Hamileyim çok yalnız hissediyorum

Evi dip köşe temizlemesini tabi ki beklemezsiniz bacağından ameliyatlı adamdan. Ama oturarak da olsa o valizi boşaltabilir. Dinlene dinlene mutfağı yerleştirebilir, bir çöpü atabilir.
Evimizin işini yapmak için turp gibi olmayı bekleseydin b*kun içinde yaşardık, bu da bir gerçek yani. Belli bir yaştan sonra zımba gibi her daim sağlıklı olmak zor. Hastalığa odaklanıp yatmaya kalkarsak ohoooo...
Valla haklısınız. Eğer komple gemileri yakmayacaksanız şu aşamada, o zaman ev işini siz de yapmayın diyorum. Yemek yapmayın, bırakın temizliği de. Bakalım nereye kadar gidecek.

Evi dip köşe temizlemesin tabii ki ama işe gidip geliyorum yatma saatim geliyor, hala uyuyor veya yeni uyanmış oluyor. Ben esasen duygusal açıdan aylardır yalnızım. Ameliyattan önce 4 ay bir sakatlık dönemi oldu. 3 ayda ameliyat ve sonrası. 7 aydır yalnızım.

Kocanda kolay şeyl atlatmamış.
Ama galiba rahatlığa alışmış artık.
Sende konuş,anlat kendini.
Tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok sizin olayınız.

Doğum sonrası planınız nedir peki. Anladığıma göre çok ara vermeden işe döneceksiniz. Eşiniz mi destek olucak bebek bakımında.
Eğer şimdiden böyleyse çocuk olduktan sonra herşey daha da zorlaşıyor en mükemmel giden evlilik bile sarsıntı alabiliyor.

Işe sen git, ev işlerini sen yap o zamam bu adam ne işe yarıyorkonuş ya kendine gelsin ya da at evden gitsin bu ne mıymıntılıktır yaf okurken sıkıldım

Bunlar zor günleriniz ama bebek doğduktan sonra daha da kolay olmayacak o yüzden şu an yapabiliyorken dümdüz içinizi boşaltın ne varsa söyleyin yüzüne yüzüne.
Anne karnında zaten strese maruz kalıyor bari doğum sonrasına kalmasın bu iş.
Kendini toparlasın o da bunalımdaysa çıksın bir zahmet . D vitamini falan mı düştü kim bilir neyse çaresini bulsun. Yenidoğan bebeğin şakası yoktur.

Ne bileyim depresyonda mıdır nedir? Kendini yetersiz mi hissediyor, yoksa tamamen bencil ve vicdansız mı? Bilemiyorum.

Ne bileyim depresyonda mıdır nedir? Kendini yetersiz mi hissediyor, yoksa tamamen bencil ve vicdansız mı? Bilemiyorum.
Berbat biri olsa evlenmezdiniz içgüdüsel olarak bebek istemezdiniz muhtemelen psikolojiktir. Her şey yoluna girecektir rahatsızlığınızı anlatın çabasına göre aksiyon alırsınız

Berbat biri olsa evlenmezdiniz içgüdüsel olarak bebek istemezdiniz muhtemelen psikolojiktir. Her şey yoluna girecektir rahatsızlığınızı anlatın çabasına göre aksiyon alırsınız
Uyanık yakalayabilirsem konuşmayı düşünüyorum ama savunmaya da geçecektir onu da biliyorum. O nedenle zaten uğraşmak gibi bir gücüm olmadığından konuşmayıp sessiz kalmayı tercih ediyorum. Yanlış tabii biliyorum da. İnanın ben de eve gidince o kadar yorgun oluyorum ki, birde sorunlarımızı konuşmak şu an bana ekstra zor bir yük gibi geliyor.

Bu kadar yorgun hissetmenize üzüldüm. Evin ağır gelmesi de ayrı üzücü. Umarım konuşma enerjinizi yakalayıp sorununuzu çözebilirsiniz. Kimbilir belki başka korkuları vardır bahsetmediği şeyler vardır ve onlar da ağır geliyordur kendisine.
Konuşup rahatlayıp huzura kavuşmanızı dilerim iki taraf içinde tabi.

Hamile olmanı kullan, fiziksel değişimlerinden ver yorgunluğundan bahset. zorla biraz. ev işi yapsın ufak ufak.
yavaş olsun masaj yapsın vs...

Eşiniz zor bir ameliyat geçirmiş kabul ama dünya onun etrafında dönmüyor.İş yapacak g.t yokmuş ameliyat bahanesi olmuş.Bu adam sizi çok yorar.Şikayet etseniz sizi bencillikle , duygusuz olmakla suçlar ama asıl duygusuz ve bencil olan kendisi.Sizi güzel parmağında oynatıyor.....

Ay ayni benim esim, basina boyle bi sey gelse ayni olur. Bence trip yapip surat asmak yerine, yapmasini istediginiz seyleri soyleyin ben bunu deniyorum. Mesela tabagi siz kaldirmayin bulasik makinasina, kalsin orda. Siz isteyken de mesaj atin makinayi bosaltir misin diye. Bosaltmadiysa tekrar soyleyin trip atmadan yapana kadar. Benimki de boyle oldugu icin mesela yerleri silme vs gibi bi is vermiyorum, kendi kulvarinda yapabilecegi seyler, mutfak ve camasir isleri. Onun disinda onun bacagi agriyorsa, sizin beliniz 10 kat agrisin, belim agriyor, ayaklarim sisti, yorgunum vs vs.
Uyku konusunda da nerdeyse ayni, bi yolunu bulsa hep uyur, o kismi ben de cozemedim.

Ailenizin yanına gitseniz bir süre tatil yapıp sakin sekild değerlendirseniz?

Kaygıları olduğunu daha önce iletmişti. Bana bebeğe yetebilecek mi diye düşündüğünü stresli olduğunu söylemişti. Birde bacağını çok takıyor, ne olacak ne bitecek diye. Ama ben nereye kadar dayanacağım? Ameliyattan önce 4 ay bacağı ağrıdı, sonra ameliyat oldu 2,5 ay da öyle. Etti 7 ay gibi bir süre. Benim duygusal ihtiyaçlarım ne olacak bu durumda?

Şikayet etsem yaptığı 2 yemeği söyler. Yardımcı oluyorum der ve kesinlikle beni bencillikle suçlar. Çok iyi anlamışsınız beni. O nedenle konuşmak istemiyorum. Hep susuyorum ama bunun şu an tek çözümü ya çıngar çıkartmak ya da umursamıyor gibi davranıp hiçbir şeye elini sürmemek gibi duruyor. İki türlü de bir yerde bir şeyler kopacak.

Ben işteyken mesaj atsam görmüyor ki, çünkü UYUYOR. Gece yarılarına kadar uyuyor, sonra uyanıp sabaha kadar oturuyor.

Ailenizin yanına gitseniz bir süre tatil yapıp sakin sekild değerlendirseniz?
Annem 500 mt ilerimde oturuyor. Onun yanındaydım zaten 2,5 aydır, kendisi ameliyat olduğu için başka bir şehirde ailesinin yanındaydı, yeni döndü. Benim anneme gitmem, bir süre kalmam şu durumda ona tamamen tepki koymak olur ve bitirme sinyali vermek olur.

Evet biraz gözünü korkutun adam ya sizi suçluyor ,ya bahaneler sunuyor,ya da iki hı hı yapıp bildiğini okuyor.Rest çekmenin zamanı gelmiş.Ama bunun sonu ayrılığa kadar gidebilir çünkü kocanız ben merkezci bunu göze alarak bastırın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…