- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
Kendinizle çelişıyosunuz aslında.. Korunanlar mutlaka bı yerde hata yapıyo dıyerek kesın konusuyosunuz ardından da cok cok nadırdır herseye ragmen hamile kalmak dıyerek az da olabiliritesi oldugunu soyluyosunuz.. Gerı cekılmeyı bende korunma yontemı olarak kabul etmıyorum.. Kardesım evliliğinin birinci ayında kondom yırtık cıkması sonucu hamile kaldı.. Onceden anlamanın bi yolu var mıydı? Balon gibi şişirip yırtık mı degil mi diye test etmek biraz garip olurdu degil mi?
Kendinizle çelişıyosunuz aslında.. Korunanlar mutlaka bı yerde hata yapıyo dıyerek kesın konusuyosunuz ardından da cok cok nadırdır herseye ragmen hamile kalmak dıyerek az da olabiliritesi oldugunu soyluyosunuz.. Gerı cekılmeyı bende korunma yontemı olarak kabul etmıyorum.. Kardesım evliliğinin birinci ayında kondom yırtık cıkması sonucu hamile kaldı.. Onceden anlamanın bi yolu var mıydı? Balon gibi şişirip yırtık mı degil mi diye test etmek biraz garip olurdu degil mi?
Korunarak hamile kalınabilir ben buna şaşırmiyorum ancak sürekli kavgalı gürültülü olduğun sana eziyet eden bir adamla düzenli cinsel ilişkiye girmek ve iki kez aynı şekilde hamile kalmak eleştirilebilir.Dünya nüfusu 20 milyar olurdu o kadar kolay olsa korunarak hamile kalmak
Korunarak hamile kalınabilir ben buna şaşırmiyorum ancak sürekli kavgalı gürültülü olduğun sana eziyet eden bir adamla düzenli cinsel ilişkiye girmek ve iki kez aynı şekilde hamile kalmak eleştirilebilir.
oladabilirdi niye imkansız gibi bakıyosunuz ki :) Ertesı gun hapının varlığından haberı olmadıgı için almamış.. Ama konumuz ertesı gun hapı degil... Korunma yontemlerının bazen işe yaramadıgı.. Kı kondom cok guvenli olarak yansıtılan bi dgum kontrol yontemı.. Fos cıkabilir miymiş, cıkabilirmiş.. Ben ondan bahsedıyorum..Ayrıca kondomun delik olduğu kullanmadan önce anlaşılmasa bile sonrasında anlaşılır çıkarırken, ertesi gün hapı alabilirdi ama almıştır heralde gene de hamile kalmıştır
oladabilirdi niye imkansız gibi bakıyosunuz ki :) Ertesı gun hapının varlığından haberı olmadıgı için almamış.. Ama konumuz ertesı gun hapı degil... Korunma yontemlerının bazen işe yaramadıgı.. Kı kondom cok guvenli olarak yansıtılan bi dgum kontrol yontemı.. Fos cıkabilir miymiş, cıkabilirmiş.. Ben ondan bahsedıyorum..
kadın yazsa nıye yazıyosun yazmasa nıye yazmıo gıttı dıye kızıosunuzİnsanlar seni şu anda eşinle barıştırmaya çalıştırıyor sen burada yorum mu yazıyorsun?
"Napıyorsun kızım,bir şey anlatıyoruz,sen telefonla niye bik bik oynuyorsun?" demiyorlar mı?
Madem bu kadar onlara saygın bitti,orada ne işin var ki?
Kk da kadınlar hep korunarak hamile kalır, %99 korunma sağlar diyenler halt etmiş bildiğin %50
insan bir kendine yalan söyleyemez...
Hı hı vaktınden erken dogmus, 9 aylık,surekli aglayan, yemek yemeyen, bi çocugum varken, ustelik maddı durumunuzun kotu oldugu bi zamanda, taktırdıgım spiral için duzenli olarak kontrole gıtmem gerektıgını soyleyen doktoru umursamadım.. Nasıl bi bilinçsizlikse artık.. Gıtmedım kontrole falan.. Oyle oldu işte benim kızımda..
Hı hı vaktınden erken dogmus, 9 aylık,surekli aglayan, yemek yemeyen, bi çocugum varken, ustelik maddı durumunuzun kotu oldugu bi zamanda, taktırdıgım spiral için duzenli olarak kontrole gıtmem gerektıgını soyleyen doktoru umursamadım.. Nasıl bi bilinçsizlikse artık.. Gıtmedım kontrole falan.. Oyle oldu işte benim kızımda..
:)demek ki kendimle çelişmiyormuşum bir yerde hata yapıyorlar derken haklıymışım değil mi tartışma artık bitti diye umuyor takdiri diğer yorumculara bırakıyorum
3 senelik evlilikte bir kere eşime saçmalama dedim o gün yatağa yengeç gibi gittim böyle yampiri yumpiri, özür diledim 3 5 kez, o yüzden 12 sene boşanma iması olan bir evlilikte 3 çocuğu anlamıyorum ben
Sadece ilk çocuk isteyerek olmuş 2 3 spiralle, spiralle ilk hamile kaldığında adam bir düşünür nasıl oldu kaydı mı etti mi bana mı yaramadı bedenime mi uygun değil nerde hata yaptım, ama yok 3.de oluyor, napalım aldıralım
Aylardır denememize rağmen hamile kalamıyorum bende korunucam artık korununca oluyo demekki.Kk da kadınlar hep korunarak hamile kalır, %99 korunma sağlar diyenler halt etmiş bildiğin %50
insan bir kendine yalan söyleyemez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?