- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
Evet ya aşırı bilgi yüklemesi var sen de o yüzden zorumuza gidiyorsun
Ya bırak şimdi.. :) benim yazdıgım mesajı anlamamak için ya çocuk olman gerekir ya da baska bişey :) hayretle okuyorum cidden anlamadın mı ya? pes.. Seninle didişmek herkesin harcı degilmiş evet.. Daha yazılan mesajların ne demek istediğini dogru duzgun anlayamıyosun bıle.. O yuzden sana he heee deyıp gecmek en mantıklısı..benim yazdıklarımı bir kez daha okursan bu defa anlıcaksın diye iyimser bir tahminim var farkındayım benimle didişmek güzel ama herkesin harcı değil yorumuna gülen arkadaş yaşadı gördü
hadi canım
Sanki olmayacak bir şey gibi yazmissiniz ondan dolayı imkânsız dedim. Hemde adetim bitti ertesi gün oldu yani. Kanamam bile oldu hap aldıktan sonra. Herkes yalan söylemeye bilir, birileri tepki çekmemek için söylemiyordur ama bu herkesi mimlemekle temize çekilmez bence.
2 kere korunurken hamıle kaldım
1 prezervatif içimde kaldı
2.de ertesi gün hapı içmiştim.
2 .dede gebe kaldım. olmaz demiyorum ama her iki seferindede doktor şoke olmuştu öyle söyliyim.
sonuc mu ? Bence gene hamileyim
ciddi misin deniz ege geliyo haa, ve benim de şüphem var ister misin gene aynı zamanda hamile kalalım dejavu oldum şu an
bence geldi bile :) hayır ben öyle zor hamile kaldım ki yani bu durumda (kendi dr vefat etti) yeni doktorum şoke oluyor nasıl yani? büyüğüde tüp bebek mi?ciddi misin deniz ege geliyo haa, ve benim de şüphem var ister misin gene aynı zamanda hamile kalalım dejavu oldum şu an
bence geldi bile :) hayır ben öyle zor hamile kaldım ki yani bu durumda (kendi dr vefat etti) yeni doktorum şoke oluyor nasıl yani? büyüğüde tüp bebek mi?
hayat işte
ama bu sefer korunmadan ya bile bile saldım cayıra bu sefer. ama arada üç beş kere ekşın yaşadım ben genemi hamileyim diye.
valla yavrusu korunduysan kalmazsın diyorsun dogruda dıyorsun pre. içimde kalması talihsizlik, onu yatak içinde arayıp bulamamk talihsizlik gecen süre talihsizlik, aha içimdemi kaldı acaba demek ise tamamen şanss.
öbürsü ertesi gün hapına inanmamıştım zaten tırsa tırsa içtim ve adet gelmeden test yapmıştım hamileyim.
nasıl iş anlamadım.
buarada hamileysen yaşadık
Ben anladım da kesin korunmuştur demek dalga geçmek gibi geliyor bana çünkü ben yaşadım ve korkuyorum, artık bende fobi oldu bu durum ciddi anlamda . Annem bana dogum yapmis, spiral taktirmis beni emzirirken kardesime hamile kalmis. Kardesimle aramizda 1,5 sene bile yok 1 sene 2 ay var :)) Yuzde yuz koruma yumurtaliklarin alinmasi sanirim. Belki gerçekten korunuyor içlerinden birileri yani. Herkes korunmuyor ben de biliyorum ve burada kötü yorum almamak için yalan söyleyen oluyor ancak kim böyle yapıyor bilemeyiz.ifade ettiğim şeyi senin gibi bir kadın bile anlamadıysa daha birşey demiyorum
10 eylul dıyorum emın degılım adet tarıhımındenayarlasak bu kadar denk gelmez yaa
adet ne zaman gecikme oldu mu
Hamileyseniz çok şanslı bir çocuk daha geliyor. Ben anneliginizi çok begeniyorum, hayalimdeki annesiniz. Hep ozendigim keske benim annem böyle olsa dediğim turden2 kere korunurken hamıle kaldım
2 .dede gebe kaldım. olmaz demiyorum ama her iki seferindede doktor şoke olmuştu öyle söyliyim.
Ben anladım da kesin korunmuştur demek dalga geçmek gibi geliyor bana çünkü ben yaşadım ve korkuyorum, artık bende fobi oldu bu durum ciddi anlamda . Annem bana dogum yapmis, spiral taktirmis beni emzirirken kardesime hamile kalmis. Kardesimle aramizda 1,5 sene bile yok 1 sene 2 ay var :)) Yuzde yuz koruma yumurtaliklarin alinmasi sanirim. Belki gerçekten korunuyor içlerinden birileri yani. Herkes korunmuyor ben de biliyorum ve burada kötü yorum almamak için yalan söyleyen oluyor ancak kim böyle yapıyor bilemeyiz.
10 eylul dıyorum emın degılım adet tarıhımınden
ama ben anlıyorum kendimi bi mide bulantıları bi mıymıntılık
kenimide dinlediğim yok olmazsada üzülmücem ama işte , test yapmayada korkuyorum.
biraz gec ogrensem ne iyi olur mesela 3 aylık filan . riskli dönem geçse
Teşekkür ederim , elimden geldiğince dünyaya getirdiğim yavrularımı seviyorum sadece içim çoşarcasına hepsi bu aslında.Hamileyken çok şanslı bir çocuk daha geliyor. Ben anneliginizi çok begeniyorum, hayalimdeki annesiniz. Hep ozendigim keske benim annem böyle olsa dediğim turden
Teşekkür ederim , elimden geldiğince dünyaya getirdiğim yavrularımı seviyorum sadece içim çoşarcasına hepsi bu aslında.
seninde annen olurum annem yaşta geciyor :)
Buarada Mete benim Denizegeye koymak istediğim isim annem koydurmamıştı :) neymiş köyün delisiymiş hayır gavur memleketinde mete bakalım bizim mete mi? neyse. valla yavrucum hayırlısı olsun ne diyim ben bugun yarın bi test yaparmıyım yapmasammı bilmezliktenmi takılsam bilmiyorum. ama seni korkmuyor gördüm ben 5.5 yasındaki bebekle ! korkuyorum düşün. ama olsa güzel olur ikimiz birbenim bat 20 eylül ama yerleşme kanaması olursa anlıyorum ben metede olmustu, ilişkiden 1 hafta sonra pembe bir leke gelmişti
hayırlı olsun.. :) olabiliyor evet yeter ki rabbim ol desin.. Eger hamileyseniz saglıkla kucagınıza almanızı diliyorum...2 kere korunurken hamıle kaldım
Buarada Mete benim Denizegeye koymak istediğim isim annem koydurmamıştı :) neymiş köyün delisiymiş hayır gavur memleketinde mete bakalım bizim mete mi? neyse. valla yavrucum hayırlısı olsun ne diyim ben bugun yarın bi test yaparmıyım yapmasammı bilmezliktenmi takılsam bilmiyorum. ama seni korkmuyor gördüm ben 5.5 yasındaki bebekle ! korkuyorum düşün. ama olsa güzel olur ikimiz bir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?