Hamileyim esim Boşanalim dedi

yok canım istiyorum ben korkmuyorum
metehan deniz atahan yağız olacak olursa, tabi erkek olursa
Bak sen isimler ne güzel olmuş :) aman saglıklı olsunda ben erkek istiyorum erkek annesi olayım evdeki tek kız ben olayım lalala olmaz mı? olabilir , zaten kız olursa yandık onun corabı benım corabım pabuclarımız

kızlar 20 sayfa olmuş,üye banlanmış, siz başka mevzulara dalmışsınız. merak ettim simdi.
sonuç nedir? konu sahte mi?

Ya bu konuda kusuruma bakmayın sakin olamıycam. Ya siz boşanıyorsanız çoçuğun suçu Ne ya. Nasıl mantık ya? Çoçuğu aldırırsanızda boşanın yazan olmuş nasıl yaza biliyorsunuz böyle birşeyi??? Ya o iki çocuktan birini öldürün işte ne farkeder söylerimisiniz bana? Ya rahminizdekini öldürmüşsünüz ya o iki çocuktan birini, ikiside aynı kapıya çıkmıyormu? Rahmindeki sabinin suçu ne??? Bunun bedelini nasıl ödeyeceksiniz? Yazıklar olsun sizede Çoçuğu aldırırsan boşanın diyenlerde. Allah İslah etsin.

Ağzınıza sağlıkkkkkkk

O cocugun canina kiyip birde bosanmiyoruz baristik derseniz varsa..
Neyse.

3 senedir durex kullanıyorum ve güveniyorum ilk çocuğuma korunmayı bıraktığım ay hamile kaldım yani zor hamile kalan biri değilim şu an gene durexle devam keşke yırtık denk gelse hayatım kurtulur
bir de şu modeli var bunların;
"ayyy hamile kalmışım şok oldum".
bunu da diyenler cahil değil,etrafımdaki arkadaşlarım; üniversite mezunu, sağlık eğitimi almış hatta...
o kadar sinir oluyorum ki.
korunsaydın hamile kalamazdın, demek ki korunmadın;
korunmadıysan olmuştur ne şoku yaşıyosun? bir de bunu aşırı bir şovla yapıyorlar.
ayrıca kk herkes korunarak hamile kalıyor ben de farkettim bunu...
herkes mi aynı şeyi söyler? hamile kalmak o kadar zor ki...
ayın sadece 3 günü olabilen bir şey. o 3 güne denk geldiğinde olacak diye bir şart da yok. ama ben 15-16 yaşında bir genç olsam ve burayı takip etsem, herkesin, hemen hamile kalabileceğini düşünürdüm...

Eşim 2. Çocuğu istemiyor tartışmak istemiyorum dua ediyorum hergün hamile kalayım diye ama tık yok!!!! Bu millet korunurken nasıl hamile kalıyor bizim preErvatifler neden bu kadar sağlam

Eşim 2. Çocuğu istemiyor tartışmak istemiyorum dua ediyorum hergün hamile kalayım diye ama tık yok!!!! Bu millet korunurken nasıl hamile kalıyor bizim preErvatifler neden bu kadar sağlam
canım istediğin kadar dua et ama üzgünüm kondom korunma yöntemlerinden en sağlamı... o şekilde hamile kalman çok zor, eşin niçin istemiyor?

canım istediğin kadar dua et ama üzgünüm kondom korunma yöntemlerinden en sağlamı... o şekilde hamile kalman çok zor, eşin niçin istemiyor?
Deli heralde o Yüzden istemiyor çünkü ben boşanmayı düşünür oldum sinir ediyor beni , kızımıza çok iyi bakalım diyor 2. Bizi yorar diyor ikimizde yoğunuz ama ben istiyorum yani, duaya devam

Deli heralde o Yüzden istemiyor çünkü ben boşanmayı düşünür oldum sinir ediyor beni , kızımıza çok iyi bakalım diyor 2. Bizi yorar diyor ikimizde yoğunuz ama ben istiyorum yani, duaya devam
aslında kötü bir niyeti yokmuş,sebebi mantıklı. ama kısmet bu işler, belki yarın öbür gün maddi olarak rahatlarsınız o zaman da sıcak bakar. ben de çok isityorum ama bi yandan da eşinin dediği gibi iyi yaşasın istiyorum, imkanlarım yeterli gelmiyor

Şaka gibi konu,
Çocuk aldırmaya gidiyosunuz adam özür diliyo affediyosunuz.Hangi akla hizmet evlat sahibi olursunuz anlamıyorum yarın birgün o cocugun yüzüne bakarken azıcık utanın oldu mu.
Sizinki evlilik değil evcilik....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…