Hamileyim esim Boşanalim dedi

Ablacım amma debelenmişsin ya. İnsanlar korunarak hamile kaldım diyor sen yok sen hata yapmışsındır diyorsun. Tabi ki de korunarak hamile kaldım ben diye yorum yapacaklar, '' ay ben korunmadan hamile kaldım ne kadar normal'' diye yorum yapacak halleri yok.

Hep kavga ediliyor ama hadi gel bi seviselimmi deniliyor. Bide cocuk yapiliyor bellki evliligimiz duzelir yada kazayla oldu. Amann olsun gidip aldiralim... bu nedir yaa. sinirleniyorum gercekten.

ben yalanı hoş görmediğim için demek ki

konu sahibi neden banlanmış? ban nedeni hiçbir yerde görünmüyor mu acaba? ben banlandığımda da çözemedim bi türlü neden banlandığımı

O zaman araştırın, o dediğiniz şey her neyse o durumda hamile kalınır mıymış öğrenin. Eğer ihtimal varsa, burda yorum yapan hanımda o ihtimalin içindedir. Her şey mümkün.

benim yazdıklarımı bir kez daha okursan bu defa anlıcaksın diye iyimser bir tahminim var farkındayım benimle didişmek güzel ama herkesin harcı değil yorumuna gülen arkadaş yaşadı gördü

hadi canım

yorumumu alıntı yapayım daha açık anlatamazdım artık anlamayanlar Türkçe 1 den bi tekrar yapsınlar

benim yazdıklarımı bir kez daha okursan bu defa anlıcaksın diye iyimser bir tahminim var farkındayım benimle didişmek güzel ama herkesin harcı değil yorumuna gülen arkadaş yaşadı gördü

hadi canım

Ben de gülüyorum ama bir şey göremedim? Ayrıca bio kısmında yazan ''itici'' kısmını hepimiz anladık. Cutt

Ben de gülüyorum ama bir şey göremedim? Ayrıca bio kısmında yazan ''itici'' kısmını hepimiz anladık. Cutt

kim kim anladınız mesela, hepiniz kimsiniz itici bulanlar göz ardı edebilir, ben farkındayım zaten bazılarının zoruna gittiğimin

haydi bir daha alıntı yapayım bakalım bu defa ne olacak

içinde imkansız lafı gecen yorumumu alıntılar mısın
Sanki olmayacak bir şey gibi yazmissiniz ondan dolayı imkânsız dedim. Hemde adetim bitti ertesi gün oldu yani. Kanamam bile oldu hap aldıktan sonra. Herkes yalan söylemeye bilir, birileri tepki çekmemek için söylemiyordur ama bu herkesi mimlemekle temize çekilmez bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…