- 11 Mart 2010
- 3.807
- 1.161
- 173
Arkadaşlar... Bu kadar acımasız da olmayın lütfen... Arkadaş olabildiğince derdini anlatmış.. İlk olarak belki tam kendini ifade edememiş sıcağı sıcağına yazmış çünkü insan ne halde oluyor o moral bozukluklarıyla.. Hele ki kendini çaresiz kimsesiz hissederse herşeyden medet umuyor en basitinden kk dan bile teselli umduğu için yazmıştır ben de bazı sıkıntılı dönemler atlattım burda arkadaşlarımla paylaştıkça iyi oldum... Şu an psikolojik olarak zaten iyi durumda değil arkadaş sanırım.. Allah hakkında ne hayırlısyla onu nasip etsin...
Eşinizi siz iyi tanıyorsunuz düzelmeyeceğine eminseniz bir daha bu yola çıkmayın hazır böyle olmuşken... Ama eşimdir hep böyle yapar ciddi değildir konuşurken derseniz gönlünüzü alır zaten...
Oluyor yani... Öfkeyle sinirle neler söyleniyor.. Her insan bir değil... Herkesi yumuşak bekleyemezsiniz... Ha ne var kaldırırsınız kaldıramazsınız o size bağlı ona göre şekillenir hayatınız..
Allah yardımcınız olsun...
Bu arada gerçekten bazen ben de anlamıyorum kk kadınlarını... Hiç yazmasa konu sahibi farklı düşünülüyor yazınca da ortamından bahsediliyor "aklın burda mı sizi barıştıracaklarken" vs. gibi.. Zaten ortamı müsait olmuş ki yazmış cevapsız bırakmama adına... Yoksa kimsenin için yaptığını sanmıyorum... Altı üstü telefondan yazıyor hangimiz her ortamda yapmıyoruz bunu... Önüne pc yi alıp yazdığı yoktur.. ,Bu kadar kolay asmayın kesmeyin..
Cocuklar korunurken olmuş olabilir.. Ki bende kızıma spiralle hamile kaldım.. Sankı çok imkansız bi şeymiş gibi hayrete dusenler, ya tabı tabı oyledır mutlaka dıyerek karsı tarafın yalan soyledıgını ima edenler var, hayret...
ah yardımcın olsun canım. Çocuğu aldırmak gibi büyük bir vebal almayı Göze alıyorsa diyecek bişey yok zaten. Hayırlısını dile dua et Rabbim kalbini ferah tutsun inşallah8 haftalik hamileyim dün gece esimle tartıştık ve bana ne yapmak istiyorsun dedi. Dedim sen ne dersen onu yapalim. Bosanalim dedi iki çocuğum var benim 3. Ye hamileyim 12 yildir bu tip kinayeli laflarindan bıktım. Çocuğu aldirmaya gidiyoruz deli gibi ağlıyorum bi akil verin lutfen
Cocuklar korunurken olmuş olabilir.. Ki bende kızıma spiralle hamile kaldım.. Sankı çok imkansız bi şeymiş gibi hayrete dusenler, ya tabı tabı oyledır mutlaka dıyerek karsı tarafın yalan soyledıgını ima edenler var, hayret...
Valla ben çocuğu aldıralım doktora gidiyoruz diye çıkılan bir yolda hadi kk ya konu açayım demem ve evet garip çünkü muhtemelen evde de hararetli bir tartışma olması gerekir, adam ne dedi mesela, anne baba biz boşanmaya karar verdik mi çocuğu aldırma gidicez mi, ne olursa olsun o evde şu an bir hararetli olması lazım bana mantıklı gelmiyo elde telefon olmasi, yabancı hakkında değil çünkü konuşma, bizzat özne konu sahibi
Şu güzel Yorum yazanlara hayret ya konu sahibi eline kahvesini sigarasını almış resmen sizi kafaya alıyor .. eminim hamile bile değil hatta evli bile ve hatta belki de erkek yani .
Gerçekten insan aynı şeyi yaşamadan bilmiyor canım.. Derler ya kaba bir tabir ama bekara karı boşamak kolay hesabı... Yaşamayan bilmiyor ki.. Ondan bu beylik laflar sanıyorum... İnsanız.. Neler yaşıyoruz bu hayatta
O kadar detaylı düşününce evet muhakkak.. Gözümüz görmediği için tuhaf geliyor bize... Ama hepimiz biliyoruz ki bazen öyle oluyor afedersin lavaboya gittiğimiz anda bile yazıyoruz bişileri halledebiliyoruz... Ki cumaya gitti herkes demiş.. Artık günahı kendine...
O kadar detaylı düşününce evet muhakkak.. Gözümüz görmediği için tuhaf geliyor bize... Ama hepimiz biliyoruz ki bazen öyle oluyor afedersin lavaboya gittiğimiz anda bile yazıyoruz bişileri halledebiliyoruz... Ki cumaya gitti herkes demiş.. Artık günahı kendine...
Bir kere olsada aynı tepkiyi verecektınız.. Ben eminim ona.. hı hı mutlaka korunarak olmuştur dıyecektınız.. Cunku çok abes ve ımkansız bı şeymiş gibi goruyosunuz..[/QUOTE]Evet biri benim mesela, hadi bir kere oldu 2 kere spiralle hamile kalmayı başarana elbette bravo denir, spiral özel bir alet kontrolü var malzemesine göre 3 5 10 senede degismesi gerekiyo vs
Bazı şeyleri yaşamak bir tercihtir, bir öküzle evlenip belki içinden prens çıkar demek risk almaktır kimisi o riski alır kimisi almaz, yaşamayan anlamaz lafını diline pelesenk edenlerin empati eksikliği yaşadığı düşünürüm asperger sendromuydu sanırım, empati bu yüzden var, başımıza gelmesi gerekmiyo ille
Ha siz detaylı düşünmeyen bir insansanız yorumumu geri alıyorum
Lavaboya gitmekte bebek aldırmaya gitmek aynı şey mi Allah rızası için
Ben bu derin düşüncelerle çok yaşamam babam gibi 53 oldum mu adda
Ben de bazı şeyleri yaşamadan önce aynı senin gibi düşünürdüm... Empati var her insan insanın halinden muhakkak anlar derdim... Ama inan öyle değil... Düşünmekle yaşamak o kadar farklı şeyler ki... Dilerim zaten hiçbir olumsuzluğu yaşayarak tecrübe etmeyin hep empati olarak kalsın hayatınızda...
Evet.. Gözümle görmediğim hiçbişi hakkında bu kadar detaylı düşünüp öyleymiş gibi davranmam, yargılamam... Bu biraz kurgulayıp, kurguladığın şeye inanmak oluyor...
Bunu mu kastettim acaba...
Kafanızdaki o kırmızı çizgileri biraz yumuşatın...
Neyse hayırlı cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?