- 31 Ağustos 2012
- 4.145
- 6.666
- 448
Ben kk da söylendiği kadar sık olmadığını düşünüyorum istisnasız her konu böyle, soruyosun madem öyle niye çocuk yaptın e korunarak oldu, mümkün mü yani bukadar çok olması, muhtemelen tepki çekmemek için diyorlar
Hakkaten ya. Benim bile gözüm korktu spiralden. Ciddi soruyorum olur mu böyle iki defa üst üste spiralin korumamasi.
Aylardır denememize rağmen hamile kalamıyorum bende korunucam artık korununca oluyo demekki.
Ablacım amma debelenmişsin ya. İnsanlar korunarak hamile kaldım diyor sen yok sen hata yapmışsındır diyorsun. Tabi ki de korunarak hamile kaldım ben diye yorum yapacaklar, '' ay ben korunmadan hamile kaldım ne kadar normal'' diye yorum yapacak halleri yok.
ben yalanı hoş görmediğim için demek ki
:)He bir de yalancı yaptınız insanlarıSize yalan söyleseler nasıl rant yapabilir neden ihtiyaç duysun buna.
He bir de yalancı yaptınız insanlarıSize yalan söyleseler nasıl rant yapabilir neden ihtiyaç duysun buna.
burdan yorum almaya neden ihtiyaç duyuyosa o yüzden
O zaman araştırın, o dediğiniz şey her neyse o durumda hamile kalınır mıymış öğrenin. Eğer ihtimal varsa, burda yorum yapan hanımda o ihtimalin içindedir. Her şey mümkün.
İşe yaramadığı düşünülen ya da şüpheye düşülen durumlarda kullanmak için var zaten ertesi gün hapı, ve bu hapta korunmanın bir parçası ihtiyaç halinde, aktif cinsellik yaşayan her kadın bunları bilmeli bilinmediği için istemsiz hamilelikler oluyo işte tam da dediğim nokta, hatun hap kullanıyo mesela, aynı saatte alması gerektiğini bilmiyo, spiral taktırmış kontrolü olduğunu bilmiyo, 5 liralık kondom alıyo ertesi gün hapından bhaber, 2015 oldu sene
ben imkansız demediğim halde neden ikide bir bu tartışmaya girip kendi kendine gülüyosun anlamıyorum %99 dedim ki korunma üzerine kullanılan tüm alet edevatta yazan budur %1 falso verir o %1 hep kk da mı diyorum buna inanmıyorum diyorum, tepki çekmemek için böyle diyolar diyorum
atıyorum ortada 5 paragraf evliliğinden dert yanan kadın var 3.çocuğuna hamile haliyle burdaki kadınlar soruyo neden o zaman hala hamile kalıyosun diyo hatun da e korunurken oldu, eleştirilerin önünü kapatmanın en kısa yolu bu çünkü
benim yazdıklarımı bir kez daha okursan bu defa anlıcaksın diye iyimser bir tahminim var farkındayım benimle didişmek güzel ama herkesin harcı değil yorumuna gülen arkadaş yaşadı gördü
hadi canım
Ben kaldım aynen böyle imkânsız diye bir şey yok.Ayrıca kondomun delik olduğu kullanmadan önce anlaşılmasa bile sonrasında anlaşılır çıkarırken, ertesi gün hapı alabilirdi ama almıştır heralde gene de hamile kalmıştır
Ben de gülüyorum ama bir şey göremedim? Ayrıca bio kısmında yazan ''itici'' kısmını hepimiz anladık. Cutt
Ben kaldım aynen böyle imkânsız diye bir şey yok.
kim kim anladınız mesela, hepiniz kimsiniz itici bulanlar göz ardı edebilir, ben farkındayım zaten bazılarının zoruna gittiğimin
İşe yaramadığı düşünülen ya da şüpheye düşülen durumlarda kullanmak için var zaten ertesi gün hapı, ve bu hapta korunmanın bir parçası ihtiyaç halinde, aktif cinsellik yaşayan her kadın bunları bilmeli bilinmediği için istemsiz hamilelikler oluyo işte tam da dediğim nokta, hatun hap kullanıyo mesela, aynı saatte alması gerektiğini bilmiyo, spiral taktırmış kontrolü olduğunu bilmiyo, 5 liralık kondom alıyo ertesi gün hapından bhaber, 2015 oldu sene
ben imkansız demediğim halde neden ikide bir bu tartışmaya girip kendi kendine gülüyosun anlamıyorum %99 dedim ki korunma üzerine kullanılan tüm alet edevatta yazan budur %1 falso verir o %1 hep kk da mı diyorum buna inanmıyorum diyorum, tepki çekmemek için böyle diyolar diyorum
atıyorum ortada 5 paragraf evliliğinden dert yanan kadın var 3.çocuğuna hamile haliyle burdaki kadınlar soruyo neden o zaman hala hamile kalıyosun diyo hatun da e korunurken oldu, eleştirilerin önünü kapatmanın en kısa yolu bu çünkü
Sanki olmayacak bir şey gibi yazmissiniz ondan dolayı imkânsız dedim. Hemde adetim bitti ertesi gün oldu yani. Kanamam bile oldu hap aldıktan sonra. Herkes yalan söylemeye bilir, birileri tepki çekmemek için söylemiyordur ama bu herkesi mimlemekle temize çekilmez bence.içinde imkansız lafı gecen yorumumu alıntılar mısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?