- Konu Sahibi emptystring
-
Akıllı ol,sana bunu yapan adam eşin bile olsa açıma. Ne olursa olsun sen hem gebesin,hem haklısın canım. Ben olsam asla geri adım atmam. Hadi bakalım cesareti var mıHamileyim. Doğumumda yardım için annem gelecekti.
Kayınvalidem bunu duyunca o geliyorsa ben de gelirim demiş. Ama kendisi öyle çok da yardım edecek tipte biri değil; daha önceki tecrübelerime dayanarak söylüyorum. Bebeğin altını bile değiştiremiyor. Ben de eşime o zor dönemde annemi istediğimi, onun annesini istemediğimi söyledim. Çok büyük kavgalar ettik. En sonunda kendi anneme gelme dedim. Eşim sürekli ağladığım için ve ortamı gerdiğim için çok mutsuz olduğunu, böyle devam etmek istemediğini söyledi, hatta boşanalım bile dedi. Ne diyeceğimi bilemedim, cevap veremedim. Boşanma gündeme geldiğinden beri kafam allak bullak oldu, nasıl davranacağımı bile kestiremiyorum. Mevcut durumda annem de doğuma gelmeyecek, inanılmaz stresliyim. En çok da bütün bu üzüntü bebeğime yansıdığı için mutsuzum. Nasıl davranabilirim şu durumda?
Bosanalim diyen adama olur tamam deyin.Hamileyim. Doğumumda yardım için annem gelecekti.
Kayınvalidem bunu duyunca o geliyorsa ben de gelirim demiş. Ama kendisi öyle çok da yardım edecek tipte biri değil; daha önceki tecrübelerime dayanarak söylüyorum. Bebeğin altını bile değiştiremiyor. Ben de eşime o zor dönemde annemi istediğimi, onun annesini istemediğimi söyledim. Çok büyük kavgalar ettik. En sonunda kendi anneme gelme dedim. Eşim sürekli ağladığım için ve ortamı gerdiğim için çok mutsuz olduğunu, böyle devam etmek istemediğini söyledi, hatta boşanalım bile dedi. Ne diyeceğimi bilemedim, cevap veremedim. Boşanma gündeme geldiğinden beri kafam allak bullak oldu, nasıl davranacağımı bile kestiremiyorum. Mevcut durumda annem de doğuma gelmeyecek, inanılmaz stresliyim. En çok da bütün bu üzüntü bebeğime yansıdığı için mutsuzum. Nasıl davranabilirim şu durumda?
Bezini bile değiştiremez demiş. Bez de değiştiremeyen biri nasıl ilgilenecek çocukla? Derdi yardımcı olmak olan biri '' Ben de geleyim yardımım olur. Torunumun ilk anlarını kaçırmak istemiyorum. '' falan derdi. '' O geliyorsa ben de gelirim. '' ne demek.Bakın zaten mesajımda başka sorunlar varsa onları söyleyin ancak altını bile değiştiremez demeyin dedim. Neticede tabi ki insan tuvalete veya duşa annesiyle daha rahat girer, o konuda bende aynı şeyi düşünüyorum
Ayrıca konu sahibini ve ailesini özel yaşamınızda tanıyor musunuz? Nerden biliyorsunuz suratını buruşturacağını?
Yahu tamamda bende onu diyorum işte niye değiştiremesin bezini? :) Konu sahibinin eşini büyütmüş kadın bu sonuçta, hem alt değiştirmek çok mu zor bişey Allah aşkına? Bu bahanelere sığınıp canını sıkmaya değer mi hamile haliyle.Bezini bile değiştiremez demiş. Bez de değiştiremeyen biri nasıl ilgilenecek çocukla? Derdi yardımcı olmak olan biri '' Ben de geleyim yardımım olur. Torunumun ilk anlarını kaçırmak istemiyorum. '' falan derdi. '' O geliyorsa ben de gelirim. '' ne demek.
Benim kv yaşlı..degil cocugun bezini degistirmek yogurt bile yediremez..her kaynana yapabilecek diye bir sey yok..kv baksan hic midesi bulanmamis ih demeden dogurmus her seyi tek basina yapmis vs vs ama iş toruna gelince omuzu agrir ben yasliyim der..Yahu tamamda bende onu diyorum işte niye değiştiremesin bezini? :) Konu sahibinin eşini büyütmüş kadın bu sonuçta, hem alt değiştirmek çok mu zor bişey Allah aşkına? Bu bahanelere sığınıp canını sıkmaya değer mi hamile haliyle.
Eğer derse ki hayır biz anlaşamıyoruz kendisiyle, istemiyorum ona laf yok
Öncelikle Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsinHamileyim. Doğumumda yardım için annem gelecekti.
Benzer bir durumu bende yaşadım annem hastaneye gelemedi ama kayınvalidem geldi ve iyiki o gelmiş o kadar çok yardımı oldu ki. Annem ben eve geldikten sonra geldi hiç birşeye yardım etmedi yemekleri eşim yaptı annem oturdu yedi. Sadece bir sefer eve gelen giden oluyor diye annemden bir odayı süpürmesini istedim söylene söylene halının üstünde bir iki gezdirdi süpürgeyi bıraktı. Yüzüne karşı git demedim ama gidince epey bi rahatladım. Burda önemli olan hangi annenin geleceğinden çok hangisinin en çok yardımcı olacağı sanırım.Valla ne desem bilemedim.
Böyle zamanlarda destek olamayacak birilerinin yanınızda isi olmamalı.
Ben de yeni dogum yaptım 1 ay bile olmadı henüz
Dogum sonrası bazı problemler sebebiyle hastanede yattım.
O zaman kayinvalidem yanımdaydı ve eve dönüşte kaldı bizde birkaç gün inanılmaz yardımı dokundu bana .
Sonra annem geldi ve evde sadece oturdu ve makarna yaptı. O makarnayı yaparken de evi bir güzel batırdı. Hic bir şeye el sürmedi.
Bende sen git anne dedim.
Bir de utanmadan ağlıyor sen beni istemiyorsun diye. Ne ağlıyorsun dedim. Sen bu evle baş edemezsin dedim. Üstüne yerleri süpürdüm ben. Kendisi yerinden kalkmadı . Ve ben sezeryan ameliyatliyim.
Demedi yani bana kızım ver ben süpüreyim.
Insan aşırı sinir oluyor . Fazla kalabalığa gerek yok hele yardımı olmayacak insan asla olmasin yanınızda annemi gondereli 1 hafta olacak benim sinirim geçmedi henüz. Bunun için boşanacak kişi de boşansın ne diye canınızı sıkıyorsunuz.
Hamilelik zaten zor doğum deseniz o da kolay değil bu sıcakta bu ortamda kimseni kaprisini çekmeyin
Ah.. hamilelik falan değil de... Doğum var ya... Doğum ve sonrasındaki günler çok çokkk hassas zamanlar. Duygusal olarak tuhaf, afallatan, aşılması zor. Yani bunlarla uğraşmanıza çok üzüldüm. Bu konuyu bertaraf edip size odaklanması gereken eşiniz,ne yapıyo böyle ya?! Size değil ona bi şeyler söylemek lazımHamileyim. Doğumumda yardım için annem gelecekti.
Yahu tamamda bende onu diyorum işte niye değiştiremesin bezini? :) Konu sahibinin eşini büyütmüş kadın bu sonuçta,
Kesinlikle onemli olan o. Ben de geç anladım. Sende talihsiz bir durum yaşamışsınBenzer bir durumu bende yaşadım annem hastaneye gelemedi ama kayınvalidem geldi ve iyiki o gelmiş o kadar çok yardımı oldu ki. Annem ben eve geldikten sonra geldi hiç birşeye yardım etmedi yemekleri eşim yaptı annem oturdu yedi. Sadece bir sefer eve gelen giden oluyor diye annemden bir odayı süpürmesini istedim söylene söylene halının üstünde bir iki gezdirdi süpürgeyi bıraktı. Yüzüne karşı git demedim ama gidince epey bi rahatladım. Burda önemli olan hangi annenin geleceğinden çok hangisinin en çok yardımcı olacağı sanırım.
Merhaba,2. Dogumumda kızımın yanında evde kv kaldı. Sürekli eşim eve gelip kızımıza ilgilendi altını falan eşim değiştirdi. Kv kesinlikle değiştiremez. Hatta bir kere kızımı eşimin halasına bıraktım mecburiyetten teslim aldığımda bezi ters takmisti.kendisinin 3 çocuğu var.size denk gelmemiş olabilir.Bebek altı değiştirmek üstün başarı ve üstün zeka gerektirmiyor ki, bunu ilk defa anne olan kadınlar hatta doğumdan yeni çıkıp anne olan kadınlarda yapabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?