- 21 Ağustos 2013
- 26.655
- 55.290
- 598
Bak sen isimler ne güzel olmuş :) aman saglıklı olsunda ben erkek istiyorum erkek annesi olayım evdeki tek kız ben olayım lalala olmaz mı? olabilir , zaten kız olursa yandık onun corabı benım corabım pabuclarımızyok canım istiyorum ben korkmuyorum
metehan deniz atahan yağız olacak olursa, tabi erkek olursa
Bak sen isimler ne güzel olmuş :) aman saglıklı olsunda ben erkek istiyorum erkek annesi olayım evdeki tek kız ben olayım lalala olmaz mı? olabilir , zaten kız olursa yandık onun corabı benım corabım pabuclarımız
Ay çok güzel ya. Geliyordur inşallah bir bebek daha. Siz doğurun ben seveyimbenim bat 20 eylül ama yerleşme kanaması olursa anlıyorum ben metede olmustu, ilişkiden 1 hafta sonra pembe bir leke gelmişti
Ay çok güzel ya. Geliyordur inşallah bir bebek daha. Siz doğurun ben seveyim
Haber beklicem haberin olsuninşallah
kızlar 20 sayfa olmuş,üye banlanmış, siz başka mevzulara dalmışsınız. merak ettim simdi.
sonuç nedir? konu sahte mi?
Ağzınıza sağlıkkkkkkkKufur edilmeyi bile hakedecek insan sıfatında değilsiniz..
Kopek mi lan bu kustum sana gitcem atcam demek bu kadar mı kolay..
Ki hayvana bile yapılmaz....imkan varsa iki çocuğunuzu da onları büyütebilecek birilerine verin karı koca yatışlarınızda yem olmasınlar.
Yeminle bu zihniyetteki insanları kısırlaştırasım geliyor asıl..
Incelemedim henüz ablacım ama konu sahibesi hakaretten banlanmış.Mune abla konu fake mi
bir de şu modeli var bunların;3 senedir durex kullanıyorum ve güveniyorum ilk çocuğuma korunmayı bıraktığım ay hamile kaldım yani zor hamile kalan biri değilim şu an gene durexle devam keşke yırtık denk gelse hayatım kurtulur
Eşim 2. Çocuğu istemiyor tartışmak istemiyorum dua ediyorum hergün hamile kalayım diye ama tık yok!!!! Bu millet korunurken nasıl hamile kalıyor bizim preErvatifler neden bu kadar sağlambir de şu modeli var bunların;
"ayyy hamile kalmışım şok oldum".
bunu da diyenler cahil değil,etrafımdaki arkadaşlarım; üniversite mezunu, sağlık eğitimi almış hatta...
o kadar sinir oluyorum ki.
korunsaydın hamile kalamazdın, demek ki korunmadın;
korunmadıysan olmuştur ne şoku yaşıyosun? bir de bunu aşırı bir şovla yapıyorlar.
ayrıca kk herkes korunarak hamile kalıyor ben de farkettim bunu...
herkes mi aynı şeyi söyler? hamile kalmak o kadar zor ki...
ayın sadece 3 günü olabilen bir şey. o 3 güne denk geldiğinde olacak diye bir şart da yok. ama ben 15-16 yaşında bir genç olsam ve burayı takip etsem, herkesin, hemen hamile kalabileceğini düşünürdüm...
canım istediğin kadar dua et ama üzgünüm kondom korunma yöntemlerinden en sağlamı... o şekilde hamile kalman çok zor, eşin niçin istemiyor?Eşim 2. Çocuğu istemiyor tartışmak istemiyorum dua ediyorum hergün hamile kalayım diye ama tık yok!!!! Bu millet korunurken nasıl hamile kalıyor bizim preErvatifler neden bu kadar sağlam
Deli heralde o Yüzden istemiyor çünkü ben boşanmayı düşünür oldum sinir ediyor beni , kızımıza çok iyi bakalım diyor 2. Bizi yorar diyor ikimizde yoğunuz ama ben istiyorum yani, duaya devamcanım istediğin kadar dua et ama üzgünüm kondom korunma yöntemlerinden en sağlamı... o şekilde hamile kalman çok zor, eşin niçin istemiyor?
aslında kötü bir niyeti yokmuş,sebebi mantıklı. ama kısmet bu işler, belki yarın öbür gün maddi olarak rahatlarsınız o zaman da sıcak bakar. ben de çok isityorum ama bi yandan da eşinin dediği gibi iyi yaşasın istiyorum, imkanlarım yeterli gelmiyorDeli heralde o Yüzden istemiyor çünkü ben boşanmayı düşünür oldum sinir ediyor beni , kızımıza çok iyi bakalım diyor 2. Bizi yorar diyor ikimizde yoğunuz ama ben istiyorum yani, duaya devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?