Hamileyim eşim kız çocugu olduğu için istemiyor

Şükürsüz nankör. Planları varmış, Allah'ın planından hiç haberi yok cahil. Biz bu kadar isterken, neden bizim gibi isteyenlere değilse bu cahil zihniyete veriyo rabbim. Nasıl bi sınavbu

Merkepe mektep neyler...o beğenmediği kız çocuğu yarın öbür gün yaşlanıp yataklara düşünce altını alacak karnını doyuracak...gelin de ayda bir görmeye gelecek...(burda gelinler e lafım yok bende gelindim kızları yoktu anam babam gibi de bakardım ama geneli böyle)benim kızım var 3 kız kardeşiz babamın ağzından bir gün erkek evladım olsaydı lafı duymadım.babam ilkokul terk bu işin mekteple alakası yok

Yazık ya. Bu adamların baba olmaması lazım. Arızaları birden ortaya çıkmıyor ki, eminim nasıl bir kütük olduğunu gayet de iyi biliyordunuz. Allah ıslah etsin kendisini, vicdan ve akıl versin. Bana böyle diyecek adamı çoktan kapının önüne koymuştum, ne yapacağım diye ahlanıp vahlanmak yerine. Yani yavrumu istemeyecek vicdansızı ben niye isteyeyim? Cehenneme kadar yolu var. Ay tüylerim kedi gibi kabardı cidden. Evlat sevgisinden haberi yok, terbiyesiz herifin.

İki kızım var, üçüncüye hamileyim. Üçüncü de kız ve biz çok mutluyuz. Kız çocukları nimettir. Eşimin de bir kez olsun suratı bile düşmedi.

Eşine söyle çocuğun cinsiyetine Allah’tan sonra o karar veriyor sperminden gelen kromozomuyla bunun seninle hiç bir alakası yok üzülme sen ablacım

Bu konuya yorum yapmak zorunda değilim biliyorum ama tutamadım kendimi. Hakaretler sıralayıp banlanmak istemiyorum bir de. Hala böyle insanlar kaldı mı?? Allah var yukarda eşiniz nasıl bir varlık ki bu şekilde konuşabilmiş. Ağzım açık kaldı ya. Onu doğuran bir kadın, ona “erkek” çocuk veren kişi kadın. Kanım dondu eşinizin sığlığından

Ben aslında konu sahibinin sakinligine şaşırıyorum. Hem "aldiralim" demis daha önce simdi de cinsiyetini bahane ederek olay çıkartıyor. O adami anasından doğduğuna pişman ederim. Ne demek ya. Böyle adamları yatağa almamali! Baba hiç yapmamali. Eş olarak gezdirmemeli. Oturup aglamakla olmuyor böyle işler. Bide alışveriş yapmak içinden gelmiyormus. Gözüne soka soka alirim. Ha doğru. Sokamam. Eline valizini tutturup göndermiştim ben ahirina

Hiç okumuş kültürlü biri olduğunu sanma.
Erkek adamın oğlu olur , mantığı güden öküzün teki.
Allah yardımcın olsun. Sağlıkla al kucağına.

Bütün mesajları okumadım.
Nisan ayında Doğum yaptım bebeğim erkekti akciğer yetmezliğinden Doğumdan 3 gün sonra ameliyatta kaybettim.
Sağlık herşeyin başı bunu anladığında çok geç olmasın ve allah kimseye bu evlat acısını yaşatmasın!

Ne yapacağım bilmiyorum
Mesela bu adamdan bir daha çocuk yapmayabilirsin
Tuhaf hareketleri devam ederse sevişmeyebilirsin çocuk doğunca gereken ilgiyi göstermiyorsa boşanabilirsin
Her zaman derim okumakla adam olunmuyor adamlık insanın içinde olmalı

Başınız sagolsun. Allah sabir versin. Mekani cennet olsun melegin.

Bebeginize cok uzuldum, ne kadar masum hayata tutunmay calisiyor. Bu konuda uzmeyin nolursunuz kendinizi. Esinize de aldirmayin.

Bilİyor aslında bunların hepsini. Sana aldıralım demiştim dio bak gördünmü kız oldu diyo..... resmen yıkıldım. Bukadar sığ olabileceğini hiç düşünmemiştim
Kurban olsun o kiza Allaha şirk mi kosuyo edepsiz. Eşimde bende hatta ailecek kiz çocuğu delisiyiz kurban olduğum yillar sonra verdi iki kiz onlarda uzaktalar. Hele rahmetli babam benim kiz olmam için çok dua etmiş. Kiz evlat gibisi mi var. Iki oğlum var keşke küçük oğlum ikiz olsaydi birde kiz olsaydi diyoruz. Şu evlat ayiranlara bi gıcık oluyorum helede erkek olsunculara iyice gıcığım.

Cahilmis kicaniz

Şimdiden tahmin edebiliyorum....
Ileri de eşiniz olacak "erkek' hasta olur da yatağa düşerse ilk koşacak olan o beğenmediği kızı olacak...
Ayağına taş değse kızınızın göğsü sıkışacak...
En çok o üzülecek babası için...

Allah imtihan ediyor...
Kız verdi o kız onun imtihani olacaktır...

Doğduktan sonra hele hele 5-6 aylık olurken bayılacaktır kızına.Moraliniz bozulmasın. Kız bebekten tatlı şey mi var.Hemen sevdirirler kendilerini. Erkek kız farketmez. Yeterki sağlıklı olsunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…