Hamileyim esim Boşanalim dedi

Hayır celismiyorum, cok cok nadir demişim işte, %1 yani, ama kk ortalaması alsak %50

Dünya nüfusu 20 milyar olurdu o kadar kolay olsa korunarak hamile kalmak
Korunarak hamile kalınabilir ben buna şaşırmiyorum ancak sürekli kavgalı gürültülü olduğun sana eziyet eden bir adamla düzenli cinsel ilişkiye girmek ve iki kez aynı şekilde hamile kalmak eleştirilebilir.

Ayrıca kondomun delik olduğu kullanmadan önce anlaşılmasa bile sonrasında anlaşılır çıkarırken, ertesi gün hapı alabilirdi ama almıştır heralde gene de hamile kalmıştır

Ben kk da söylendiği kadar sık olmadığını düşünüyorum istisnasız her konu böyle, soruyosun madem öyle niye çocuk yaptın e korunarak oldu, mümkün mü yani bukadar çok olması, muhtemelen tepki çekmemek için diyorlar

Ayrıca kondomun delik olduğu kullanmadan önce anlaşılmasa bile sonrasında anlaşılır çıkarırken, ertesi gün hapı alabilirdi ama almıştır heralde gene de hamile kalmıştır
oladabilirdi niye imkansız gibi bakıyosunuz ki :) Ertesı gun hapının varlığından haberı olmadıgı için almamış.. Ama konumuz ertesı gun hapı degil... Korunma yontemlerının bazen işe yaramadıgı.. Kı kondom cok guvenli olarak yansıtılan bi dgum kontrol yontemı.. Fos cıkabilir miymiş, cıkabilirmiş.. Ben ondan bahsedıyorum..

İşe yaramadığı düşünülen ya da şüpheye düşülen durumlarda kullanmak için var zaten ertesi gün hapı, ve bu hapta korunmanın bir parçası ihtiyaç halinde, aktif cinsellik yaşayan her kadın bunları bilmeli bilinmediği için istemsiz hamilelikler oluyo işte tam da dediğim nokta, hatun hap kullanıyo mesela, aynı saatte alması gerektiğini bilmiyo, spiral taktırmış kontrolü olduğunu bilmiyo, 5 liralık kondom alıyo ertesi gün hapından bhaber, 2015 oldu sene

ben imkansız demediğim halde neden ikide bir bu tartışmaya girip kendi kendine gülüyosun anlamıyorum %99 dedim ki korunma üzerine kullanılan tüm alet edevatta yazan budur %1 falso verir o %1 hep kk da mı diyorum buna inanmıyorum diyorum, tepki çekmemek için böyle diyolar diyorum

atıyorum ortada 5 paragraf evliliğinden dert yanan kadın var 3.çocuğuna hamile haliyle burdaki kadınlar soruyo neden o zaman hala hamile kalıyosun diyo hatun da e korunurken oldu, eleştirilerin önünü kapatmanın en kısa yolu bu çünkü

3 senedir durex kullanıyorum ve güveniyorum ilk çocuğuma korunmayı bıraktığım ay hamile kaldım yani zor hamile kalan biri değilim şu an gene durexle devam keşke yırtık denk gelse hayatım kurtulur

kadın yazsa nıye yazıyosun yazmasa nıye yazmıo gıttı dıye kızıosunuz

Hı hı vaktınden erken dogmus, 9 aylık,surekli aglayan, yemek yemeyen, bi çocugum varken, ustelik maddı durumunuzun kotu oldugu bi zamanda, taktırdıgım spiral için duzenli olarak kontrole gıtmem gerektıgını soyleyen doktoru umursamadım.. Nasıl bi bilinçsizlikse artık.. Gıtmedım kontrole falan.. Oyle oldu işte benim kızımda..

bende bundan bahsediyorum korunarak hamile kaldım diyen kişi bir yerde hata yapmıştır, daha niye itişiyosun o zaman benimle, sen her şeye dikkat ettinde mi oldu kızın, hayır

demek ki kendimle çelişmiyormuşum bir yerde hata yapıyorlar derken haklıymışım değil mi tartışma artık bitti diye umuyor takdiri diğer yorumculara bırakıyorum

konu sahibi, oyle bi anlatıyosun ki magazadan kıyafet aldın, sonra begenmedim geri iade etmeye gidiyosun sanki...

Son düzenleme:
Cocuk yapin aldirin ohhh ne guzel vallahi.. bir cana kiymak bu kdr kolaymi yaa.. yapmayin Allah askina.. kotu giden evliligin uzerinede 3. cocuk.. Allah islah etsin ..

Hakkaten ya. Benim bile gözüm korktu spiralden. Ciddi soruyorum olur mu böyle iki defa üst üste spiralin korumamasi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…