bi yandan seks de devam ediyor, şaka gibi ilişkiler, hayatlar.
 
Su kurtaj mevzusunda aklima hep hayirsiz sevgilisinden hamile kalip buradakilerin akliyla dogurmaya karar verip, 8 aylikken araba carpip kendi olen, cocugu da agir engelli dogup kimbilir kimlerin elinde perisan olan bebe gelir.
O neydi gerçekten ya Kadinin ismini hatirliyor musun, cok uzucuydu gerçekten. Çocuğu şimdi ne oldu, merak ettim.
 
Özele gidin gayet sağlıklı bir şekilde hamileliği sonlandırıyor doktorlar. Böyle bir evlilikte ben olsam doğum yapmazdım. Vakum yöntemiyle yapıyorlar oldukça sağlıklı. Kürtaj elbette çok travmatik bir durum ama böyle bir evde büyümesin hiç bir çocuk. Her kadının karar verme hakkı var doğum için, yaşamı boyunca onun canından bir parça olacak sonuçta. İnsan insanın hakikaten kurdu ya . Kadın korundum diyor ona rağmen oldu diyor yok nasıl hamile kaldın yok bu kadar kavga ediyodun nasıl seviştin varya fikir vermeyede ehliyet vermeliler. Neyse bu arada kürtaj olursanız bu evliliği masaya yatırmalısınız ben olsam bu adam baba olamayacaksa koca olamayacaksa niye sürüyor bu evlilik diye sorgulardım.
 
Öncelikle güzel yavrunuz hayırlı olsun zor bir süreç geçiriyorsunuz anlıyorum gerçekten ihmalkar bir eş çok zorluk yaşatır. Ama tüm bunlarda o minik yavrunun hiçbir suçu yok ona iyi bir gelecek veremem demişsiniz hepimizin yarını bizi yaratanın elinde ve Ona emanetiz. O minik cana kıymayın belki büyüyüp öyle güzel bir insan olacak ki ben nasıl ona kıymayı düşündüm diyeceksiniz. Siz Allah'ın rızasını gözetin emin olun Allah işinizi yaşamınızı kolaylaştıracak içinize yaşamınıza ferahlık kolaylık verecek sizi hoşnut edecek. Benim de ablam ikinci çocuğunu aldırmak istedi eşi yurtdışında çalışıyordu kaynanası ile birlikte oturuyordu. Her bakımdan çok zorlanıyordu. Kıyma abla dedim şimdi o minik üniversitesiye hazırlanıyor aldırmadı ablam ve hemen peşinden eniştem Türkiye'ye geldi ve kaynanası ile evleri ayırdılar. Yani demem o ki güzel arkadaşım Allah kuluna yeter o ne güzel bir yardımcı ve ne güzel bir vekildir.
 
O neydi gerçekten ya Kadinin ismini hatirliyor musun, cok uzucuydu gerçekten. Çocuğu şimdi ne oldu, merak ettim.
Hatirlamiyorum, ama cok etkilenmistim. O cocuga cok uzulmustum. Kimbilir neler yasiyor yavru, dunyadan habersiz.

Buradakilerin verdigi gazi hatirliyorum bir de, her sey soyle guzel olacak boyle guzel olacak. Cocuk kismetiyle gelir bilmemne. Yahu bu cok bireysel bir karar. Ne aldirmak isteyene aldirma, ne de aldirmak istemeyene aldir deme haddi yok kimsenin. Bi turlu ogrenemediler.
 
Dini yorum yapmak yasak, konu sahibi de fetva istememis zaten
 
Tecavüze uğradiysa neyse ama gönüllü sevişmiş düzgün korunmamış diyen başkasıydı.

Eşine söylese eşi izin vermese kadin da razı gelse yaşanacak senaryo belli.

Eşine soylese eşi izin vermese kadin bir yolunu bulup kürtaj olsa adam kadina ne yapar saniyorsunuz?

Arkadasina bile gondermeyen bir kocadan olağanüstü anlayış bekliyorsunuz.
 
Burada da bir kadin 8 aylik hamileyken araba carpti oldu. Bebegi agir engelli dogdu, kimsesiz engelli bir cocuk. Yani her zaman harika olmuyor her sey. Bence herkes kendi isine bakmali.
 
Su kurtaj mevzusunda aklima hep hayirsiz sevgilisinden hamile kalip buradakilerin akliyla dogurmaya karar verip, 8 aylikken araba carpip kendi olen, cocugu da agir engelli dogup kimbilir kimlerin elinde perisan olan bebe gelir.
Bu gerçek mi? Üyenin vefat ettiğini nasil öğrendiniz?
 
Bu gerçek mi? Üyenin vefat ettiğini nasil öğrendiniz?
Gazete haberi olarak paylasilmisti. Hatirlasam keske adini. Ben de sonradan okumustum butun yorumlari. Uzerinden zaman gecmisti. Ama hatirlayan cikar illa ki diye dusunuyorum.
 
Beş haftalık hamile bi kadın vardı ona bende bebek rızkıyla gelir dedim ki bu böyle bişi o aldırıyımmı aldırmıyımmı diye sormuştu fikrimizi söylüyoruz bu konu burda açıldıysa sen aldır dersin ben aldırma herkesin kendi fikri bu zaten sormamış gizli nasıl olur demiş ki buna kimse aldırma dememiş sadece eşine söyle demiş ki bende aldırma demedim ben olsam aldırmazdım dedim
 
Yo ben ne aldir ne aldirma derim. Ne haddime. Sadece ben olsam boyle yaaprdim diyebilirim ancak.

Ayrica ben size yonelik bir sey yazmadim.
 
Kocanız bu kadar kötü madem, nasıl birlikte oluyorsunuz? Bunu anlamadım. Hamile kalınca mı size uymadığını fark ettiniz ve boşanmayı düşünür oldunuz?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…